חדשות איידול

SHTRUDIDI

New member
חדשות איידול

כמה כותרות וקישורים שאולי יעניינו אתכם- אלבום עונה 8 יוצא ב-30 ליוני ובקישור הזה תוכלו לראות את הקאבר ואת השירים שנבחרו- http://music-mix.ew.com/2009/06/american-idol-season-8-album-exclusive-track-listing.html אהבתם את הבחירות? לקישה הגיעה לאיידולטרי לדבר על אלבום הבכורה וגם הופיעה- http://popwatch.ew.com/popwatch/2009/06/lakisha-jones-lets-go-celebrate.html כריס דוהטרי התראיין בפוקס על האלבום החדש- http://www.youtube.com/watch?v=2eJ0-tb3v1w כל ארבעת השופטים ישובו לעונה 9 של איידול- http://television.aol.com/american-...ur-american-idol-judges-will-be-back-in-2010/ אתם מוזמנים להגיב ולהוסיף עוד קישורים מעניינים.

naama59

New member
לגבי הדיסק

לא אהבתי בכלל את הבחירות. אפשר להעיף בקלות כמה, וצריך לצרף עוד הרבה יותר!! לקריס - ציפיתי שמינימום ישימו את Heartless. אם היה אפשר יותר: Ain't No Sunshine, Falling Slowly, To Make You Feel My Love, Apologize לאדם - היה אפשר לדחוף איפשהו את A Change Is Gonna Come או את Black & White, Whole Lotta Love, Feeling Good למאט היה אפשר לשים את Part-Time Lover במקום. צריך לעשות אוסף של הפורום וזהו
תודה על השאר!

LeAnnDylan

Well-known member
אוי ואבוי איזה טראק ליסט נוראי><

למה דחפו לשם את ליל וסקוט? אני עדין מנסה להדחיק כל קשר שלהם לעונה |מקיא| חוץ מזה שהייתי מעדיפה את אינט נו סאנשיין של קריס במקום שי וורקס הארד פור דה מאני הייתי מחליפה את נו באונדריז של אדם בבלאק אור ווייט אין צורך לשמוע את אותו שיר בדיסק פעמים מה גם שאני מעדיפה את הגרסה של קריס אליסון הייתה צריכה להיות שם עם הוט סטאף מאט עם סטיין אלייב ליל לא הייתה צריכה להיות שם ואם בכוח מכניסים אותה אז בטח לא עם השיר הזה
האמת שמייקל מייגן ואנופ יצא להם טוב למרות שגם את זה בטח הייתי מחליפה:) (אינט טו פרייד טו בג, רוקין רובין וטרו קלורס בהתאמה) הו וגם את דני הייתי מחליפה בספטמבר

מה זאת אומרת דחפו את ליל וסקוט?

לא חייבים להכניס את כל הטופ 10 מלכתחילה?

LeAnnDylan

Well-known member
חחח כן לא התכוונתי לזה ככה

מבחינתי הם סתם תקועים בעונה עצמה ובטח שבדיסק

LeAnnDylan

Well-known member
הראיון של לקישה משום מה לא עובד לי

זה טוען כבר שעה >< בכל מקרה הראיון עם כריס נחמד הצחיק אותי שבהתחלה הוא כזה דוטרי... כריס כריס דוטרי
ואני דווקא שמחה מסיבה לא מוסברת שכל הארבעה חוזרים מה שכן אני מקווה שיחזרו לשיטה הקודמת של טופ 24 ושיתנו מהטופ 5 לשיר שני שירים ובכלל שיהיה יותר יחס למתמודדים ופחות מהשופטים לפחות בתוכנית עצמה. באודישנים לא איכפת לי שיראו הרבה את השופטים

SHTRUDIDI

New member
טרו קולורס של אנופ../images/Emo99.gif

הופעה אנדרייטד לחלוטין.
אם מכניסים את ליל אז זה באמת צריך להיות עם שיר אחר.

