חדשה [:

neophile

New member
אם כך אני מתנצל

אבל בכל זאת אני לא חושב שערפדות מכל סוג היא משהו שאנחנו צריכים לתמוך בו ,אפילו לגנותו .

RainBird

New member
One man's drink is another's poison ../images/Emo8.gif הפורום הזה נועד למגוון דעות ואנשים- לא כולם חולקים את האמונה שלך. למרות שאישית אני מסכים שערפדות זה דבר איום ונורא, אני לא אדכא אחרים לחשוב כמוני.

neophile

New member
מה אמורים להבין מזה?

"אם עדיין אין שיפור נראה לעין אחרי שאת מכניסה את עצמך לשגרה כזאת, נסי לחוש את החורים באנרגיה הפיסית בגוף שלך. אחרי שתמצאי אותם יהיה לך די קל לסגור אותם. " למה את מתכוונת ב"אחרי שתמצאי אותם יהיה לך די קל לסגור אותם" זה נשמע ממש נפלא ופשוט איך עושים את זה? מה אמורים להבין מזה?

אני מכרח להסכים עם שחר

גם לי המשפט "יהיה לך די קל לסגור אותם" היה די סתום. מה גם נראה לי שזה לא כ"כ קל. בנוסף, לא ברור לי העניין של אכילת הנשמות, מכמה סיבות. ראשית, אי אפשר לציין את זה סתם כהערת אגב למישהי חדשה ולצפות שהיא תבין איך עושים את זה. שנית, לא אחראי לתת לה פתרון כזה על רגל אחת בלי שהיא תבין את כל המֻרכבות וההשלכות שלו. ושלישית, אמנם אני לא מבין בזה הרבה, אבל אכילת נשמות נשמעת לי מנֻגדת לכללי האתיקה שהייתי רוצה לראות בפורום.

PurpleFilth

New member
לא יודעת מה איתכם,

לי נראה די פשוט לסתום חורים בהילה מהרגע שמודעים לאנרגיות האלה ומצליחים להזיז אותם ממקום למקום. כלומר, זה פשוט עד לרמת "היי, יש כאן חור. בוא נעביר עוד אנרגיה לשם". נכון, אכילת נשמות היא לא פעולה מובנת מאליה. ראשית, ציינתי אותה כפיתרון מאגי אפשרי, אחרי הרבה תרגול ולמידה. כהישג לשאוף אליו. חוצמזה, לילדה יש פה, ברוך השם, וגם אצבעות, והיא יכולה לשאול בעצמה שאלות נוספות. שנית, מה שלא אחראי זה לפעול באופן עיוור לפי עצות של כותבים אנונימיים בפורומים. אני סומכת על הקוראים שלי שלפחות יהיה להם סוג של שיקול דעת. ושלישית, הייתי יכולה לשלוח אותה כמובן ללמוד על מרידיאנים, צמחי מרפא, ריפוי במגע יד ועוד אין ספור שיטות ריפוי קונבנציונאליות, אבל בשביל זה אתם פה. אני פה בשביל להציע את מה שאתם לא מעיזים. במצב בריאותי כזה רופף, אני הייתי שוקלת להשלים אנרגיות ממקורות חיצוניים.

להאמין בקוראים זה דבר נפלא

אבל לדעתי יש אחריות גם לכותב ההודעה, וגם לקורא. אחריות הקורא היא לעסוק בקריאה ביקורתית ואחריות הכותב היא לנסות להבין מי הקורא שלו ולכתוב לו דברים שבאמת יסייעו לו (או לה, כמובן). זה מה שנקרא "מוסר אחריות" (בשונה מ"מוסר כוונה"), וחלק ממנו הוא לא להציע לאנשים לעשות דברים לפני שהם מבינים לעֹמק את ההשלכות והסיכונים הכרוכים בדבר. ובעניין הבריאות - לתפישתי, צריך לנסות לתקן את מה שמקֻלקל במקום לפנות למקורות אנרגיה חיצוניים. אבל אני מרגיש שאני לא מבין מספיק ברפואה כדי להשיא עצות לאנשים אחרים. אני, מכל מקום, הייתי מתחיל מלחפש את מקור הבעיה.

PurpleFilth

New member
מוסר? נשמע מעניין, ספר לי עוד על זה

תראה, זה לא כאילו אני מציעה לה לאכול פירות שהושקו בדם במקום במים (למרות שזה יכול להיות מסקרן), או כל דבר אחר שהיא יכולה פשוט לבצע בלי לבצע מחקר נוסף. מן הסתם היא תצטרך לשמוע עוד ולהעמיק בנושא כדי לבצע את זה. חוצמזה, כשאני מפרסמת תגובה בפורום, בניגוד למסר אישי, מן הסתם אני מכוונת את הכתיבה גם לשאר הקוראים. רמז: אומרים שגם טרול הוא בעצם סוג של פיה. בעניין הבריאות: לא יודעת, לי זה נשמע כאילו היא צריכה טיפול כללי יותר מאשר נקודתי. מבחינתי, הצעתי הסבר למה מקור הבעיה עשוי להיות, וגם דרך ליישר את אותה. אבל מן הסתם, לילדה יהיו יותר כלים להעריך בעצמה את המקור ולטפל בו אם היא באמת תפתח רגישות לאנרגיות של עצמה, כמו שהצעתי.

ljs

New member
סליחה על הבורות,

הייתי שמח לקבל הסבר על המושג `אכילת נשמות`, לרגע חשבתי שהגעתי לפורום קניבליזם...

