חדשות איידול

• פותח הנושא frhx
  • פורסם בתאריך

frhx

New member
בלייק -2 , ג'ורדן -5

אתמול ברדיו היו הטופ 40, שירים (שלא קשורים לאיידול) בתקופה האחרונה, ושני נציגים מאיידול הושמעו שם. ג'ורדן הייתה במקום 5. ובלייק במקום 2.

frhx

New member
בלייק תורם לחולי סרטן...

יומההולדת של בלייק מאוד מתקרב וארגון המעריצים שלו רצה להביא לו מתנה. בלייק אמר "יש לי את כל מה שחלמתי עליו, אבל יש ילדים שאין להם והם צריכים את זה יותר ממני..." (משהו בסגנון) ואז הוא ביקש שמי שרוצה יתרום דרכו צעצועים לבתי חולים של חולי סרטן...

מבזק חדשות

אני יודעת שיש שרשור חדשות איידול, אבל רציתי לרכז הכל בהודעה אחת ולא לשרשר לשרשור שבכל הודעה יש חדשה אחרת וככה הכל נבלע אחד בשני, אז החלטתי כל כמה זמן להביא כל מיני ידיעות קטנות שמרוכזות במקום אחד... (הנה לכם פינה!
) - הרייטינג בגמר ירד בצורה משמעותית משנה שעברה: 29.5 מיליון אמריקקים צפו השנה בגמר, לעומת 36.4 מיליון משנה שעברה. - שמועות: פולה לא שברה את האף בנפילה, אלא נפצעה במהלך התקף זעם. השמועות אומרות שבמהלך התפרצות, פולה זרקה חפץ על חלון או מראה ואחד הרסיסים פגע בה באיזור האף (אך האף עצמו לא נשבר). לכן, הם מסבירים, האף לא היה נפוח כשראינו אותה בגמר. פולה, כמובן, מכחישה. - המורה לפיתוח קול של ג'ורדן זועמת: ג'ורדן שיקרה. מליסה בלאק טוענת כי העבירה לאיידולית שיעורים שבועיים של פיתוח קול כשהייתה בת 14. המורה המלומדת נפגעה קשות כשג'ורדן אמרה במהלך התוכנית שקיבלה את הקול כמתנה מאלוהים ולא התאמנה איתו בכלל. - מצעד R&B\היפ הופ: האלבום של פנטזיה במקום ה15, האלבום של אליוט במקום ה20 ואלבום האוסף שיצא לפולה לפני מספר ימים במקום 86. עדכון תוכניות לאמריקקים ולבריטים שביננו: 1. הערב, פולה מדברת (שוב?!) על הפרעות האכילה מהן סבלה, על סדרת הצילומים שעשתה לאחרונה (בתמונה) ומתוודה שניסתה בוטוקס לפני כמה זמן (ורמזה שגם לסיימון אין קמטים פתאום). 2. פולה מתארחת בתוכנית האירוח של פול אוגריידי (אנגליה, וזה הגיוני כי היא הייתה בלונדון או עדיין בלונדון לרגל צילומי "חיים שכאלה" של סיימון). 3. ואם כבר "חיים שכאלה", התוכנית הנ"ל תשודר ביום שבת בערוץ ITV (לא יודעת איזה מספר!) בשעה 21:25. זהו בינתיים! אם יהיה עוד משהו, אני אעדכן.

אה, בקשר לתוכניות המשודרות שכחתי כמה פרטים:

1. היא תתארח במסגרת התוכנית Entertainment Tonight. 2. התוכנית משודרת היום.

TamirKC

New member
תודה רבה, נהנתי לקרוא../images/Emo140.gif../images/Emo70.gif

והמורה הזאת של גורדן באמת חשבה שהיא תגיד בשידור חי:"כןכן! מליסה בלאק עשתה לי פעמיים שיעורי פיתוח קול!"

האמת

היה רשום בהמשך הכתבה שמליסה בלאק הזאת אמרה בדיוק מה שמוטי אמר פה למטה... וזה לא פעמיים פיתוח קול זה שיעורים שבועייייייים, ז"א כל שבוע שיעור.

TamirKC

New member
אהה../images/Emo6.gif

חשבתי סהכ רק 2 שיעורים. אז צודקים, סליחה כפערות

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif תודה רבה ../images/Emo24.gif

יללאה אליוט!כפרע על האלבום המושי!$#$@$ שיעלה!!|

מרי לי

New member
כן, ברור - כי אחרי שבועיים פיתוח קול

ג'ורדין חייבת לה את כל היכולות שלה...... OMG אנשים הזויים.....

קפיטו

New member
אוזי אוסבורן גם פתח פה

שמעתם על זה? הוא היה אמור להופיע בגמר עם סנג'איה אבל ביטל וקרא לסנג'איה "אידיוט מאותגר שערית"
חצוף

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo6.gif מה גרם לו להגיד את זה אחרי

שהוא תכנן להופיע איתו?

למעלה