לקישה ממש מגניבה ../images/Emo13.gif
ראיון חמוד. כל כך התגעגעתי לאיידולטרי שזה היה אחד הרגעים הטובים לאחרונה
השיר מאוד נחמד. אני אלך להקשיב לאלבום. השופטים איומים וצריך לפטר את כולם. אוקי, הגזמתי - אבל בחיי רנדי מיותר וסתם נמצא שם על תקן "השחור" וקארה מעצבנת אבל אנשים אוהבים לשנוא אותה אז ברור למה השאירו אותה. ברצינות, הם לא מצליחים למצוא מישהו נורמאלי שיבוא לשם? גירסה נשית אבל פחות חמורית של סיימון? מישהי מעניינת? למה דווקא קארה? ופאולה חייבת להישאר, היא חמודה, משעשעת, והיא היחידה שאשכרה נראת כאילו היא מקשיבה למה שהם שרים. אני מקווה שהם למדו לקח מהעונה הזאת ושהפעם יהיה למתמודדים הרבה יותר זמן, כולל בראיונות האישיים. זה חצי מהכיף! מה זה שווה שחודש אחרי שמעיפים אותם אני מגלה פתאום שהם ממש מגניבים? נוט קול. יודעים מה? אני לא סומכת יותר על איידול. ברגע שיהיו לי פייבוריטים בתחילת העונה אני הולכת לגגל אותם ולחפש בעצמי דברים שווים עליהם.
והאלבום... אני באמת לא מבינה את הבחירות האלו. למה צריך את שיר הניצחון בגירסה של אדם? הוא לא ניצח. אין לי בעיה עם "She Works Hard for the Money", שיר נהדר, אבל מוזר שלא בחרו ב"איינט נואו סאנשיין". דני - לא מבינה את הבחירה הזאת. למרות שזה בין הביצועים הבודדים שחשבתי שהיו בסדר שלו (כן, כן, אמרתי את זה) - הם היו צריכים לבחור ב"קאם ריין או קאם שיין" או... או... אליסון - ממש לא הביצוע הכי טוב שלה. למה לא "פפה ווס א רולינג סטון" שהיה רגע הרבה יותר משמעותי בתוכנית, או "קריי בייבי" שזה הרבה יותר מרמז על הסיגנון שלה? מאט - בחירה טובה מאוד. יש לו הרבה שירים טובים, "סטיינג אלייב" או "פארב טיים לאבר" גם היו עובדים, אבל זה גם היה נהדר. אני עדיין חורשת על הגירסה הזאת שלו. אנופ - מבינה את הבחירה, למרות שבאופן אישי "דים אול דה לייטס" זה הביצוע האהוב עלי שלו. ליל - למה? היא קיבלה ביקורות זוועה על זה. למה לא "ואטס לאב גוט טו דו" או "איים אוורי וומן"? אלו לפחות שירים בסיגנון שלה וביצועים יחסית טובים שלה. סקוט - צפוי ונכון. מייגן! - לא יודעת. גם צפוי, היא גם שרה את זה בכל התוכניות אירוח שהיא היתה בהן. לא היה מפריע לי גם "רוקין רובין" או "טורן יור לייטס דאון לואו". באופן אישי חשבתי ש"בלק הורס אנד א צ'רי טרי" היה הכי טוב שלה אבל אין לזה גירסת סטודיו וחבל - היא יכלה להיות מדהימה
בקיצור בחירה טובה. למה אין אלכסיס? "דירטי דיאנה" היה אחד הטובים העונה. אוחחחח אני לא מאמינה שהיא לא בטור. איזה ביזבוז מקום. וואו, רק עכשיו שמתי לב ששכחתי את מייקל. טוב הבחירה נוראית, פשוט כי זה שיר ממש נוראי. השיר משבוע מוטאון הרבה יותר טוב, אפילו שהוא הרס אותו. אבל ברור למה שמו את זה - הוא קיבל על זה ביקורות טובות וזה שיר קיטשי מעאפן מעצבן כזה. בקיצור לא הייתי קונה את הדיסק הזה.