ושוב תודה=] חח
פ פייבורי New member 4/10/06 #43 חיחי י'מופרעת שלי! פושתקית אחת תזהרי ממני!! אני יכולה לפלוט דברים שלא במקום... אוהבתותך הכי הכי!!
S stary1 New member 4/10/06 #23 ברוכה הבאה רוני אני שחף,בת 16 וחצי. יש לי 4 סוסים. השתלבות נעימה ומהירה בפורום
מ מקנידו וונוס New member 4/10/06 #24 רונצ'!!!../images/Emo3.gif מה נשמע? אל תתלהבי-"יש לי שני סוסים" פקה פקה,אל אחד אני רוכבת והשניה חצי צולעת אז נא לא להתלהב כי שלא כמו החווה-הפורום הוא לא של אבאשלך... סתם צוחקת,תהני לך פה...
רונצ'!!!../images/Emo3.gif מה נשמע? אל תתלהבי-"יש לי שני סוסים" פקה פקה,אל אחד אני רוכבת והשניה חצי צולעת אז נא לא להתלהב כי שלא כמו החווה-הפורום הוא לא של אבאשלך... סתם צוחקת,תהני לך פה...
מ מקנידו וונוס New member 4/10/06 #26 על* אגב,את צריכה להגיד לי מהר על הצ'אפס למה אם לא אני אקנה בסוכות...
פ פייבורי New member 4/10/06 #41 טחח ור-ור!! את עונה לי! שיא! ויירד מה קורה? אני לא יודעת מה נסגר איתם.. אני אודיע לך... סורי מצטערת...
טחח ור-ור!! את עונה לי! שיא! ויירד מה קורה? אני לא יודעת מה נסגר איתם.. אני אודיע לך... סורי מצטערת...
ע ענבריי 10 New member 4/10/06 #28 שאלוםםם אני ענבר רוכבת ב חוות צח יש לי חצי פנסיון על וניצה =]]] השתלבות נעימה
A aloniguy New member 4/10/06 #29 ברוכה הבאה.... תמסרי ד''ש לעומרי, יהב וסיוון מגיא אלוני.... אם את לא זוכרת תגידי שיש להם ד''ש מהילד מכנות שעשה איתם את הקורס הם כבר יבינו...
ברוכה הבאה.... תמסרי ד''ש לעומרי, יהב וסיוון מגיא אלוני.... אם את לא זוכרת תגידי שיש להם ד''ש מהילד מכנות שעשה איתם את הקורס הם כבר יבינו...
פ פייבורי New member 5/10/06 #57 חח.. סבבה..אני אמסור..את כל הכנותים אני מכירה..על כולם הם מדברים כל היום!!
ש שירלי317 New member 4/10/06 #30 היי../images/Emo9.gif אני שירלי בת 16 רוכבת דרסז' בבילו ויש לי סוסה משוגעת בשם קים