חדשות איידול

Fairywitch

New member
מסכימה../images/Emo45.gif

בעיקר לגבי הלתת מקום לשלושה שנשרו לפני הטופ10, בעיקר כשלאלכסיס היה כזה ביצוע טוב בהתחלה!

l TearDrop l

New member
דאמט שיחליפו את כולם כבר!

אם פאולה לא עפה אחרי הנבואה הקטנה שלה בעונה 7 היא לא תלך לעולם, אבל למה השאר אף פעם לא הולכים?! וסיימון פול אוף קראפ. טוב, תיקונים קלים לדיסק: 1. No Boundaries- כריס- אני יכולה להבין שחייבים לשים את השיר ניצחון שלו, למרות שאני מעדיפה את הסטודיו של אדם. 2. Stand By Me- אם כבר שיר של דני בהנחה שלא באמת שומעים את הנבל בביצוע השווה, אז עדיף What hurts the most. 3. I Can't Make You Love Me- לגמרי הייתי שמה את Cry baby! 4. Human Nature- אני לא זוכרת את זה אבל בכל מקרה הייתי שמה Stayin' alive. 5. Mad World- אני לא מבינה למה דווקא זה הפך לרגע של אדם בתוכנית
, חוץ מהתאורה לא היה שם שום דבר מיוחד ממש, הייתי שמה את Feeling good או Tracks of my tears אם ממש חייבים רגע, למרות שאני לא אוהבת את הסטודיו. 6. She Works Hard for the Money- וואט דה פאק אין Aint no sunshine או Falling slowly?! 7. I Surrender- מישהו מנסה לבדוק מתי הגנים הפסיכוטיים שלי יוצאים לפעולה?! 8. Just The Way You Are- דווקא אחלה, הביצוע הטוב היחיד של סקוט לפי מה שזכור לי. 9. You Are Not Alone- הייתי שמה את I don't wanna be כי השיר כיף. 10. Walkin' After Midnight- כל הביצועים שלה היו גרועים במידה זהה אז בסדר. 11. Always On My Mind- הייתי שמה Ooh baby baby! 12. No Boundaries- אדם- אני לא יכולה להאשים אותם ששמו גם את הגרסה שלו אבל זה מטומטם כמעט באותה מידה כמו שנתנו לשניהם לבצע את השיר הזה בגמר.

jess r

New member
לקישה ממש מגניבה ../images/Emo13.gif

ראיון חמוד. כל כך התגעגעתי לאיידולטרי שזה היה אחד הרגעים הטובים לאחרונה
השיר מאוד נחמד. אני אלך להקשיב לאלבום. השופטים איומים וצריך לפטר את כולם. אוקי, הגזמתי - אבל בחיי רנדי מיותר וסתם נמצא שם על תקן "השחור" וקארה מעצבנת אבל אנשים אוהבים לשנוא אותה אז ברור למה השאירו אותה. ברצינות, הם לא מצליחים למצוא מישהו נורמאלי שיבוא לשם? גירסה נשית אבל פחות חמורית של סיימון? מישהי מעניינת? למה דווקא קארה? ופאולה חייבת להישאר, היא חמודה, משעשעת, והיא היחידה שאשכרה נראת כאילו היא מקשיבה למה שהם שרים. אני מקווה שהם למדו לקח מהעונה הזאת ושהפעם יהיה למתמודדים הרבה יותר זמן, כולל בראיונות האישיים. זה חצי מהכיף! מה זה שווה שחודש אחרי שמעיפים אותם אני מגלה פתאום שהם ממש מגניבים? נוט קול. יודעים מה? אני לא סומכת יותר על איידול. ברגע שיהיו לי פייבוריטים בתחילת העונה אני הולכת לגגל אותם ולחפש בעצמי דברים שווים עליהם.
והאלבום... אני באמת לא מבינה את הבחירות האלו. למה צריך את שיר הניצחון בגירסה של אדם? הוא לא ניצח. אין לי בעיה עם "She Works Hard for the Money", שיר נהדר, אבל מוזר שלא בחרו ב"איינט נואו סאנשיין". דני - לא מבינה את הבחירה הזאת. למרות שזה בין הביצועים הבודדים שחשבתי שהיו בסדר שלו (כן, כן, אמרתי את זה) - הם היו צריכים לבחור ב"קאם ריין או קאם שיין" או... או... אליסון - ממש לא הביצוע הכי טוב שלה. למה לא "פפה ווס א רולינג סטון" שהיה רגע הרבה יותר משמעותי בתוכנית, או "קריי בייבי" שזה הרבה יותר מרמז על הסיגנון שלה? מאט - בחירה טובה מאוד. יש לו הרבה שירים טובים, "סטיינג אלייב" או "פארב טיים לאבר" גם היו עובדים, אבל זה גם היה נהדר. אני עדיין חורשת על הגירסה הזאת שלו. אנופ - מבינה את הבחירה, למרות שבאופן אישי "דים אול דה לייטס" זה הביצוע האהוב עלי שלו. ליל - למה? היא קיבלה ביקורות זוועה על זה. למה לא "ואטס לאב גוט טו דו" או "איים אוורי וומן"? אלו לפחות שירים בסיגנון שלה וביצועים יחסית טובים שלה. סקוט - צפוי ונכון. מייגן! - לא יודעת. גם צפוי, היא גם שרה את זה בכל התוכניות אירוח שהיא היתה בהן. לא היה מפריע לי גם "רוקין רובין" או "טורן יור לייטס דאון לואו". באופן אישי חשבתי ש"בלק הורס אנד א צ'רי טרי" היה הכי טוב שלה אבל אין לזה גירסת סטודיו וחבל - היא יכלה להיות מדהימה
בקיצור בחירה טובה. למה אין אלכסיס? "דירטי דיאנה" היה אחד הטובים העונה. אוחחחח אני לא מאמינה שהיא לא בטור. איזה ביזבוז מקום. וואו, רק עכשיו שמתי לב ששכחתי את מייקל. טוב הבחירה נוראית, פשוט כי זה שיר ממש נוראי. השיר משבוע מוטאון הרבה יותר טוב, אפילו שהוא הרס אותו. אבל ברור למה שמו את זה - הוא קיבל על זה ביקורות טובות וזה שיר קיטשי מעאפן מעצבן כזה. בקיצור לא הייתי קונה את הדיסק הזה.

