חדשות ועידכונימ

חנוך617

New member
חדשות ועידכונימ

מאד משמח שיש כאן חברי פורום שדואגים לעדכן בנעשה בארצנו, אך לדעתי זה הורס את הפורום. אפשר לדון כל היום בחדשות פוליטיות>>

חנוך617

New member
זה קצת בעייתי

כי מאיפה נדע שיש איזה ידיעה חדשותית מעניינת?

מני 23

New member
איש חכם..

על כל תגובה נוספת תרוץ לבדוק אם היה פיגוע... או שאולי אתה ממחשב..

כבר

כתבתי שהוא צודק. ובכ"ז עדיף ככה כי אחרי הכל זה לא פורום חדשותי. רק כשיש משהו חריג כגון החיסול הבוקר וכדו` אפשר לפתוח הודעה חדשה. כן נראה לענ"ד.

מני 23

New member
ענ"ד

א. הודעה חדשותית נעלמת אחרי10 דקות. ב. ואם זה לא נעלם זה אומר שיצא מזה איזה נושא שקשור לציבור שלנו אז ממה נפשך...

זה לא נעלם, וזה אומר

שיש זוג משועממים שמתכתבים בענין אחר- שלא בהכרח מענין מישהו.

מני 23

New member
תגיד מה עובר עליך?

מי מתכתב בהודעה חדשה? מתכתבים בשרשורים! וחוץ מזה זה יורד ומשאיר מקום לנושאים שיותר מענינים אותנו. לאפוקי מהמאורסים שזה תמיד נשאר למעלה.

לסיכום

אנו חברי הפורום החתומים מטה (אולי, נראה..) מגישים בקשה מגב` אריאלה לדחות את מודעות האירוסין מפני שרשורים חדשים. על החתום>>>

חנוך617

New member
נראה לי שאתה טועה

כי כל הזמן נוספת ידיעה קטנה. פצוע קל. זה רק הלם. מצב הפעוט בהמשך. קל עד בינוני. מטופל בשטח. מועבר לבי"ח...

מני 23

New member
חנוך אני יסביר את עצמי..

אם לא היה בפורום את מודעות המאורסים או לפחות זה לא היה ננעץ, הייתי אומר שזה פורום לענינים הקשורים לציבור החרדי וטו לא, אבל כשאני פותח בבוקר או בצהרים את הפורום המודעה הראשונה שאני רואה זה חדשות! אז חדשות משמחות אבל חדשות! מה זה אומר? זה אומר שחדשות זו עדיפות ראשונה עובדה שזה נעוץ ע"פ בקשת המנהלים. אז מה שונה זה מזה.

מני 23

New member
ועוד..

אם אתה טוען שזה הרבה וזה מודעה אחת אני חייב להגיד לך שיוצא לגולש ממוצא לראות את המאורסים הנועוצים יותר מאשר לראות חדשות, ואפילו אם ניקח את היום שהיה בו הכי הרבה חדשות, אז בבקשה.. תודה.

חנוך617

New member
<< ובטחוניות

אמנם אותי זה מענין אך הפורום נועד לדיונים הקשורים לציבור החרדי. אולי כדאי לפתוח פורום נייעס לחרדים. אין לי שום דבר נגד מביאי החדשות לכאן.

מני 23

New member
>>> מאורסים..

אומנם אותי זה מענין אך הפורום נועד לדיונים הקשורים בציבור החרדי. אולי כדאי לפתוח פורום מאורסים לחרדים. אין לי שום דבר נגד אלא שמביאים את המאורסים.

מני 23

New member
מודעות מאורסים..

מאוד משמח שיש חברי פורום שדואגים לעדכן אותנו.. אך לדעתי זה הורס את הפורום.אפשר לדון כל היום בנושא>>>

חנוך617

New member
מני, לא מתאים לבחור

חכם כמוך לא להבין את ההבדל. כדי שכולם יבינו אסביר, א. שאלתי לפני שהכנסתי. ב. זה מודעת אחת מידע בלבד וזה לא נושא לדיון.

מני 23

New member
אני טיפש..

תעשה סקר ותשאל את חברי הפורום, מה יותר מענין אותך מאורסים שאתה יכול לפתוח לבד יתד ולדעת או חדשות טריות ברגע אמת! אני בטוח מה תהיה התשובה אפילו שזה הודעה אחד שעומדת כמו קוץ עד הצהרים וזה הרבה הודעות. מי שמסכים איתי שיכתוב......

חנוך617

New member
אני מסכים ולא מסכים.

מסכים שאני יכול לפתוח יתד. לא מסכים לגבי אחרים שאין להם. מסכים שמענין חדשות. לא מסכים שזה קשור לכאן. צריך לפתוח פורום עידכונים.

למעלה