חדשות הערב...

בנצ100

New member
חדשות הערב...

סבתא כבר דווחה מהחזית בבוקר, אבל עד שלא ראיתי בעצמי, כמובן שלא האמנתי... אבל הנה, יש הוכחה. הוא התיישב, רגע אחרי - התיישר, ושבריר שניה אחר-כך, התרסק אחורה. הסתכל עלי לבדוק איך להגיב. צחקתי מהר, כדי שלא ייבהל, וזה עבד. הוא חייך במבוכה, לא מבין מה מצחיק, אבל צוחק. אחרי כן הוא כבר התיישב שוב ושוב. מתלהב מהיכולת החדשה. איזה כיף. בקרוב נוכל לצאת לטייל עם המנשא גב שקיבלנו כבר בברית. והאמת שהגיע הזמן לחפש כסא אוכל. יש המלצות? מי הכיסא האולטימטיבי?

תולו

New member
יההה, איזו התרגשות../images/Emo66.gif

כל הכבוד ליוגי, גם יפה וגם אופה
ולגבי הכיסא, לא מכירה אבל - ממליצה בחום לרכוש אותו ברחוב הקישון בדרום תל אביב, יש שם מלא חנויות ולפני מליון שנה (3 שנים) קניתי שם מתנה כיסא אוכל לחברים.

נוריה

New member
כל הכבוד יוגי-הו!!!

בנצ, איזה כיף!!! אני ממליצה על כסא האוכל של פוטורה. עולה ויורד, מתקפל נהדר, קל לנקות, ולא חייבים להושיב עם הריפוד (סתם עוד פריט לניקוי, בסוף זה מוצא את עצמו באיזה ארון). אפשר לקנות ברבקט נראה לי.

noaagr

New member
הידד הידד

כל הכבוד ליוגי. את יודעת שהשלב הבא זה עמידה ואח"כ... תתחילי לתרגל ריצה לכל הכיוונים.

טאניוש

New member
כל הכבוד!

בהחלט הגיע זמן לכיסא אוכל. אנחנו גם בבירורים עכשיו, וכנראה נקנה של ליפסקי. זול יחסית וממליצים עליו הרבה.

בנצ100

New member
תודה תודה על כל הברכות...

ויחד עם ההתיישבות הכיפית, הגיע הבוקר צורך עז בצומי, שמתבטא בזה שכל פעם שאמא נעלמת מהזוית של העין מתחיל קיטור עז... כמה עצוב היה ללכת לעבודה... איפה קונים ליפסקי? רב-קט זה טוב, יש לנו אחד קרוב...

נוריה

New member
ליפסקי יש בהמון מקומות אפילו

בהום סנטר ראיתי פעם אחת. תפשפשי במקומונים של סופהשבוע ותראי שכמעט כל סופ"ש הוא במבצע באיזו חנות כמו טוב לי לתינוק (ככה קוראים לזה?) בראש העין וכו'. ובאמת, הכסא של ליפסקי הוא מצויין. קניתי אותו לאחרונה לגיסתי. יש לו את אותן התכונות כמו של הפוטורה רק הוא יותר זול. והוא לא מתהפך. תזהרי מהכסאות הקטנים ששמים על כסא רגיל. הם נחמדים בנסיעות או אצל חברים אבל לילד משתולל זה סכנה. רותם פעם התהפכה אחורה, לא בגלל שהיא השתוללה אלא פשוט עשתה עם הרגליים קונטרה על קצה השולחן, והופה, היא התהפכה.

רונה 4

New member
לחנות בראש העין קוראים בייבי סנטר

מה שפעם באמת היה טוב לי לתינוק. כל הכבוד הדס על הידע! אגב, בנצ כבר היתה בה ומכירה, והיא באמת חנות זולה יותר. ממליצה.

נוריה

New member
נכון נכון - בייבי סנטר

כמעט כל שבוע יש את הכסא הזה במבצעים שלהם.

נוריה

New member
תודה אש"פ על השבת כבודי האבוד

נראה לך רונית שאני יעיז להתקרב לראש העין מבלי להרים צילצול??? האמת היא שאני בונה על השוק שלכם אחרי שהגדולים סופסוף יתבייתו במסגרות החינוך לאחר תחילת החודש. אולי איזה בילוי לאחר מכן משותף???

רונה 4

New member
../images/Emo163.gifטוב לא דעתי שבמקומון במודיעין

מפרסמים גם חנויות בראש העין. הפעם הראשונה שאני הכרתי את בייבי סנטר/טוב לי לתינוק היתה כשעברתי לגור כאן, טוב אבל לפני זה חשבתי שתל-אביב היא מרכז היקום... אגב, גם אני בונה על השוק כאן כשתתחיל שנת הלימודים, אז בכיף!

סינטה1

New member
כל הכבוד למתיישב../images/Emo70.gif

כיסא אוכל - לנו יש של ליפסקי, אפשר להשיג אותו כמעט בכל מקום, כדאי לקנות עם הריפוד ולעשות סקר שוק כי יש עליו מגוון מחירים. מצרפת לך תמונה של הכיסא.

סינטה1

New member
והתמונה...

ואגב, אומרים שכדאי לחכות עם ההושבה בכיסא עד שהוא יושב יציב.

בנצ100

New member
כמו מלכה...

אני רק שכחתי לציין את הטראומה שלי - בד"כ אני ממש לא אמא פחדנית. אני מרשה ליוגי לנסות הכל. בקטע של כסא אכילה, יש לי פחד שהוא ישתולל, והכסא יתהפך כשהוא בפנים. אז אני ממש רוצה למצוא כסא שאין שום סיכוי להצליח להפוך. הכסא של רותם הוא כזה?

למעלה