חדשה

h a d a r x d

New member
חדשה

נו גם אני התאהבתי :) האמת מאז רוק העצמאות פשוט לא יכולתי להמנע מלשמוע אותו, אני חייבת להודות שקניתי שני דיסקים [בד"כ אני לא קונה]. פשוט הרגשתי שהייתי חייבת, ההערכה שלי אליו עצומה! לדעתי הוא יוצר אדיר, אני לא יכולה אפילו להתחיל לתאר את מה שאני מרגישה כשאני שומעת את המוזיקה, מקשיבה לליריקס ומאזינה לקול שלו. אפעם לא התחברתי לקול שלו במיוחד ולא ממש אהבתי את השירים אבל מאז ההופעה אני לא מפסיקה לשמוע את "הכל או כלום" ו"נגיעות" וכמובן עוד שירים רבים מאלבומים שונים. אז שלום, אני הדר, 16 מהמרכז. והסיבה העיקרית שהצטרפתי הייתה עקב חיפוש אחרי אנשים שגם מעריצים את ברי סחרוף [והם בערך בגיל שלי חח] למרות שעדיין לא מצאתי כאלו מחוץ למסגרת של הפורום הזה.

lollapalooza

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

האמת שגם אצלי זה התחיל בצורה דומה. הלכתי להופעה שלו בלי להכיר שום שיר שלו כמעט, ואחרי בערך 3 שירים אמרתי לעצמי "טוב, אז אני חייבת לקנות את האלבומים שלו". אישית, כמו שאמרתי למישהי אחרת פה השבוע, אני ממליצה על האלבום "האחר". אחד הטובים ביותר, לטעמי.

timmy2120

New member
ברוכה הבאה

הסיפור שלי התחיל משירים שהיו אצלי על המחשב של אח שלי והתחלתי לשמוע אותם בשביל הגיוון.. עם הזמן הבנתי כמה הוא ענק וקניתי גם אני את הכל או כלום ואת נגיעות ויש לי את כל הדיסקוגרפיה היום על המחשב. בקשר לגיל ואיזור, אני 17 מהמרכז גם כן- ככה שאת לא לבד ; )

קיר קמט

New member
אני דווקא התחלתי בגלל רמי. נו, היה לברי הרבה

מזל שהוא בחר אחלה פרטנר..

גיל מ

New member
Welcome

אם כבר התחילו שרשור של איך הכל התחיל.. אז אצלי זה התחיל לפני 6 שנים בערך שראיתי שלאחי הגדול יש דיסק צהוב מוזר כזה, זה היה "שוטר פושע והענק הלוחש" של פורטיס... שמעתי רק אותו איזה כמה חודשים.. אח"כ אחי בא והביא לי לשמוע את האלבום הופעה החיה "כשהגיטרה מנסרת את הלילה" של פורטיס וברי... וזהו מאז ברי ופורטיס (ביחד ולחוד) הם בין היוצרים שאני הכי אוהב... בקשר לרוק עצמאות השנה: אני שמח שברי עשה לך את זה... אני גם הייתי, ומוזר היה לראות שאני היחיד (בסביבה שלי) שמשתולל מהשירים ומכיר אותם.. זה עצוב שאנשים לא נותנים כבוד לאמנים ותיקים כמו ברי ומשינה והעיקר שיעלו סינרגיה (בעעעע) אגב אני גיל, בן 20 מהמרכז אם תרצו...

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

חן, 13, מודיעין. סיפור היכרותי עם ברי משעמם. שמעתי את 'ניצוצות' ברדיו כשהייתי בכיתה ב', ולא ידעתי איזה שיר זה עד כיתה ו', כשחברה שלי סיפרה לי שהיא ראתה את ג'קו מבצע את זה בכוכב נולד. רק אחרי שנכנסתי לויקיפדיה לברר על פורטיסחרוף, קניתי את 1900? ובעקבותיו את סימנים של חולשה והכל או כלום ובעקבותיהם את שאר הדיסקים ^^.

למעלה