חדשות איידול

SHTRUDIDI

New member
חדשות איידול

לקט ידיעות חביבות על מתמודדים שונים מהתוכנית. תוסיפו עוד אם יש לכם.

SHTRUDIDI

New member
קליי ורובן-סיבוב שני

שניהם עומדים להוציא את אלבומם הבא בחודש ספטמבר. קליי ב19 לספטמבר ורובן ב26 לספטמבר. הדיסק של קליי-A Thousand Different Ways מכיל 14 שירים שמתוכם 10 הם קאברים לשירי אהבה ישנים. הדיסק של רובן-Return נקרא כך בגלל שזה חלק משמו של השיר הראשון באלבום, The Return of the Velvet Teddy Bear. רובן יעשה גרסה משודרגת לשיר של לותר ונדרוס-If Only for One Night. הסינגל הראשון של רובן יצא ב31 ליולי, שמו Change Me. הכתבה מזכירה כי עוד אלבומים של יוצאי איידול עתידים להשתחרר בקרוב. פנטזיה תוציא אלבום שני ב17 לאוקטובר. קלי,קתרין וטיילור יוציאו אלבום בכורה ב14 לנובמבר. וכריס גם יוציא בסתיו אך עוד אין תאריך מדוייק.

Fairywitch

New member
והנה אני מגיבה../images/Emo9.gif

רובן- תמיד הרדים אותי, אז לא אכפת לי כ"כ, אבל אהבתי את שם השיר The Return of the Velvet Teddy Bear
קליי
אבל למה קאברים?
אני מחכה בקוצר רוח לאלבומים של כריס וקתרין, וגם של טיילור. קלי? פיקלר? לא יודעת- אם זה קאנטרי אולי דווקא אהנה מזה.

אני ממש מחכה לדיסק של רובן

אהבתי תשם
וקליי באמת למה קאברים? חבל. אבל זה לא כזה נורא.. נראה לי קצת דפוק ששלושה מתמודדים יוציאו באותו יום דיסק בכורה. לא? אבל שיהיה להם בהצלחה

SHTRUDIDI

New member
דיברנו על זה פה

ואף אחד לא טען שזה צעד חכם. גם לדעתי זה די טיפשי כי זה יגרע מהמכירות של חלק מהם. לדעתי טיילור הכי יצליח במכירות אבל אני לא בטוחה שהוא פונה לקהל של איידול בכלל. יש לו קול מיושן ומיוחד שיכול להביא אוהבי ג'אז ומוזיקה ישנה, ביניהם גם אני, לקנות את האלבום. וכמובן שכל הסול פטרול מאחוריו. אני חייבת להודות שאני ממש מסתקרנת לדעת מה הסגנון שקתרין תלך עליו. קלי די ברור שיהיה קאנטרי ואולי תהיה התלהבות רבה מהעניין. שיהיה להם בהצלחה, אני בכלל הכי מחכה לכריס...

SHTRUDIDI

New member
קתרין

היא חזרה לסיבוב הופעות לאחר שלא הייתה בו בגלל מחלה. לפני שהיא עלתה על הבמה בנורת' קרוליינה, היא מעדה מאחורי הקלעים וסדקה את כף הרגל.ממש בו בייס חלק ב'... היא בכל זאת עלתה על הבמה וביצעה שני שירי סולו ועל אף הצילומים שהראו שהיא נפגעה בכף רגלה השמאלית, לפי היחצן שלה היא תמשיך להופיע בסיבוב הופעות שיסתיים ב24 לספטמבר. לבחורה הלך לא משהו עם הסיבוב הזה. מסכנה, חוץ מעניין המחלה היא הייתה אמורה להופיע כבר ב27 ביולי אבל הטיסה בוטלה בגלל תנאי מזג האוויר אז היא הגיעה להופעה רק ב28 ליולי ובאותו יום היא גם פגשה את הנשיא יחד עם כל שאר הפיינליסטים (משהו שעדיין לא הבנתי, למה בדיוק). אחרי הסיבוב יש לבחורה כבר תוכניות גדולות, בין השאר היא חתומה להפקת מחזה. כל הכבוד לה שהיא לא מפסיקה לעבוד.

Fairywitch

New member
קתרין../images/Emo201.gif

באמת בו בייס בשידור חוזר (כולל זה שהיא הגיעה למקום השני... קללה?
) מסכנונת
מעניין באיזה מחזה מדובר- אולי מחזמר?
ובהחלט טוב לשמוע שהיא ממשיכה לעבוד
איך אפשר לעלות להופיע עם סדק בעצמות?
מילא לחזור להופיע אחרי טיפול- אבל לעלות באותו רגע? כל הכבוד
היא לקחה ברצינות את המשפט Show must go on, הא?

SHTRUDIDI

New member
מאריו וסקז-הקליפ

קישור לקליפ של מאריו לסינגל הראשון שלו, גאלרי, שדיברנו פה עליו לא מעט.שינו קצת את הקצב בקליפ וגם הוסיפו עוד איזה קטע אבל בגדול קליפ נחמד מאוד. ואם כבר אז בעמוד הזה ניתן לראות עוד קליפים של איידולים שחתומים בRCA שזב בעצם המנצחים והמקום השני. ובמקרה של כריס גם מקום רביעי.

מרי לי

New member
סורי לא כ"כ אהבתי....

הבחורה ממש יפה אבל.... ציפיתי ממנו ליותר אבל הכי חשוב זה שהוא הצליח

SHTRUDIDI

New member
אני גם שמחה בשבילו

יש לו קול ולוק מיוחד והוא יכול להגיע רחוק. לדעתי זה אחלה קליפ בכורה.

מרי לי

New member
לא יודעת....

הוא מסיח את הדעת ממנו מרוב שהוא דומה לכל השאר הוא כאילו מסחרי מדיי ז"א אין שם מריו, יש שם איזה USHER/מישהו אחר כמוהו... זה מה שמעצבן

SHTRUDIDI

New member
טיילור יהפוך לסופר

טיילור חתם על חוזה לכתיבת ספר על זכרונותיו. שם הספר Heart Full of Soul והוא יצא באביב 2007. חוץ מזה, טיילור ביחד עם בו ורובן משתתפים בקמפיין שאירגן משרד התיירות באלבאמה, הם מופיעים שם כדי לעודד תיירות לאיזור. את התמונה שתופיע על השלט כחלק מהקמפיין אתם יכולים לראות בקישור בתחתית העמוד.

חייבים לראות../images/Emo70.gif חייבים לשמוע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אז אוקיי כולכם יודעים שבסיבוב הופעות קלי ובאקי שרו את השיר מ"גריז" youre the one that i want בכל מקרה שמעתי עכשיו את הגירסה המלאה ואמאלה
באקי נשמע כ"כ שונה
הלך לו המבטא אני אומרת לכם
תשמעו לבד

למעלה