חדשות ועדכונים

OrEl74

Well-known member
מנהל
חדשות ועדכונים

יוסטון כנראה ירדו מאופציית הטרייד עם האוורד והם חיים באשליה כלשהי שהם יצליחו להנחית אצלם את דוראנט ולבנות משולש של הארדן/דוראנט/האוורד.
בהצלחה עם זה...

למרות הידיעה הקודמת, עדיין קיימות שמועות על כך שההיט והרוקטס מנסים למצוא נוסחה שתעביר את האוורד למיאמי בתמורה לוויטסייד, המכשול העיקרי הוא כמובן השכר הגבוה של האוורד ולכן הסיכוי שזה אכן ייצא לפועל, נמוך מאוד.

בקליבלנד עדיין שוקלים טרייד על לאב כשהשמועה החזקה כרגע מדברת על הסלטיקס.

יש גם שמועות על הורפורד והסלטיקס.

מינסוטה מחפשים טרייד על רוביו, הניקס הביעו עניין.

כרמלו מודיע שהוא נשאר בניקס ושהוא לא עובר לשום מקום (יש לו זכות ווטו על טריידים למי ששכח)

דנבר החליטו לוותר על רעיון הטרייד שיביא להם את גריפין ועל הדרך הודיעו שגלינארי לא מועמד לטרייד.

שמועות שאורלנדו מחפשים טרייד עבור אולודיפו או האריס.

בפיניקס ממשיכים לחפש טרייד עבור מרקיף מוריס.

מייקל קרטר וויליאמס למכירה לכל המרבה במחיר.

קאזינס אומר שהוא רוצה להישאר בסקרמנטו.

מייקל ג'ורדן פגש את קליי תומפסון במהלך האולסטאר ופשוט אמר לו: 'go ahead and break the record'

הנטס שוקלים ביי אאוט על ברניאני.

DARKSEID

New member
כריס בוש שוב סובל מקריש דם

זה יכול לסיים לו את העונה ובמקרה הגרוע יותר את הקריירה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
בדיווח האחרון אומרים שהוא כנראה סיים את העונה

בכל מקרה לפי מה שאני מבין, אין סכנה לחייו אבל המשך הקריירה שלו בהחלט לא ברור כרגע.
&nbsp
חבל...

OrEl74

Well-known member
מנהל
עוד שמועות על בלייק (וזה בעיקר שמועות ולא יותר)

בלייק לאוקלהומה עבור דוראנט (נשמע כמו בדיחה ממש לא מצחיקה)
&nbsp
ועכשיו גם הקאבס מביעים עניין, אני מניח שזה קשור איכשהו ללאב.
&nbsp
&nbsp

Or Amit

New member
בקשר לבלייק באוקלהומה

הבנאדם נחשב שם לסוג של גיבור מקומי, גדל והיה שם גם במכללה. לפני כמה זמן התראיין איזה חבר שלו ("מקורב") ואמר שמבחינתו אוקלהומה מלאה ביותר הסחות דעת מאשר ניו יורק.

OrEl74

Well-known member
מנהל
טרייד די מפתיע בין אורלנדו לדטרויט

טוביאס האריס עושה את הדרך לפיסטונס.
איליאסובה וג'נינגס טסים לדיסניוורלד
&nbsp
לא ממש מבין את הצד של אורלנדו בעניין הזה

rapgamer4ever

New member
ניתוח הטרייד

על פניו דטרויט ניצחו כי הם קיבלו את השחקן הטוב ביותר אבל יש לכך כמה רבדים. אורלנדו למעשה העבירה את האריס תמורת החוזים הנגמרים של ג'נינגס ואיליאסובה. כנראה שהיא התחרטה על החוזה שנתנה להאריס הקיץ (64 מליון ל-4 שנים).
את ג'נינגס הם לא צריכים כי פייטון ואולדיפו צעירים ומבטיחים יותר.
איליאסובה אחלה שחקן לדעתי והוא יצטרף לצ'נינג פריי כסטרץ' 4 לצד ווצ'ביץ'.
&nbsp
בפיסטונס אני מאמין שהאריס ישחק בעמדה 4 לצד דראמונד. הוא מספיק גדול פיזית אבל הקליעה שלו משלוש פחות טובה מאשר איליאסובה.
לא ברור עד כמה האריס ישגשג בפיסטונס. הוא נע היטב בלי כדור אבל לדטרויט אין מוסרים טובים במיוחד. רוב הזמן הוא אוהב לשחק במידריינג' לכיוון הצבע שזה גם שטח המחיה של מרכוס מוריס.
בסופו של יום האריס בן 23 וכנראה הנכס הכי טוב בטרייד. בקיץ הקרוב הביקוש לשחקנים עולה בהרבה על ההיצע אז גם לשחקן כמו האריס יהיה ביקוש. לכן אני תומך בצעד של דטרויט: אם האריס יתאים לקבוצה זה מצוין, אם הוא לא יתאים אפשר יהיה לסחור בו.

