חדשות איידול

Black Stain

New member
אממ אממ אממ

קצת חבל לי על הכיוון שהיא הולכת, כי לדעתי היא יכולה להשיג הרבה יותר מלהיות ה"אין יור פייס איימי לי!!" של הלהקה הזאת. חבל לי 2 על הסינגל שהיא רצתה להוציא לפני שהיא הודיעה שהיא מצטרפת אליהם, שהוא היה ממש ממש טוב, מי שלא שמע: http://www.youtube.com/watch?v=SAoUhfjWkkQ לדעתי הסיגנון הרבה יותר מתאים לה. אל תבינו אותי לא נכון, אני מתה על אוונסנס ועל כל הקטע שלהם אבל לדעתי הוא ממש לא מתאים לה, ואיימי לי יש רק אחת.. אני מחזיקה אצבעות שהיא תחזור לעצמה. בקשר לשיר [דרך אגב אתם צריכים לשמוע את הסטודיו של זה, לא שומעים כלום בוידיאו: http://www.youtube.com/watch?v=Jqit5ACW0So ] הקול שלה אדיר, אין דברים כאלה היא מרעידה לי את החדר אבל היא הולכת לי לאיבוד בים הגיטרות והתופים, משהו בשיר מרגיש לי קצת טו מאצ' ואם הם היו מורידים איזה הילוך או 2 אפשר היה להנות יותר השיר לא מעולה, הוא בסדר. הכיוון קצת מרגיש לא מתאים בשבילה. אוף קרלי

Black Stain

New member
אה, אם זה לא היה ברור בהודעה../images/Emo6.gif

אני ממש לא שונאת את השיר, רק קצת את הרעיון אבל היא עדיין נשארה מלכה

jess r

New member
קלי אדירה כמו תמיד

למי שעוד לא שמע, פרז הילטון חטף קצת מכות מהמנג'ר של הבלק אייד פיז אחרי הופעה, וקישקש בשכל על זה חצי שעה לכל העולם ואישתו. קלי נשאלה בראיון מה היא חושבת על זה והיא ענתה שפרז הוא תינוק בכיין. טוב, לא במילים המדוייקות האלו אבל משהו בסיגנון. "גם אני חטפתי מכות בפנים, אתם לא רואים אותי בוכה על זה לכל העולם בווידיאו". (כן אני יודעת, זה לא חדשות מעניינות, אבל היא תמיד משעשעת אותי אז אני משתפת
)

jess r

New member
ראיתי את הקליפ הזה

ו... אני היחידה שמוצאת את זה אובר דרמטי בטירוף? כאילו, בסדר, אני לא תומכת באלימות או משהו - אבל כולה חטף אגרוף - לא שברו לו צלע או משהו. הוא הגיש תלונה, ובצדק, אבל כל הטררם שהוא עשה מזה זה לגמרי בגלל שהוא זונת צומי. וכשהוא מתחיל לבכות בסוף הקליפ הזה... זה היה כל כך מביך להסתכל שעברתי לעמוד אחר בדפדפן. הוא כל כך מזוייף (ואם הוא באמת כמו שהוא מציג את עצמו אז עכשיו אני באמת קצת מרחמת עליו). ובאופן אישי אני יכולה להגיד שכששמעתי שהחטיפו לו התפלק לי חיוך קטן. מצטערת, אבל אני לא סובלת אותו. העבודה שלו היא נטו ללכלך על אנשים. וזהו. וכשזה זה מה שאתה עושה למחייתך - אל תתפלא שאנשים מחטיפים לך אגרוף. פשוט תשיג שומר ראש. ובשביל להשאיר את זה און טופיק
... קלי מלכה

t r e c o o l

New member
דווקא לי הקטע הזה נראה הכי אמיתי שיש

ואני מבינה אותו לגמרי, לא רק שהרביצו לו גם עקבו אחריו אח"כ התגובה שלו היא נורמלית לחלוטין, כל אחד אחרי דבר כזה יהיה מבוהל וכועס. הוא לא כתב הרכילות היחידי יש הרבה יותר נוראים ממנו. וכן, קלי, איכסס, אני אף פעם לא אבין את האמריקאים.

Fairywitch

New member
קצת מאוכזבת מהבחירות לאדם-

היו לו כמה ביצועים הרבה יותר מעניינים ויפים לטעמי, כמו Feeling Good ו"עקבות דמעותיי" (מתעצלת להפוך כל שנייה לאנגלית
), ואיפה Hearted (כך קראו לזה? משהו עם לב, בכל אופן) של כריס???

למעלה