חדשה...

חדשה...

היי... אני תמר. אני פה כנראה מהסיבה שכולנו פה... אני לא בטוחה למי אני נמשכת אבל אני מאמינה שאני אדע בסוף.. בנתיים אני נותנת לעצמי את הזמן. אז... אני מקווה להשתלב.. :)

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

יש פה אחלה אנשים..אין סיבה שלא תשתלבי ... וכן..עם הזמן הכל מתבהר.. נעים מאוד אני אילי.

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif ברוכה הבאה וכאלה :]]

מג 16 חולון

תודה! ועוד משהו-

משהו שמעניין אותי. מאד. אתם באמת מכירים בגיל הזה אנשים שטוב לכם איתם? כמו בקשר סטרייטי? כי זה משהו שאני נורא רוצה, אבל- איך אפשר להכיר? איך אתם מכירים? מהאינטרנט? ממקום אחר? תודה.. :)

ובכן זה די פשוט

אכן מהאינטרנט אבל במיוחד ממפגשים מאורגנים שבהם ב"מכה אחת" את מכירה הרבה אנשים. אם את חוששת ממפגש של אחד-מול-אחד עם מישהו שהכרת באינטרנט, באמת רצוי להיפגש איתו כאשר יש מפגש קבוצתי והוא נמצא בין כולם. (הודעה זו מנוסחת בלשון זכר כי התחלתי ככה לכתוב ואין לי כוח לתקן את הניסוח. יש'כם בעיה? :p)

זה לא החשש מלפגוש מישהו מהאינטרנט

זה יותר, באמת, איך מכירים? כן, אם יש כאן מישהי בערך בת 14-16 שבא לה לדבר אני אשמח
... אבל לא יודעת, באמת מכירים ככה? והמפגשים האלה... זה לא רק לכאלה שכבר מכירים ובא להם להפגש? :/ אם אני אבוא למפגש כזה, אפילו למפגש של הפורום. אני לא מכירה אף אחד, אני לא ארגיש לא קשורה? ולסיום- אני ממש ממש לא רוצה שאנשים שאני מכירה יפגשו אותי במפגש כזה... אז מה עושים? נמ תודה!!

4bullets for me

New member
תגובה ל"אחת אבודה"

היי. אני מאיק (מבטאים את זה כמו מייק). גם אני באתי לכאן כדי לחפש מישהי ולהתנסות. אני בת 15 וחצי מהוד השרון, אם תרצי ליצור קשר- מסנג'ר:[email protected]

תודה רבה!

סתם אבודה שמחפשת את הדרך... אני נורא רוצה לראות את אבודות והוזות (נראה לי שככה קוראים לסרט) אבל אני לא יודעת איך להשיג. ולא, אני לא ממש יכולה לקחת מספריית וודיאו, רק לחכות שיהיה בטלויזיה ולראות בחדר...

למעלה