חדשות איידול

קת'רין שרה לקלי את SOTR../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה חמודה
היא העלתה את קלי לבמה ואמרה שזה הערב שלה כי הם היו בעיר של קלי או משהו כזה והיא הקדישה לה את השיר איזה חמודות הן
אני מקווה שהן נשארו חברות טובות כמו בהתחלה

Bob Fred

New member
עוד חדשות איידול שהשמיטו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טמיירה גריי- לאחר שהדיסק הראשון שלה נכשל, חברת התקליטים 19RECORD החליטה להשמיט אותה. לאחר מכן היא קיבלה תפקיד מרכזי בסרט אינדי בשם "שורות המקהלה". להפתעת כולם הסרט זכה להצלחה גדולה, ובנוסף לכך הסינגל שבוצעה על ידי טמיירה שוחרר והגיע למקום ראשון בבילדבורד 200, דבר שלא קרה לאף מהסינגלים שלה. היא הקליטה אלבום נוסף ומחכה שאחת מהחברות תשווק אותו. פריס בנט- הכישרון, האישה, הקול של מיני מאוס הוחתמה על ידי חברת תקליטים (השמועות אומרות כי זה או RCA או ARISTA- להזכירכם באריסטה חתומים אריתה פרנקלין ואבריל לאבין) וכרגע מקליטה אלבום חג מולד של ג'ז בניו יורק.

Bob Fred

New member
לאיידולית יש סטוקר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אכן אכןת מתברר שמעריץ נלהב של פריס בנט החליט כי ההעפה של מאיידול הייתה אי צודקת, ולכן החליט לסוע לבייתה אשר שבג'ורג'יה ועמד במשך 5 ימים עם שלט ועליו כתוב- "Paris- Will You marry me???" אכן אמצעים נואשים...

מרי לי

New member
../images/Emo13.gif וגם ../images/Emo10.gif

טמיירה גריי מוכשרת ברמות לא מהעולם הזה אם הדיסק שלה נכשל זה רק בגלל ההפקה
אוף למה אין לי חברת תקליטים עדיין
הייתי משווקת אותה אני
ואני ממש שמחה שהאלבום הראשון של פריס הוא אלבום ג'אז ככה הוא באמת יימכור כי זה מה שכולם רוצים ממנה ואם זה ככה אז היא כנראה חתומה בARISTA (וגם וויטני הייתה חתומה או עדיין חתומה שם)

SHTRUDIDI

New member
חרם?

סליחה שאני שואלת אבל אף אחד כאן לא קרא? אני לא מכריחה אתכם לקרוא משהו או משהו כזה אבל הייתי בטוחה שלקט ידיעות על מספר מתמודדים בטח יעניין אתכם. אולי ידעתם הכל אבל לא דיברנו על זה כאן בפורום והייתי בטוחה שיעניין אתכם שקתרין נפצעה, שרובן וקליי מוציאים אלבומים נוספים, שיש אחלה תמונות של האיידולים עם בוש ולא הגבתם בכלל. מוזר, חשבתי שזה יצליח לעניין אתכם. בסה"כ הפורום לא ישנוני לחלוטין ואני גם רוצה, בטח כמו כולם פה, להשאיר אותו ער ולכן אני מנסה להביא לכם כתבות או תמונות או דברים לדבר עליהם, יהיה נחמד אם תשתפו פעולה.

מרי לי

New member
סליחה....

האמת היא שלא כ"כ היה לי כוח לקרוא כי הראש שלי עכשיו יותר ברוקסטאר ואני קוראת יותר עכשיו בנושא הזה... האמת היא שזה לא מחוסר עניין, כי גם אני פרסמתי פה כתבה על איך שדילנה שהרוב מתים עליה פה בפורום שברה את הגולגולת ב7 מקומות והחלימה ואף אחד לא הגיב.... אולי כי עכשיו קיץ ואין לאף אחד כוח לקרוא אני שותפה לתסכול שקטן שלך.... אני מבטיחה לקרוא אח"כ

Fairywitch

New member
../images/Emo201.gifלא, אל תחשבי ככה../images/Emo7.gif

מאז שחזרתי אני עושה המון דברים ששמתי בהמתנה, אז עוד לא הספקתי לקרוא. תני לי עוד צ'אנס

SHTRUDIDI

New member
אלבום של כריס

נכון לעכשיו ייצא ב21 לנובמבר. כך לפי האתר של חברת התקליטים. נראה אם זה באמת נכון בהמשך.

מרי לי

New member
עקרבים הם אנשים חזקים....

אמורה שהכי השפיעה עליי בחיים היא עקרב.... אני קשת אגב

למעלה