חדשות הערב...

כול הכבוד למיתישב הצעיר!

לגבי הכיסא ההמלצה היחידה היא לשמור על הקבלה של הקניה! קנינו לירון כיסא מרופד בטויס אר אס. והבעיה שהפלסטיק העוטף נפתח אחרי מספר חודשים של שימוש ובגלל שלא נשמרה הקבלה לא יכלו להחליף לי.

happy

New member
יוגי כל הכבוד../images/Emo106.gif

בקשר לכסא אוכל גם אנחנו מחפשים. יותר נכון מתעצלים לחפש. אני אתפוס טרמפ על השרשור שלך. רציתי רק לומר לך שיש כסא לאמבטיה שהוא מאוד מאוד נוח. אני בערב יעלה את התמונה. ליהי יושבת בכסא בתוך האמבטיה ומרגישה כמו מלכה. הוא בטוח כי היא לא יכולה לצאת ממנו ואי אפשר ליפול ממנו.

בנצ100

New member
למה כסא לאמבטיה?

באמבטיה אנחנו הכי משתוללים. קדימה, אחורה, גלגולים, שפריצים. זה הכי כיף להיות חופשי באמבטיה. יש לנו דפני, שהיה בשימוש אולי פעמיים מאז שיוגי נולד. אני אוהבת שהוא משתולל. לפעמים הוא חוטף מכה, אבל למדתי שאם אני צוחקת מזה - הוא לא בוכה, והכל עובר בשלום.

happy

New member
אצלנו ליהי כל הזמן היתה צוללת

במים ונהנת באמבטיה עד שהיא התחילה להעמד. ומאז היא כל הזמן מנסה לעמוד באמבטיה וזה סכנת נפשות. היא מנסה לתפוס כל דבר ולהעמד. ובאמבטיה היא ישר מחליקה. לכן אנחנו מכניסים אותה לכסא ואז היא משחקת במים ולא יכולה להעמד. עד שלב העמידה באמת היא לא השתמשה בכסא של האמבטיה.

נוריה

New member
זמן??? את יודעת בנצ שזה יגיע מהר

מהר. הרבה לפני שתצפי לכך. מכירה את מרפי? בגלל שאת חושבת שזה יקח הרבה זמן זה יקרה מחר באמבטיה, בלי שתהיי בכלל ערוכה לכך עם המצלמה!!! הכי הכי חשוב שטיח פלסטיק. אצלנו שמתי את הגדולים בכסא וזה היה מאד כיף וכך הם יכלו לעשות אמבטיות ארוכות ובטוחות. רותם גם היתה במימדים של יוגי ולא היתה בעיה להכניס ולהוציא מהכסא.

בנצ100

New member
אבל מה עם הכיף של ההחלקה באמבטיה?

אני מתארת לעצמי שזה לא בטיחותי, אבל אנחנו כל כך נהנים להשיט אותו הלוך חזור באמבטיה, ובכל מקרה תמיד נמצאים צמוד אליו. חבל לי לוותר על זה....

סינטה1

New member
כיסא לאמבטיה כן חשוב../images/Emo70.gif

רותם כל הזמן ניסתה להעמד וזה מאוד מסוכן.

אנחנו לא השתמשנו בכסא לאמבטיה

ואני גם חוששת , לאור מימדי היוגי, שיהיה די קשה להכניס ולהוציא אותו משם. לנו יש משטח פלסטי נגד החלקה ויחד עם הורה צמוד זה אמור להספיק. את הכסא ניסינו פעם אחת (אצל גיסי וגיסתי) והמופלטה לא אהב וכך גם אני. מזל שיש לנו טעם דומה.

רונה 4

New member
כל הכבוד, יוגי!

לגבי כסא אוכל, אנחנו קנינו את הכסא החדש של צ'יקו, כי זה היה לפני שיאיר התיישב ורצינו משהו שהמשענת שלו נשכבת קצת אחורה, כך שהוא מתאים גם לתינוק קטן יותר בן חצי שנה, שרק מתחיל עם מוצקים, ועוד לא יושב בכלל. הוא יקר יותר אמנם, אבל בעיני זו היתה השקעה שווה גם בשביל הילד הבא, שיוכל לשבת מיד בהתחלת המוצקים על כסא אוכל עם מגש ולגעת ולהתעסק באוכל. היה נראה לי שבשאר הכסאות הוא לא ישב מספיק יציב. גם היום יאיר עדיין מתנדנד קצת ונופל הצידה כשהוא יושב, והכסא של צ'יקו מחזיק אותו ממש טוב גם מהצדדים. אני זוכרת שורד בקורס עיסוי המליצה על פוטורה וראיתי גם כאן המלצה עליו, אני לא כל-כך הסתדרתי איתו כשניסינו אותו בחנות.

נוריה

New member
רונה'לה

אם את לא הסתדרת עם הכסא כנראה שמשהו לא בסדר איתך
... הכסא של צ'יקו באמת מעולה אבל די יקר - ליפסקי דווקא די מזכיר אותו במאסיביות שלו.

luna10

New member
ליפסקי מעולה

יציב (אם לא מנסים לטפס עליו מאחורה .... שימי לב !!! מתישהו זה גם יגיע ... מתנקה בקלות, ניתן לשנות גובה ויש מקום למלאן בלגן עם האוכל...

ובהמשך, אפשר להוריד את המגש

ולכוון את הכסא כך שיכנס מתחת לשולחן והתינוק/ת יכול לשבת עם המשפחה ממש לשולחן. מאוד נח.

גאון של אמא

איזה יוגי מוכשר ומתוק
ולגבי הכסא, מצטרפת להמלצות על הליפסקי ועל "בייבי סנטר" (טוב, יש לי אינטרס קטן בזה, את יודעת, אולי נארגן "מפגש כסא". בבית יש לנו את הפוטורה, שעובד על פי עקרון הליפסקי, רק הרבה יותר יקר (טוב, כשקנינו לסופגניה טרם היה ליפסקי...). להורי רכשתי לפסקי וכולם מרוצים מאוד.

תמי ס

New member
מה זה האיש הזה?

יושב??? לאן הוא ממהר? לא סיפרו לו שתינוקות שמנמנים עושים הכל יותר לאט? ברכות לישיבה וגם אזהרה... אצלנו (עם הגדולים כמובן) צ'יק צ'אק אחרי ההתיישבות העצמאית הגיעה גם העמידה...

בנצ100

New member
הוא שמנמן מהיר...

מה מהר? בלי להזכיר שמות, יש פה צוציקים שכבר מגיל חצי שנה מתיישבים... זה קצב טוב, אמא לא דואגת. ודרך אגב - במקום שבו היה הסרטון של יוגי בפעם הקודמת - יש עכשיו עוד הרבה סרטונים ותמונות חדשות! לחובבות הז'אנר...

חדשות מדהימות

כל הכבוד למתיישב החמוד. זו באמת יכולת חדשה שמאפשרת גם לראות את העולם מזווית אחרת, וגם לעשות ממש דברים של גדולים. לגבי כסא אוכל, אנחנו החלטנו לקנות בוסטרים, ולוותר על עוד משהו שיתפוס לנו שטח בבית....

למעלה