חדשות איידול

• פותח הנושא frhx
  • פורסם בתאריך
../images/Emo26.gifוידאו של סיימון מגלה על "חיים שכאלה"../images/Emo70.gif

זה ענק

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo51.gif על הדיווחים!

מדהים בכמה תוכניות אירוח השופטים מתארחים...

frhx

New member
ג'ורדן שיקרה?

נראה שיותר ויותר אנשים מתחילים לשנוא את ג'ורדן. קודם דיברו על כך שהיא שמנה. עכשיו קוראים לה שקרנית. המורה שלה לפיתוח קול אמרה שהיא לימדה אותה שנה (יש גרסאות שאומרים שבועיים) וכשג'ורדן נשאלה אם היא למדה מתישהו היא ענתה "לא, זה הכל טבעי". אז המורה התעצבנה, ועוד אנשים התחילו להתעצבן. בכל מקרה, הגישה שלי אליה לא השתנתה, היא נהייתה לדעתי יותר בסדר אחרי שראיתי את הגמר, ובכלל נראה לי שכאלה שהעדיפו את בלייק מסתדרים איתה כי היא מסתדרת איתו. לסיכום, זאת בדיוק הסיבה שהייתי מרוצה שבלייק לקח מקום שני, הוא יכול לעשות בשקט מה שהוא רוצה בזמן שאת המקום הראשון בדרך כלל קוטלים...

TamirKC

New member
בלייק וגורדן בTRL../images/Emo106.gif../images/Emo70.gif

|לינק|http://www.youtube.com/watch?v=NnwW2A0VoW0|סלינק| לא ראית הכול, אבל ממש ראיתי. נחמד מאוד. אגב, הראיון נערך לפני יומיים- ב- 30.5

Daniella 21

New member
../images/Emo202.gifחדשות סיימון../images/Emo202.gif

לאחרונה רואיין המפיק של תוכניות הריאלטי "אמריקה יש כשרון" וכדומה' בגוד מורנינג אמריקה וכמובן שלא היה חסר מה לומר על המצב של בריטני ספירס. בו הוא אומר שבריטני ספריס צריכה "להשאר בבית, לנעול את הדלת, להתרחק מהחברים הטיפשים שלה ולנסות להציל את הקריירה שלה" ישנם כתבות בוואלה, וEONLINE כרגע ביס והוט

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif איזה טמטום,אלוהים!

בא לי להרביץ לאנשים כאלה!! היה את זה גם עם מקרה רובן,לא?פשוט מטומטמים אה,וכשטיילור זכה,היה פחד שאנשים יתחילו לשים פאות אפורות או יתחילו לרקוד ריקודים מטורפים באמצע הרחוב? די כבר!

Fairywitch

New member
יתחילו לרקוד ריקודים מטורפים באמצע הרחוב../images/Emo6.gif

אוהבת אותך

Bleed for Me

New member
גם ברייטינג יש כתבה על זה..

אין להם על מה לדבר?? תעזבו אותה בשקט!

always be me mc

New member
אני אחזיר אותו אל דאגה../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo190.gif../images/Emo98.gif

למעלה