חדשות איידול

• פותח הנושא frhx
  • פורסם בתאריך

darklighter

New member
אוי איזה שטויות../images/Emo46.gif../images/Emo190.gif

אם כבר היא מודל חיקוי חיובי כדי למנוע אנורקסיה...(למרות שאני לא מאמינה שזה יקרה) והיא לא כזאת שמנה... היא רק טיפה מלאה...

TamirKC

New member
אמג, על זה מסתכלים?../images/Emo2.gif

*סטייל צליל*שימות אמן*סטייל צליל*

אמריקה חולת נפש

גו'רדין אוביס.. נו באמת. לפעמים אני מקבל את הרושם שאנשים יגידו כל דבר כדי לקבל 5 דקות בתוכית חדשות זניחה. הייתי קושר את המקל הבלונדי המטומטמת הזאת לכיסא ומאכיל אותה חמאת בוטנים למוות.

Fairywitch

New member
למען האמת- אני מזועזעת!

בחורה קצת מלאה- זאת דוגמא רעה לנוער? אז עדיף בחורה רזה מאוד - כי אנורקסיה זאת לא דוגמא רעה לנוער?! בחורה מלאה ששלמה עם עצמה ומאושרת כמו שהיא- זאת דוגמא רעה! אוי אוי אוי! אני רותחת, באמת שאני רותחת. מעניין מה היה קורה אם לקישה הייתה זוכה! אני לא מבינה למה אנשים חושבים שזה מותר להפוך אנשים מלאים ו/או שמנים לבשר תותחים, להתיר את דמם, ולהגיד עליהם מה שרוצים. הרי אף אחד לא יעז לדבר על צבע עור או מוצא או דת- אבל על משקל מותר! זה ממש מרגיז אותי. זה גובל בגזענות
אני מקווה שג'ורדין תהיה גדולה (תרתי משמע) ותשים עליהם פס ארוך ארוך, ולא תלך ותרזה כמו זוכי כוכב נולד למיניהם, או כוכבניות בהוליווד. Go get them girl

קפיטו

New member
אני לא יכולה להסכים יותר

בתקווה שג'ורדין לא תתחיל להרעיב את עצמה כדי "להתאים לתעשייה" שלדים אנורקסיים הם ממש דוגמא חיובית לילדים

אל תבני על זה

לצערי הרבה יותר סביר שהיא תהיה עוד מקרה של קארי/קת'רין/נינט ותתחיל להשיל קילוגרמים מרצון או שלא. זו באמת תופעה מחליאה ומסוכנת וכל כך צפויה בתעשית הבידור. חבל

למעלה