חדשות ועדכונים

OrEl74

Well-known member
מנהל
כנראה שלא...

החשש בבולס היה שפאו לא יחדש את החוזה שלו בקיץ ויחתום בקבוצה אחרת אבל בעקבות השמועות פאו הודיע שאין לו כוונה לחתום בשום קבוצה אחרת ולכן הבולס כנראה ירדו מהרעיון לבצע טרייד עליו.
יחד עם זאת בשעות האחרונות פורסום שהקינגס הציעו את קוסטה קופוס ובן מקלמור בתמורה לפאו וטוני סנל (הצעה מגוכחת אם תשאלו אותי)

נו, מה קורה עם כל הטריידים ?

זה מה שנקבל אורלנדו-דטרויט וזהו?..

rapgamer4ever

New member
יש עוד 23 שעות לדדליין

לפני חודש-חודשיים הערכתי שלא יהיו טריידים גדולים כי הקבוצות שעל פניו מחפשות חיזוק לא יכולות להציע שום דבר אטרקטיבי לקבוצות שמוכנות למסור שחקנים שימושיים.
&nbsp
מאז צצו שמועות על ימין ועל שמאל כולל בלוקבאסטרים שעירבו את בלייק גריפין, קווין לאב ודוויט הווארד.
&nbsp
אולי עשן בלי אש אבל עוד אי אפשר לדעת כלום. בשנה שעברה התבצעו משהו כמו 10 טריידים תוך שעה.
&nbsp

שנה שעברה זה היה דיי מטורף

כולם ריפרשו את הטוויטר של ווג' כל כמה דקות בשעה הזאת חחח

Roeiii1

New member
לא רואה את ממפיס מגיעה לפלייאוף

גאסול גמר את העונה ולי עזב,מי יקלע שם עכשיו סל?
הפער בין יוטה (9) לבין ממפיס הוא6 משחקים שנשארו בערך עוד 30

OrEl74

Well-known member
מנהל
עוד קצת...

הטרייד דד ליין כבר מגיע ולא הרבה השתנה ביומיים האחרונים.
&nbsp
קליבלנד הציעו לאורלנדו את וורג'או בתמורה לצ'נינג פריי שכזכור גם הקליפרס מעוניינים בו (איך לעזאזל קרה שפריי הפך לשם החם של הפגרה?)
&nbsp
במקביל מפרסמים שהקאבס ירדו מהרעיון על טרייד עבור לאב או שומפרט.
&nbsp
וכיוון שהקאבס כבר לא מעוניינים להעביר את לאב, הסלטיקס שוקלים הצעה על בלייק גריפין.
&nbsp
יוסטון מחפשים טרייד עבור טרנס ג'ונס.
&nbsp
רודי גיי ביקש מהקינס להעביר אותו בטרייד.
&nbsp
וזהו...
לא נראה שיהיה איזה טרייד גדול ומשמעותי בשעות המעטות שנותרו אבל תמיד יש הפתעות אז נהיה אופטימיים

&nbsp
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
פריי בקליבלנד , וורגאו בפורטלנד

אורלנדו מקבלים בחירות דראפט

picki23

New member
זה מדהים כמה שלברון סוחף את הקבוצה הזאת

כל תוספת שלהם נראית לקהל ה NBA כל כך משמעותית.
&nbsp
בפלייאוף, הודות להגנה הרעועה שלו, הוא לא יבלה הרבה זמן על המגרש והרוטציה תהיה קצרה.
&nbsp
כל קבוצה שיכולה לעשות את זה ( דטרויט, גולדן, וושינגטון, בוסטון, שיקגו, אטלנטה), תשתמש בהרכבים נמוכים או בשחקנים התקפיים בעמדות הרלוונטיות כדי לנצל את החולשות שלו. לפי מה שאני זוכר הבריאות שלו גם לא מצוינת .
&nbsp
קליבלנד דיברו על כ"כ הרבה שחקנים שהם משנים את כללי המשחק ( קופוס, מקלימור, אנדרסון) ובסוף קיבלו למלמ שמאז סטיב נאש לא נראה כמו שחקן לגיטימי לרוטציה של 11 שחקנים ( דוגמא חיה לכך היא אורלנדו, שם היה כמעט חסר משמעות)

Reutk

Active member
נפטרו מהחוזה של ורז'או וקיבלו וטרן שקולע 3 כמו שלברון אוהב.

