חדשות ועידכונימ

ולכל הפחות

שהשרשור של המאורסים ירד ויידחה מפני הענינים האחרים. שיקבעו שעה, נניח מ9-10 בבוקר. [וכך מי שבכ"ז מתעניין יותר מאוחר, עדיין יוכל לקרוא את זה.]

מני 23

New member
שאלה..

מה יותר מענין אותך מאורסים נעוצים כל היום או הודעות רצות של דיווחי חדשות בזמן אמת? אני רוצה תשובות...

חנוך617

New member
בבוקר מענין

אותי מאורסים. אח"כ אני פתוח להצעות... מענין אותי חדשות, אך השאלה אם זה קשור לפורום חרדים.

מני 23

New member
אני לא מבין..

כשיהודי נהרג או נפצע בפיגוע זה או אחר זה לא מענין חרדים? רק מתי שחרדים נפצעים? איזה גישה זה? כל מקום שיהודי נפצע או נהרג ח"ו זה מענין אותי לא פחות מהמאורסים.

חנוך617

New member
נכון שזה מענין אבל

האם אתה רוצה להפוך את הפורום לעידכונים? זה לא נראה לי לענין.

חנוך!

לא מתאים שתסתור את עצמך, מצד אחד זה לא מתאים לכאן, ומצד שני "איך נדע שיש ידיעה מעניינת" (כך כתבת). אז לכן אני שם הכל בשרשור אחד, אלא אם יש ידיעה מעניינת. אני מקווה שמובן.

חנוך617

New member
נכון, אני

מודע לבעיה. השאלה מה נקרא מענין יותר ומה פחות. גרזן זה מענין? ומה עם סכין? תלוי גם איפה זה היה...

חנוך!

אני חייב לזוז, רק בקצרה בכל פעם שיש נפגע יהודי לדעתי זה מעניין, ולא חשוב באיזו צורה, אם זה עם רובה צלפים, או אקדח, או מטען.

חנוך617

New member
נכון מאד, לכן

זה בעייתי. לפתוח שרשור על כל נפגע זה יהרוס את הפורום. יום טוב לך וככל בית ישראל.

חנוך!

אני מאוד מקווה שלא כתבת את ההודעה בנימה של כעס, כי לא זו מטרתי. בכ"א אם יש חברי פורום "נוספים" שמעונינים שההודעות החדשותיות לא יובאו כאן אשמח לשמוע אותם!

אני מצטרף

לדעת ששמאותושבעעשרה. נראה לי שכדאי לפתוח הודעה רק במקרים חריגים כגון פיגוע גדול וכדו`. והדברים ברורים למבין.

מתנדב

New member
חנוך, אתה מודע לזה לכמה הודעות

ביום שאתה פותח? ואין פה ומצפצף? אז מה השטויות האלו? כמה הודעות ביום אתה פותח שזה לא מעניין אף אחד? תחשוב על זה, ואז אתה תגיע למסקנה שמה שלא טוב לאחרים אל תעשה את זה גם אתה...

חנוך אתה טועה לדעתי

במצב של היום שהכול בוער כמעט , כדי כן לדעת מה קורה , כי לידיעתך גם בצפון התחילו ואם שם מתחילים חבלז , מה שהיה פה אתה יודע שאנו פה בצפון לא יוצאים מבתים והילדים אסור להסתובב בחצר, מחשש לקטיושות עוד אני כותבת פה ושומעת את הירי שלהם, לדעתי ימים חמים כאלה טוב להיות גם מעט בקשר ולדעת מה קורה לארץ, ולא להיות כמו עייור ,

הפלאות...!

אני אשמח מאוד שיהיו לך רק בשורות משמחות לעדכן אותנו מהצפון, אך אם בכ"ז יש עדכון נשמח להתעדכן.

חנוך617

New member
מתנדב! אם יש לך

כמה דקות פנויות תבדוק כמה הודעות אני פותח. לפעמים אני מכניס כי משעמם פה. תבדוק גם כמה תגובות יש לשירשורים שלי.

מתנדב

New member
נכון שיש המון תגובות להודעות

שאתה פותח, ואפילו אני אוהב לפעמים לענות לשרשורים שאתה פותח, אף פעם לא באתי בתלונות עליך לגבי זה, אבל ברגע שמישהו אחר עושה את זה אתה גם לא יכול לבוא בתלונות אליו, הלא כן? מה ששנאוי לך אל תעשה לחברך..

שיSY

New member
דעתי:

אכן זה ממש לא הוגן שיהיה פה הודעות רק של חדשות, אך אם יש אירועים רצינים (שלא יהיו בעזרת ה`), אז אפשר לפתוח הודעה (וכגון חיסולו של יאסין ימ"ש).

למעלה