חדשהD:

חדשהD:../images/Emo217.gif

היי לכולם וזה[: פעם כתבתי פה הודעה בנושא שמייפל לא עובד לי, ולפני שלושה ימים בערך נכנסתי אליו והוא כן עבדD: אז אני מצטרפת לפורום וזה, למרות שאני די אראה מסכנה פה עם הרמה הנמוכה שלי לעומתכם, אני בטוחה שאצליח להשתלב[: אה כן, קוראים לי אלינהXD

MR Lordi

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

אני פיליפ, בן 14 וחצי מהצפון
אני עכשיו משחק ב2 שחקנים במייפל: Hermit רמה 72 בקהיני וRogue שאמור להיות בנדיט רמה 14 בקהיני

לא כולם פה ברמות גבוהות..

אני למשל משחקת ממש מעט ואני כבר שנתיים במייפל ואחרי כל מיני דמויות גרועות יש לי עכשיו באנדיט רמה 31 וקשת רמה 14. בתכלס אני לא מבינה איך אנשים פה עולים ברמות כל כך מהר..

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif

אממ אני אסביר לך, הולכים וחורשים מתי שרק אפשר על מפלצות שנותנות הרבה EXP יחסית לרמה או חורשים על PQ וטסים רמות...

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif

ברוכה הבאה..=]
אני נושי, ויש לי באנדיטית ברמה 67 [עוד מעט 68..XD] וקוסמת שעתידה להיות קלריקית ברמה 25=] בטח שתשתלבי..D: והרבה זה לא כזה גורם חשוב להשתלבות..XD בייחוד לא בפורום..^_^ וחוץ מזה עם העזרה שלנו תעלי רמות ממש מהר..D:

miss_t

New member
ברוכה הבאה

אני ליאת, יש לי פריסט רמה 72 בBERA, ועוד כלמיני........ באיזה שרת את? ואיזה רמה הדמות שלך? תוכלי לשים תמונה?

blink282

New member
ברוכה הבאה

ניב 14.. עכשיו האקטיבי סין רמה 56.. והיה CB LV83

ווינגז

New member
ברוכה הבאה, אני יעל ../images/Emo13.gif

בת 19 ממש בקרוב, יש לי קלריקית ברמה 55 ב-Broa. הכינוי שלך מוכר לי משום מה, את כותבת בסקרים ושאלונים? השתלבות נעימה ומהירה

welcome

את תשתלבי מהר מאד ... את הולכת לפי הבילד שיש בפורום? אצל קוסמים זה מאד חשוב !אם את צריכה עזרה במקומות להתאמן או בכסף או כל דבר אחר תבקשי ואני בטוח שתהיה הענות

הבילד

זה מבנה דמות רצוי/אופטימלי בשביל שהדמות תהיה הכי חזקה שיש. במאמרים של הפורום יש מאמרים עם בילדים לגביי כל מקצוע.

One Minute

New member
ברוכה הבאה! D:

קוראים לי רועי, אני בן אחת עשרה וחצי+ ויש לי קוסמת אש ורעל ברמה 75. D:

ברוכה הבאה.

אני רועי, 12 וקצת, בעלים שלי קשתת חסרת מזל ( השיער שלה XD ) רמה 33 ( קשה להתרגל... לפני מעט זמן עליתי. ), וגנבת חמודה ונטושה במקצת רמה 13.

תודה רבה לכולםD:../images/Emo217.gif

לא ציינתי בתור מה אני משחקת. אני קוסמת, רמה 16 במרדיהD:

למעלה