חדשותקלי!

Assilicious

New member
קלי בישראל ב-2008?

אל תצפו עדיין לשווא.. אבל, יש התפתחות מעניינת בעניין הטור החדש. נקבעו תאריכים להופעה בגרמניה שזה אומר, שיש לנו התחלה של טור עולמי
עד פברואר היא בארה"ב, מרץ אוסטרליה, ובאפריל היא מופיעה בגרמניה. אז בלי לפתוח פה, ובלי יותר מידי ציפיות, אולי נזכה להופעה של קלי השנה!! ההופעות בגרמניה יהיו ב 2-3/4/08 והמכירת כרטיסים מתחילה ב 26 לחודש הזה.

otollo

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo45.gif וגם בהולנד

עדיין אני ממש לא מאמין שהיא תבוא לפה

Assilicious

New member
וידאו חובה לצפייה!

http://www.youtube.com/watch?v=Usv7WIXbzNE זה נראה כאילו זה סתם עוד הופעה של ביקוז אופ יו אבל זו לא
זה מהטור החדש, קלי שרה את השיר והקהל לא נותן לה לגמור את השיר... אני לא אגלה לכם למה ואיך.. אני רק אגיד, שקלי ניגבה דמעה או שתיים.....

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifחחחחח..XD ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נקרעתי
כולםם לראות
מסכנה

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifמדהימה../images/Emo99.gif... וחמודים../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif!

LeAnnDylan

Well-known member
התגברתי על העצלנות ונכנסתי לקישור../images/Emo13.gif

חמודה..

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifמתוקה../images/Emo99.gif

Assilicious

New member
ועוד חדשות טור...

קלי החליטה כנראה שזה יהיה מאוד משעשע לשתות שיבאס תוך כדי שהיא שרה את השיר עצמו. זה בכל אופן מה שהיא עשתה בהופעה האחרונה- לדעתי זה עוד צעד מפגר שהיא עושה בלי לחשוב עליו.. שיהיה לה בכיף. וזה גם עלה ליו-טיוב.. http://www.youtube.com/watch?v=0OZ43qJs3gU וקלי סופסוף נפתרה מהתסרוקת המעצבנת שעשו לה בשיער בחודש האחרון ועשתה פן.. הנה תמונה מטור

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifלרוויה../images/Emo3.gif.

את האמת, שזה לא כזה מפריע לי שהיא עושה דברים כאלה, זה רק מראה שהיא לא חושבת כל הזמן מה יגידו... חוצמזה שזה דווקא כן משעשע אותי
. הייתי מתעצבנת אם היא הייתה מתחילה להשתכר לי באמצע, אבל זה, למזלנו, לא קרה
.

Assilicious

New member
והנה הטור מגיע גם להולנד../images/Emo3.gif

ב-6 לאפריל, הופעה של דצמבר טור, בהולנד.

Assilicious

New member
מה לא עושי םכדי לקדם דיסק:--P

קלי מופיעה בMD טור עם השמלה של העטיפה.

למעלה