בהתחלה חשבתי שהם וויתרו רק על בחירת דארפט מהסיבוב ה-2 אז נשמע ממש טוב, אחר כך הבנתי שגם מהסיבוב ה-1 אז זה פחות טוב אבל עדיין סביר. לא היה לי מושג על מי הם דיברו ולא ציפיתי שהם יחתימו בכלל משהו.

fatnoam

Active member
פריי היה מצויין לצד דראגיץ׳

ולא סתם הוא קיבל חוזה גדול (8 מליון לעונה).
&nbsp
אני חושב שהוא יהיה טוב בקאבס לצד לברון וקיירי. אני חושב שהוא גם יהיה יותר קונסיסטנטי מלאב בקליעה מבחוץ.

picki23

New member
אני לא מתווכח עם זה

אני פשוט לא חושב שהוא נותן יתרון משמעותי בפלייאוף. בהרכב יחד עם קווין לאב (כנראה שלא יקרה) יהיו להם שתי בעיות הגנתיות. הוא שחקן שמסוכן שהכדור יהיה אצלו ביד אבל מצד שני נורא קל לשחק עליו הוא לא שומר מספיק טוב.
&nbsp
&nbsp
הוא יקלע יותר טוב מלאב מבחוץ גם אני חושב.

rapgamer4ever

New member
אורלנדו השיגה תמורה יפה בטרייד

בחירת סיבוב ראשון ב-2018 (מוגנת טופ 10).
אני זוכר שצחקו על אורלנדו שהחתימה את פריי על איזה 8 מליון לעונה. בפועל המג'יק היו מתחת לרצפת השכר אז פריי לא עלה להם כלום והנה הם השיגו תמורתו ערך ממשי.
החיסרון הוא שאורלנדו בבנייה כבר 4-5 שנים ונדמה ששום דבר לא בוער להם. הטריידים שביצעו קצת החלישו אותם בטווח הקצר.
&nbsp
פריי לדעתי לא יוסיף יותר מדי לקליבלנד. הוא שחקן שאסור להשאיר פנוי משלוש אבל חלש בכל אספקט אחר של המשחק. הוא יכול לתפוס את המקום של ג'יימס ג'ונס ברוטציה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
רנדי פוי באוקלהומה

אגוסטין ונובק לדנבר

Anfield

New member
יש למישהו משהו להגיד על רנדי פוי?

או שהטרייד הזה זה נטו קיצוץ בעלויות?
אני קצת חושש מהמהלך הזה, אגוסטין סה"כ היה שחקן טוב עבור אוקלהומה ועם כל הכבוד לחודשיים האחרונים של פיין ראינו למשל נגד גולדן סטייט שפיין בעיקר עשה נזק. במקרים כאלה היה אפשרי לשחק עם הרוטצייה בין השניים, עכשיו אחרי הטרייד כל הביצים בסל של פיין. כל זה נכון אלא אם אני פספסתי משהו ופוי הזה הוא אחלה פוינט גארד (??).

rapgamer4ever

New member
פוי הוא שוטינג גארד נמוך

הוא לא מסוגל לשחק פוינט גארד.
&nbsp
לדעתי הוא מחליף סביר ל-15 דקות למשחק, לא יותר. הקליעה שלו בסדר והוא מסוגל לייצר לעצמו זריקה אם נתקעת בסוף שעון. באופן כללי אני לא הכי מחזיק ממנו.
&nbsp
אוגוסטין לטעמי שחקן יותר טוב אבל הוא לא השתלב באוקלהומה כמו שצריך.
&nbsp
כמו שאמרת עכשיו הביצים בסל של פיין. לאוקלהומה אין רכז שלישי, במידה ופיין יפצע או סתם יהיה גרוע אני מניח שדוראנט ירכז את המשחק בזמן שווסטברוק נח.

דטרויט מתחזקת עוד ועוד..

מרכוס תורנטון ודמונטאס מוטיונאס לפיסטונס, הרוקטס מקבלים בחירת סיבוב ראשון מוגנת וג'ואל אנתוני

למעלה