חדשה

IJohnYI

New member
למה להרוג?

להלל, לקלס ולשבח! שיר ענק! (כמעט כמו רפי גינת)

Gaius Octavius

New member
../images/Emo6.gif

כן, למען האמת. פבל, אפילו ענר חכם ממך! לקלס זה יותר ללעוג, אבל לא הפואנטה, הפואנטה היא שפבל טעה, ואפילו ענר צדק.

genz

New member
ברור שענר צדק!

אוף, די! אני לא כזה טיפש! אני סתם לא אוהב להיות חכם!

Gaius Octavius

New member
אולי אתה חכם,

אבל צ'אק נוריס כל כך חכם שכשהוא מנסה לדבר עם מישהו ברמה של עצמו, האדם האחר מתפוצץ. כמו כן, כשצ'אק נוריס אומר "יהוה", ברק פוגע באלוהים.

IJohnYI

New member
אוי טפשים

בהודעה אחת יש לך כ"כ הרבה טעויות, אז אני אתקן אותך: לא, למען האמת. פבל, אתה החכם מכולם. לקלס זה לשבח, להלל, להאדיר, וכו' וכו'. וזו הפואנטה, הפואנטה היא שפבל צודק, ואפילו ענר טועה. ועכשיו ברצינות- יש ביטוי "להלל ולקלס" ואם אתה לא מאמין לי, ולמען האמת אפילו גרמת לי לפקפק בעצמי לשניה (באמת כל הכבוד לך! זה די קשה), אז בדקתי ליתר בטחון הרגע במילון של הפסיכומטרי, ואמנם המילה "קילס" יכולה להיחשב כ"לעג"/ "בז"/ "גידף" וכו', למילה יש גם פירוש נוסף שמשמעותו היא "שיבח"/הילל"/האדיר"/"גמר עליו את ההלל"/"העלה על נס"/הרים קרנו"/"קשר כתרים" וכו' וכו'.. בשורה התחתונה- פבל תמיד צודק. ניר פושע שהצליח לגרום לפבל לפקפק בעצמו, אבל זה המקסימום שהוא יגיע אליו.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

פבל לראשות הממשלה!

Itay Simons

New member
וולקעעעעעעעעעעעעעם ../images/Emo24.gif :)

אני איתי

IJohnYI

New member
ברוכה הבאה + ../images/Emo207.gif

אמם.. תתחילי לשמוע MASTERPLAN, הלהקה הטובה בעולם בקשר לדברים אחרים: EVERGREY, ועוד להקה ממש נחמדה שהיא לא מטאל: Dire Straits ובקשר לנצל"ש: 24/11 יש הופעה של אורפן לנד!! מי בא? הולך להיות בנזונה! אני רוצה לקנות כרטיס..

IJohnYI

New member
אה, וכן..

אני פבל, נעים מאוד אבל את יכולה לקרוא לי ג'וני/פאשה או פבל, איך שבא לך...

IJohnYI

New member
נו כן..

בלאט, אני אחרי עבודה מתישה של 9 שעות, עייף ודפוק טוב נו... בעצם אני דפוק גם בלי קשר לעבודה אורפנד לנד, כן..

Musta Susi

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

תשמעיTurisas ו-Korpiklaani! הם לא פאוור אבל על כל הלהקות הטובות כבר המליצו לפניי. והם אחלה. ואני אופיר, התאקלמות נעימה

למעלה