jess r

New member
../images/Emo220.gifמייקל ג'ונס - "Hold Back My Heart"

האלבום של מייקל, "Hold Back My Heart", יוצא מחר. אפשר לשמוע אותו כאן אונליין ובחינם. אישית - אני מופתעת לטובה. זה נשמע מצויין

MIDNIGHT SKY

New member
וואלה

אני מקשיבה לו עכשיו והוא לא רע אני מקשיבה ל"mountains" ואני ממש אוהבת את השיר ! פולס גולד נשמע כ"כ מוכר ! to love somebody גם טוב. ועכשיו פייר התחיל [=

טוב דעתי

אלבום מעולה! כיף לשמוע את מייקל עם חומר מקורי שלו והוא הלך על כיוון שמאוד מתאים לו וכיף לשמוע
יש פה כ"כ הרבה שירים שהולכים להיות אצלי עכשיו בחרישה
Heart On My Sleeve מצדיק את היותו סינגל ראשון Fools Gold Fire Mountains This Is Goodbye ממכר!

MIDNIGHT SKY

New member
אחרי ששמעתי את האלבום

יש פה שירים ממש טובים ! ואני חורשת כבר על כמה מהם ! heart on my sleeve ♥ little bear ♥ mountains ♥ to love somebody♥ fools gold♥ fire כשהוא שר "פייר" פתאום אני נזכרת בפתיחה של הלס קיטצ'ן ! השיר שדווקא אכזב אותי הוא hold back my heart בכללי אלבום טוב ! מייקל היה אחד הפייבוריטים שלי,כ"כ רציתי שיגיע לגמר That I want you to know I won't let you down No I can't let go And I want you to see Everyday I wear my heart on my sleeve On my sleeve

l TearDrop l

New member
איזה מלך../images/Emo47.gif.

אחלה אלבום! אני שמחה שהוא המשיך בסגנון של It's All Wrong, But It's All Right ולא הלך יותר מדי לרוק, למרות שגם זה מתאים לו בשירים מסויימים. זה גם עשה לי אווירה של פסקול אלי מקביל, וזה תמיד טוב
. טוב, יש שם קאבר בטוח לTo Love Sombody
, שהוא יפה אבל הייתי מעדיפה קאבר אחד לשיר רוק [מישהו אמר רפסודה?] ויש לי הרגשה שלעוד איזה שניים, או שהשירים סתם מרגישים לי ממש מוכרים! אני אוהבת את Fools' Gold יותר ממה שאהבתי כשהוא יצא כסינגל, Heart On My Sleeve ממש טוב
, וגם אהבתי את Turn To You, Fire, Heart Is Weak, This Is Goodbye, Little Bear ואת השיר נושא של האלבום שדי אכזב בפזמון אבל גם הוא יפה בגדול. אני ממש מקווה שהוא יצליח עם זה וייכנס בחברות תקליטים האלה, האלבום דפנטלי מספק את הסחורה.

