חדשות בריטני

britneyzone5

New member
חדשות בריטני

כנראה שבריטני אחרי סיבוב ההופעות של In the Zone רוצה לעזוב זמנית את קריירת המוסיקה. מספרת ספירס שקריירת המוסיקה שלה כושלת בכל העולם והיא חושבת ששאר הלהיטים שלה מהאלבום החדש יביאו כישלון וירידה בקריירה של זמרת הפופ. כנראה שהחזרה של בריטני לא הצליחה למשוך צומת לב רבה וגם הנשיקה עם מדונה. הקריאות בהופעה באיטליה גרמו אולי לבריטני לחשוב ככה. נשאלה בריטני מה היא רוצה לעשות אם היא תעזוב את קריירת המוסיקה שלה. אומרת בריטני: "אני רוצה כוכבת קולנוע".

britneyzone5

New member
חדשות נוספות

בריטני אוהבת את המעריצים ההומואים שלה בריטני אמרה שהיא אוהבת את מעריציה ההומואים ומאמינה שהם מתחברים אל "העוצמה והרגש" שבמוזיקה שלה. בראיון לקידום אלבומה החדש, אמרה בריטני שגברים הומואים הם "בעלי יכולת עמוקה יותר להביע את רגשותיהם. הם לא מפחדים לחשוף את ליבם. הם מסוגלים בקלות להתחבר אל העוצמות ואל הרגשות - גם אם זה בקשר לאהבה או בקשר לליהנות מהחיים או כל דבר שבא מבפנים. אני חושבת שהם יכולים להרגיש שהמוזיקה שלי באה מגיעה משם. זה בא מתוכי". היא המשיכה בכך שאמרה שכשהיא בנסיעות היא תמיד מחפשת את מועדוני הגייז כי הם בדרך כלל המקומות הטובים ביותר לרקוד. "מועדוני גייז הם המקום הטוב ביותר אם אתה רוצה להחשף למוזיקה חדשה ומגניבה. החברים ההומואים שלי הם ממש כמו החברות הכי טובות שלי. אנחנו הולכים לקניות ביחד ומבלים ורק עושים חיים", היא אמרה. "החבר ההומו הכי טוב שלי יגיד לי הכל ישירות, כמו: 'אחותי, המכנס הזה גורם לתחת שלך להיראות גדול'. מתרגלים לאהוב את הסוג הזה של הכנות". בצד שמאל בריטני בתנוחה חושנית ביותר ביחד עם הרקדניות שלה באמצע הופעה. תודה לגלעד מהפורומים שלנו. נתוני המכירות של IN THE ZONE עבר כבר שבוע מאז צאתו של האלבום החדש של בריטני In the zone, ועכשיו הגיעה הזמן לרגע האמת נתוני המכירות שלו בכל רחבי העולם. עד כה הנתונים פשוט מצויינים בריטני עשתה את זה שוב ונכנסה הישר למקום ה1 בכל מצעדי המכירות הנחשבים ביותר. רוב המבקרים חשבו שבריטני לא תצליח לעשות "קאמבק" מוצלח ולהגיע למקום ה1 אבל בריטני כמו תמיד מראה להם שהם טועים. הנתונים הם: 1 אהר''ב 1 ארגנטינה 1 צרפת 1 דנמרק 2 אמזון (אתר המכירות המוביל דרך האינטרנט) 3 יפן 4 "צילי" 10 אוסטרליה 14 בריטניה

i4britney

New member
אוווו...

אלו כתבות נכונות :) ואתה אומר כישלון? פ-חחחח תיקרא גם את הכתבה שאני רשמתי למטה באנגלית ושתירגמו אותה לעברית!

i4britney

New member
אני חושב שיש פה מישהו שצריך ...

לרשום שהוא טעה ? בריטני_זון? טעית!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifיפה לה..

הם לא יכולים להטריד אותה מינית
אגב..למי שראה את התוכנית על בריטני שהיא הייתה ב-3 מועודנים בערב אחד.. אז היה את ההופעה השנייה שהייתה במועדון גייז... והיא נורא התרגשה שם.. אולי זה מראה על זה...

../images/Emo41.gifפשוט שמועות..

אין מצב שזה יקרה.. ובחיים לא שמעתי או קראתי שבריטני אמרה שהקריירה שלה כושלת.. איזה שטויות..

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifחיבור טוב../images/Emo70.gif

על חיבור כזה המורה רותי הייתה נותנת לך 8

למעלה