חדשה

box 5

New member
חדשה

היי וכזה... =] אממ.. נועה, 15... חובבת פאוור ומשתדלת מאוד לשמוע גם דברים אחרים... קצת הגיע הזמן שאני גם אכתוב פה ולא רק יקרא... אז הממ נדפקתם

עוד נועה!!!!!! שם יפה:)

ברוכה הבאה, אני ג'ים
אם את רוצה המלצות ללהקות פאוור, אולי תכתבי מה את שומעת? ואז נדע על מי להמליץ

box 5

New member
הוו.. תודה ../images/Emo9.gif

האהא אתה שמה בנייטוויש...!! =] ואמ אנ'לא שומעת כזה הרבה.. *המווווון* נייטוויש... בעלים גאה של אקליפטיקה... *ואם לא אתעצל גם בקרוב רקונינג נייט* קצת אלבנקינג... איירון מיידן... אמ לא עולה לי עוד יותר מדיי לראש כרגע =] ואם למישהו יש שיר להמליץ לי (או לשלוח לי) כאן ועכשיו זה יהיה טוב... דבוקה לשיר שמסרב לצאת לי מהראש כבר שבועיים :(

אמרת בינתיים רק שתי להקות פאוור

וכן, אני שמה בנייטוויש. לפי הסגנון שכתבת נסי להקות כמו At Vance, Edguy, Rhapsody Of Fire ואולי תנסי גם Helloween. אישית להקת פאוור בסגנון קצת שונה - Blind Guardian, אחלה להקה.

box 5

New member
בליינד גארדיין מעייפים אותי

*לא לצלוב אותי כרגע ב'קשה.. רק אחרי 8 הערב* איכשהו זה נשמע לי דיי אותו דבר השירים שלהם... ואחלה =] תודה =]

McBlack

New member
אכן שם יפה [=

תהני כל עוד את יכולה... אני מאיה. ולפי מה שאת שומעת הייתי אומרת שיש לך עוד הרבה להשלים בסיגנון בשביל להחליט מה הכי יתאים לך. אם תרצי שאשלח את מוזמנת להוסיף במסן - [email protected]

genz

New member
ברוכה הבאה

תשמעי קריאייטור, נוורמור ונקרופאגיסט.

NecroSight

New member
באנה! אין לי מושג איך אתה שומע נקרו

ולא שומע את מרטיר,שמע לתומר..Martyr - Warp Zone "תשיג" את זה בבקשה,זה השיט!!

genz

New member
חביבים

יש להם שירים יותר "יציבים"? זה נשמע כמו גרסת דת' של שיר דחוי של מגהדת'.

NecroSight

New member
על מה אתה מדבר??יש שם שירים גאוניים

והם גם לא משעמים כמו נקרופאגיסט,האמת שהם לא סופרים אותם בכלל חח

genz

New member
שמעתי רק את השיר warp zone

ואתה קראת הרגע לנקרופאגיסט משעממים? אני מאוד מקווה שאכלת איזה ג'חנון מקולקל או משהו...

למעלה