SHTRUDIDI

New member
דעתי על האלבום

באופן כללי, אני ממש שמחה שהוא הלך על הכיוון הזה. ההופעות האהובות עליי שלו באיידול היו בסגנון מוזיקה שבו הוא בחר לאלבום. שירים שממש אהבתי- This Is Goodbye Turn To You
וכמובן Heart On My Sleeve שהיה בחירה מצוינת לסינגל ראשון לדעתי. עוד טובים הם- Mountains Feeling Alright Fools Gold בגדול אני גם חייבת לציין שמייקל נשמע מעולה. אהבתי.
על הלינק

jess r

New member
הופעה וראיון

כאן. מייקל ממש חמוד. אלבום מצויין, עכשיו ששמעתי הכל. החצי השני טוב במיוחד. ממש כיף לשמוע. מסוג הדברים שאם הייתי נתקלת בהם בחנות אולי הייתי אפילו קונה. ממש שמחה בשבילו ומקווה שהוא יימכור הרבה
.

MIDNIGHT SKY

New member
האלבום:

קריס-בסדר,צריך את שיר הנצחון,נסתדר. דני-stand by me?למה? הייתי מעדיפה what hurts the most או שאת get ready שאותו דווקא אהבתי.. אליסון-הייתי רוצה את cry baby או hot stuff מאט-בחירה טובה ! אני כ"כ אהבתי את הסטודיו של השיר ! הייתי גם רוצה שהיו שמים את let's get it on וגם את part-time lover אבל עדיין,בחירה מעולה בשבילו. אדם-די צפוי,זה הפך ל"שיר שלו" אפשר לומר,זה היה הרגע שלו. אבל לי אף פעם לא נמאס לשמוע את השיר ^^. קריס-רציני? יש שירים יותר טובים שהוא שר כמו falling slowly♥ וגם ain't no sunshine ליל-מי זאת? כשהיא עלתה לבמה לשיר ,אני עשיתי לי הפסקה והלכתי. סקוט-לא יודעת...שיר סבבה,אבל בכללי אין סטודיו שלו שאהבתי ממש. מייקל- ZZZZ x 2 מייגן-הייתי רוצה דווקא לשמוע את rockin' Robin ><" אנופ-סבבה. אדם-למה פעמיים את השיר,מילא קריס,הוא זכה אבל לאדם היו כ"כ הרבה שירים טוביפ פי אלף מזה. כמו black or white feeling good. הייתי רוצה את a chnge is gonna come וגם את ring of fire ♥♥ לסיכום,בחירות די מאכזבות..

jess r

New member
כמו שחששתי

זה נשמע כמו אוונסנס, ואני לא אוהבת את אוונסנס.

MIDNIGHT SKY

New member
אני פעם הייתי מאוהבת בהם

אבל פתאום איימי לי הפכה לבלתי נסבלת...

l TearDrop l

New member
וואו, למה?../images/Emo12.gif

היא הולכת להוציא אלבום רוק קלטי עם נבל! צריך להקים לה מסגדO:

l TearDrop l

New member
מי ידע

שכשאני אראה אותה באודישן באיידול ואגיד "פאק, איימי 2
, רק אירית!" היא תנסה להפוך להיות איימי2?
השיר נשמע יותר טוב בהקלטה, מן הסתם. הכתיבה רעה והלחן לא מעניין מספיק בלייב, אבל ככה זה כשמנסים ליצור עוד להיט לפולן. מבחינתי כל הסיפור פתטי ואם היה ספק מה המטרה של הלהקה עכשיו באמת שהכל ברור. אני מקווה שקרלי תקלוט מהר מה ההשלכות של זה כי אני יודעת שהיא שם רק בגלל שלב ריור מוקדם על אוונסנס ועל מוזיקת רוק, אבל הספקתי להדחיק את זה שהם מבצעים שם גואינג אנדר רק לכמה שניות! [ושתפסיק להתראיין במשך כל ההופעה עם ההרכב הזה, גאד היא עוד שניה במינוס אצלי]. ושתפסיק להיות מפגרת ותוציא את Let Me Fall וLay With Me כמו שצריך כבר! לפני שניה תפסתי ממנה על העיבוד האקוסטי0_0

SHTRUDIDI

New member
טוב, אז...

עם האיכות הלא טובה של השיר הוא נשמע שיר טוב. מתאים לקרלי ולקול שלה.
על הקישור
ממש יום לאיידולים מעונה 7, מייקל מוציא אלבום, קרלי מופיעה עם הלהקה שלה לראשונה וברוק משחררת סינגל...נחמד.

למעלה