חדשה

the undeath

New member
חדשה

היי. אפשר להצטרף? אני.. אממ.. תקראו לי ליאת. זה בגלל שזה השם שלי גם בבלוג. הקטע הוא שפתחתי את הבלוג הזה כבלוג סודי ופשוט אני לא רוצה להציג פה את עצמי בתור מי שאני באמת ושם בתור ליאת. אם תרצו פרטים נוספים, תוכלו לקבל אותם במסנג'ר או במסרים. פשוט תפנו אליי. אני בת 16 מהצפון וגם אני דו מינית. אני בתהליך של יציאה מהארון. כלומר כל החברים שלי והכיתה שלי ובכללי המון מהבצפר שלי כבר יודעים. אבל אני לא מסוגלת להגיד להורים שלי. שנתיים שחייתי טוב עם העובדה הזאת. אבל אחרי הפנינג הגאווה האחרון (והראשון שהייתי בו) אני מרגישה יותר ויותר צורך לצאת מהארון לפני שאני נחנקת בו. אז התחלתי בתהליך של יציאה. למרות שמעולם לא הסתרתי את זה ולא היה אכפת לי שידעו, היום אני אומרת את זה בלב שלם. כל עוד זה לא ליד הורים שלי. לידם אני עדיין לא יכולה. זהו. זאת אני פחות או יותר. אם בא לכם לדעת עוד דברים, תרגישו חופשיים לשאול, כל עוד אלו לא שאלות חושפניות מדי. אם הן כן, תשלחו לי אותם במסרים ואני מבטיחה לענות. אני פשוט לא רוצה לקשר את מי שאני לבלוג.

פנטזיהD

New member
ברוכה הבאהה

בת 15.5 מאילת.. מוזמנת לשלוח מסר ולדבר..אם בא לך..:p שיהיה לך אחלה של השתלבות..

ברוכה הבאה../images/Emo70.gifחזקי ואמצי../images/Emo24.gif

אני חנה מחיפה, בת 30 ויממה

mercedesClsamg

New member
..

אני בחור:p אני משפרעם.... אז קרית אתא צמודה אלינו...:p ממש יצאת שכן יאללה נקווה שיהיה שכן טוב:p חחח צוחק:p

mercedesClsamg

New member
האע אתה רואה:p?

טוב אני לא קרוב עלייך :p חח אני מהצד השני של שפרעם..... דרך נצרת זה מאוד רחוקק...

ברוכה הבאה=]

אני ליאת <: בת 15 מפתח תקווה.. בדיוק באותו מצב כמו שלך. גם אני לא ממש מסוגלת לספר להורים=\

the undeath

New member
תודה =]

ואני מבינה אותך לגמרי =/.. אבל יום אחד נצליח. אני מקווה. חח איזה קטעים. גם באותו מצב ואפילו גנבתי לך תשם.

ליאתתתתת

ברוכה הבאה נשמה :)) יש איזה משהו שקצת לא ברור לי, בחיים האמיתיים אין לך בעיה שידעו מי שאת ודווקא בבלוג פה בתפוז את מעדיפה להישאר בעילום שם? טוב, אני מניח שיש לך את הסיבות שלך אבל.. בכל מקרה ברוכה הבאה
הגעת לפורום הנכון

the undeath

New member
תודה =]

ואני יודעת שזה מוזר... אבל כשהצטרפתי לתפוז זה היה כדי לפתוח בלוג. וחוץ מהבלוג הזה יש לי עוד בלוג שבו כל העולם קורא. אבל רציתי בלוג שאני באמת יכולה לכתוב בו מה שאני מרגישה, על כל הבעיות שלי. וכשהגעתי לפורום הזה היה לי הכי טבעי להצטרף, ולא היה לי כוח להתחיל להחליף שמות משתמש, וגם ככה אני מצהירה על עצמי שאני מי שאני גם בחיים האמיתיים וגם בבלוג הזה. אז באמת לא אכפת לי שכל אחד מכם ידע מי אני, אבל מה שאני פוחדת זה שאנשים שאני מכירה במציאות יגלו שהאני שפה זאת האני האמיתית (וואו הסתבכתי עם ההסבר. מקווה שהבנת). אז זה לא שאני מתביישת, או לא יכולה להודות, או מסתתרת. אבל יש דברים בבלוג שלי שאני לא מוכנה שיקשרו אותי אליהם. מקווה שהבנת תהסבר. חח אם לא, אתה יכול לבוא אליי בדרישה להסבר טוב יותר ואני אנסה לעבוד על זה.

למעלה