פאולה והאיומים שלה ../images/Emo6.gif בסוף חוזרת על ארבע

ואני שמח שגם קארה חוזרת
בטח היא תהיה יותר נוחה ומשוחררת, כי היא לא כ"כ חדשה וזה.. לגבי הדיסק - 1. Kris Allen, "No Boundaries" - הגירסת סטודיו הטובה מבין השניים, ובכללי שיר מעולה 2. Danny Gokey, "Stand By Me" - לא אהבתי את הבחירה, אבל גם לא ממש אהבתי את דני
בכל אופן הייתי שם את PYT או את השיר של קרי 3. Allison Iraheta, "I Can't Make You Love Me" - אני מופתע לטובה! זה הביצוע האהוב עלי שלה, לא חשבתי שישימו אותו כי הוא לא ממש קיבל פוקוס. אחלה בחירה! גם Dont wanna miss a thing יכל להיות כאן 4. Matt Giraud, "Human Nature" - גם פה אני מופתע לטובה! ההקלטה האהובה עליי ממנו 5. Adam Lambert, "Mad World" - נו כמובן. איך אפשר בלי? 6. Kris Allen, "She Works Hard for the Money" -
כאן אני מתאכזב... היו צריכים לשים את Aint no sunshine או Falling slowly 7. Lil Rounds, "I Surrender" - לא מעניין 8. Scott MacIntyre, "Just The Way You Are" - כנ"ל 9. Michael Sarver, "You Are Not Alone" - הביצוע הכי טוב שלו, בעיקר בזכות השיר שהוא מדהים בפני עצמו ולא בזכות סרבר 10. Megan Corkrey, "Walkin' After Midnight" - הייתי שם את Turn Your Lights Down Low 11. Anoop Desai, "Always On My Mind" - הביצוע הכי טוב שלו, בחירה מעולה 12. Adam Lambert, "No Boundaries" - לא אהבתי את הגירסת סטודיו... הלייב הרבה יותר טוב סה"כ אחלה בחירות

Fairywitch

New member
הו, נהדר לגבי השופטים! ../images/Emo2.gif

פולה קצת נמאסה עליי, אבל יהיה מוזר בלעדיה, וקארה חצי מעצבנת אותי וחצי מוסיפה בעיניי. אז סבבה.

הודיה100

New member
מי בחר את השירים לדיסק??

זה מזכיר לי (וממש לא לטובה) את הדיסקים של כוכב נולד מהעונות האחרונות.. לקריס היו חייבים לשים את Falling Slowly או לפחות את Ain't No Sunshine למאט הייתי שמה דוקא את You Found Me -הגירסת סטודיו פשוט מצויינת! אדם בסדר... למרות שלא הייתי מתנגדת ל Born to Be Wild. השאר די נחמד למרות שאני חייבת להודות ששכחתי שהם בכלל היו בעונה

t r e c o o l

New member
פעמים NB למה?

לא מספיק הוא "לא ניצח"?! איך לא שמו את פילנג גוד או את אצ'אנז יז גונה קום
שום שיר מהרשימה לא אהבתי. יכול להיות שפשוט הם לא השיגו זכויות לשירים? כי אחרת איך אפשר להסביר את בחירת השירים ההזויה של כולם והעובדה ששמו שיר פעמיים.

הדיסק

עשו בחירות מוזרות למדי... לא משהו שהייתי קונה
מתוך 12 שירים מצאתי רק 4 וחצי שירים שבאמת שווים קנייה. איפה עוד אליסון? מאט? קריס ואדם עשו הרבה דברים טובים יותר העונה (בעיניי TRACK OF MY TEARS יותר טוב מ- MAD WORLD... לא להרוג אותי
). תודה על הפרסום בכל מקרה. ואגב, קריס חוגג היום 24

SHTRUDIDI

New member
דעתי על הבחירות לדיסק

אם כבר דני אז זה היה צריך להיות Come Rain Or Come Shine. גם What Hurts The Most לא היה רע ואפילו הקאבר לג'ו קוקר מהטופ 3 היה בסדר. למה הגרסה הזאת של ליל? ומיותר לשים את סינגל הניצחון פעמיים. בכיף היה אפשר להשאיר את הגרסה של כריס ולהוסיף שיר אחר של אדם אולי את If I Can't Have You
או את A Change Is Gonna Come
. מה שכן, יופי ששמו את השיר הזה למאט כי זאת גרסת אולפן מעולה, יותר טובה מהלייב. אני תוהה למה זה רק הטופ 10 באלבום. כנראה זה הקטע שהם יוצאים לטור וכל זה, אבל חבל כי היה אפשר לתת מקום גם לאלכסיס, חורחה וג'זמין.

Black Stain

New member
If I cant Have You

היה היום בגלגלצ או ברדיו דרום בסביבות 7 בבוקר (אני לא בטוחה באיזה מהם הייתי חצי ישנה) אדם משתלט על הרדיו הישראלי

SHTRUDIDI

New member
באמת?

נחמד מאוד, זאת גרסת אולפן מעולה
אבל למה ב-7 בבוקר?
אני שמעתי היום את Mad World בגלגלצ. הוא אכן משתלט על הרדיו.

למעלה