ברוכה הבאה אני יעל ויש לי לולה
F fliperit New member 4/10/06 #36 ברוכה הבאה!! אני נגה, רוכבת בחוות "גיא" במושב סגולה (מלפני שבוע...חח). אני מתחילה חצי פנסיון על סוסה חדשה ומתוקה בשם וונדי
ברוכה הבאה!! אני נגה, רוכבת בחוות "גיא" במושב סגולה (מלפני שבוע...חח). אני מתחילה חצי פנסיון על סוסה חדשה ומתוקה בשם וונדי
O Ontario R Z Y H New member 5/10/06 #44 שלום שלום אני רחל בת 14 וחצי, רוכבת בג'וקי קלאב ברישפון, דראסז'ניקית גאה, רוכבת 5 וחצי שנים... פפ וגמלי יש בערך שניים... פצוע>> ששמו אונטריו, (שהפך לחבית קטנה חחח השומן!) ופנסיון ששמו טאצ'דאון
שלום שלום אני רחל בת 14 וחצי, רוכבת בג'וקי קלאב ברישפון, דראסז'ניקית גאה, רוכבת 5 וחצי שנים... פפ וגמלי יש בערך שניים... פצוע>> ששמו אונטריו, (שהפך לחבית קטנה חחח השומן!) ופנסיון ששמו טאצ'דאון
O Ontario R Z Y H New member 5/10/06 #54 מצטערת אבל לא... אם הוא היה ברישפון זה כנראה לפני שאני הייתי שם.. פפ
א אין אנשים אין בעיות New member 6/10/06 #59 לא! ../images/Emo46.gifלך קוראים רחלי... לי לא קוראים זיוי, אפילו את לא קוראת לי זיוי... עם דגש על אפילו כדי שלחברה של נטע לא יהיה משעמם (נדמה לי שקוראים לה רוני או משהו...)
לא! ../images/Emo46.gifלך קוראים רחלי... לי לא קוראים זיוי, אפילו את לא קוראת לי זיוי... עם דגש על אפילו כדי שלחברה של נטע לא יהיה משעמם (נדמה לי שקוראים לה רוני או משהו...)
O Ontario R Z Y H New member 6/10/06 #62 אויש!!!!!!! זיוי אתה טיפשון חעחעחעחחעעXDXDXD הולכת לישון... צריך לקום יותר מדי מוקדם!!!!!!! בעעעעעע
B Blue Eyessss New member 6/10/06 #63 חחח../images/Emo47.gif הכניסה לך תתעלה על הרחיזה הזאת בין טיפשון ולישון
O Ontario R Z Y H New member 7/10/06 #64 חחחחח ד"א מה שדיברנו היום... פפףףף השעה הייתה מאוחרת, לא שמתי לב לחריזה המתוחכמת והמשכילה שלי!! זיוי אתה באמת לא מתעלה עליי!! חחחחח
חחחחח ד"א מה שדיברנו היום... פפףףף השעה הייתה מאוחרת, לא שמתי לב לחריזה המתוחכמת והמשכילה שלי!! זיוי אתה באמת לא מתעלה עליי!! חחחחח
C c h e R s o n New member 5/10/06 #45 ברוכה הבאהההה אני יונתן אני רוכב קפיצות בחוות צח יש לי חצי פנסיון על וונדי.. מקווה ששתשלבי יפה..!!
M Made in C h i n a New member 5/10/06 #50 ברוכה הבאה אני מורן, יש לי את אפולו אנחנו מחוות צח ומתחרים בקפיצות זכויות על התמונה לשניס אהובתי