88nothing

Active member
טרייד טוב לשני הצדדים

אורלנדו:
קבוצה נחמדה מאוד עם הרבה חברה צעירים, אבל אף אחד לא כוכב. הויתור על האריס יאזן להם את הקבוצה.
ארון גורדון יקבל יותר דקות ב4 ושילוב של איליאסובה ג'נינגס יאפשר ריווח של המשחק, מאוד קשה לשחק פניה על היתרונות של ווצביץ כשהקלעי הכי טוב בקבוצה זה פורייה.
בקיץ תיהיה להם אופציי קבוצה על איליאסובה ב8.4M שזה סכום סביר לשחקן ברמתו.
אם ג'נינגס יוכיח את עצמו, יהיה אפשר להשאיר אותו אחרת לא.

דטרויט:
מכריזים סופית שהם הולכים עם ג'קסון.
מביאים את השחקן הכי טוב בטרייד עם חוה שהחל מעוד עונה הבאה הולך ויורד.
מבינים שלתת מקסימות לדראמונד זה מספיק לקיץ 1 ולא רוצים להתעסק עם ג'נינגס.

Roeiii1

New member
לא אהבתי את הצד של דטרויט

גם ככה יש להם ספסל חלש אז הם מחלישים אותו עוד יותר

הם חושבים מעבר לשנה הזאת.

טוביאס האריס רק בן 23 וחתום לעוד 3 שנים אחרי השנה הזאת. מה שייקבע אם הטרייד הזה טוב או לא זה רק התפוקה של טוביאס האריס בארבע השנים הקרובות ולא פיצ'יפקס כמו הדקות של ג'נינגס בתור רכז מחליף בסוף העונה הזאת.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מה הם מחלישים?

איליאסובה שחקן חמישיה וג'נינגס כלום ושום דבר העונה (מה גם שחצי מהזמן הוא לא שיחק בכלל)
&nbsp
לא חושב שיש למישהו ספק מי השחקן הטוב בטרייד הזה, הפיסטונס שיחקו אותה ברווח המידי.
את אורלנדו נוכל לשפוט רק בפגרה כשנראה מה הם מתכוונים לעשות בהמשך.
&nbsp

מהלך מצוין של הבוכנות

הערך טרייד של ג'נינגס שואף ל0 לדעתי, מי שראה אותו משחק העונה הבין שהוא חצי מהשחקן שהיה לפני הפציעה. אמנם איליאסובה התאים להם, אבל האריס שחקן יותר טוב

Or Amit

New member
טרייד שני בקטנה

קורטני לי לשארלוט. פי.ג'יי האריסטון, בריאן רוברטס ושתי בחירות סיבוב שני לממפיס.
לדעתי הכנה לטרייד\עזיבה בסוף השנה של קונלי

Or Amit

New member
תיקון

קורטני לי לשארלוט, בריאן רוברטס למיאמי, פי.ג'יי האריסטון, כריס אנדרסן ושתי בחירות סיבוב שני לממפיס. הבירדמן יגיע לתת דקות מהספסל במקום גאסול שסיים את העונה

OrEl74

Well-known member
מנהל
עוד ידיעות

שמועות על טרייד ענק שישלח את האוורד לאטלנטה, הורפורד וטיג למיאמי, דראגיץ' ו-וויטסייד ליוסטון.
&nbsp
הקליפרס קרובים לרכישת צ'נינג פריי מאורלנדו, כנראה בתמורה ללאנס סטיבנסון (עצוב מה שקורה עם הבחור הזה.
&nbsp
ניו אורלינס מחפשים טרייד לראיין אנדרסון שככל הנראה כבר היה בדרך לדטרויט שהעדיפה בסופו של דבר את טובאייס האריס.
&nbsp
מינסוטה כנראה ירדו מהרעיון לטרייד על רוביו, למרות שיש להם הצעות ממילווקי והניקס.
במקביל מינסוטה מתכוונים לבצע ביי אאוט על קווין מרטין שכנראה ילך לדאלאס אם זה אכן יקרה.
&nbsp
וושינגטון ומילווקי מדסקסות על טרייד שישלח את מיילס פלאמלי לעיר הבירה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

Or Amit

New member
בהקשר של סטיבנסון

אם הטרייד יצא לפועל אורלנדו מתכוונים לשחרר אותו מיידית

שמועות בארה"ב שהבולס מחפשים טרייד על פאו

אני מבין אותם בהתחשב בעובדה שהסיכויים שימשיך עונה הבאה לא גבוהים.
אני מציע כבר לעבור לטנקינג מכוון

למעלה