תראה

אני לא בטוח למה היתה הכוונה במקור ("אכילת נשמות" זה ביטוי רחב לפרשנויות. כך את כמות הפרשנויות לנשמה ותכפיל אותה באפשרויות לספוג אנרגיה חיצונית), אבל אעריך כי הרעיון הכללי היה שאם אין מספיק אנרגיה כדי לתקן את עצמך ניתן להשאיל אותו מבחוץ. אפשר לעשות זאת בעזרת תזונה על אנרגיה אנושית, זה נכון, אולם יש לכך כמה חסרונות. א) מה קורה לעוגה ממש טעימה אחרי שמישהו כבר סיים לעכל אותה? יודע למה היא הופכת? רוצה לנסות לעכל אותה מחדש? ב) רוב האנשים כיום נמצאים במצב שבמקרה הטוב גורם לקוות לטוב יותר ובמקרה הרע מעלה תהיות לאן נעלם אותו גזע היצורים בעל יכולות ההתפתחות העצומות התבל. "אתה מה שאתה אוכל". ג) חלק מהאנשים יודעים להילחם בחזרה ולא תמיד תוכל לזהות אותם. אפשר עקרונית להמשיך אבל אין בזה צורך מכיוון שיש לא מעט אמצעים אחרים לתקן בעיה כזו. לא חסרים מקורות אנרגיה חיצוניים שאינם מתבססים על בני אדם. לפותחת השרשור: בגיל שלך כל המערכת האנרגטית שלך עוד ממש לא יציבה. יותר מכך, גיל 14 זה בשיא המחזור הדינמי. אני בספק שבאמת חסרה לך אנרגיה כרגע. לרוב בגיל הזה אלה אם כן איבדת כמויות גדולות של אנרגיה אמור להיות לך מספיק. השאלה היא לא הכמות אלה האיכות והיכולת לעבוד איתה. אני ממליץ לך פשוט לקחת קצת מנוחה מהדברים שאת עושה, להתנתק מהעולם לכמה ימים ולשבת עם עצמך תוך כדי ניקוי פשוט באמבטיה ותזונה קלה על פירות. פשוט תתנקי מכל המערבולת שאת נמצאת בה. תוך כדי כך תחליטי מה את באמת רוצה מעצך ותנסי להבין מה לא בסדר בחיים שלך ומה מחליש אותך. במצב מאוזן יהיה לך הרבה יותר קל לראות בעצמך את הפתרונות. מכיוון שאת חיה את החיים שלך את היא זו שהכי טבעי לה להבין מה בדיוק צריך לשנות בהם. אם יחסרו לך הכלים לעשות זאת אחרי שכבר יהיה ברור לך מה את בדיוק צריכה, אז תחזרי וניעץ לך במה שנוכל.

ljs

New member
זה נשמע

קצת לא אתי, אפילו בלי לדבר על פגיעה אפשרית בקרבן. כשאמרת שיש אנשים שיודעים להילחם בחזרה, למה התכוונת? ולא תמיד אפשרי לזהות אותם, כלומר?

gwizard

New member
כלומר...

אם אני ארגיש שמישהו מושך ממני אנרגיה (סטייל ערפד אנרגטי, לדוגמה) אז אותו אדם יצטער על הרגע שבחר בי לקורבן. לצורך העניין, מי שמיומן קצת בעבודה אנרגטית מרגיש היטב כאשר מנסים לשאוב ממנו ואנשים רגילים שלא מודעים לכל זה פשוט מרגישים עייפות גדולה כאילו סחטו אותם כל היום. ישנם עוד סימנים, אך אלו הם העיקריים. להבדיל מסתם ערפד, מכשף מיומן כן יכול לשאוב מאנשים אחרים מבלי לעורר את חשדם, אך תופעת הלוואי של עייפות תמיד תישאר. אני אישית לא רואה שום תועלת לשאוב אנרגיה מאנשים, למעט אולי הערך החינוכי שיש בזה וכמובן תוך קבלת אישור מהקורבן המיועד

ljs

New member
האם אפשרי

לחסום ניסיון שאיבה ערפדי מעין זה? איך? [מה העיקרון] כתבת שאדם שינסה לעשות לך דבר כזה יצטער על כך. הכוונה שתשתמש נגדו בקללה? או שתישאר במישור של אנרגיה פשוטה? אם כן, מה כבר תוכל לעשות לו? למה מכשף מיומן יותר קשה לזהות? הוא משתמש בדרך שונה? סליחה על התקפת השאלות,
פשוט הנושא נשמע מידי מעניין...
אגב, נשמע לי נחמד להתנסות בכזו חוויה... להרגיש את התחושה הזו.

PurpleFilth

New member
אין לך ממה לפחד באמת.

מעטים הם האנשים שמנצלים אנרגיות של בני אדם אחרים עד לרמה שבה נגרם לך נזק. לא יודעת מה אנשים אחרים עושים כשהם מגיעים למסקנה שמנסים לנצל את האנרגיה שלהם, אבל מי שמנסה לעשות את זה לי גם ככה נדפק מעצם העובדה שהוא מכניס את האנרגיה שלי למערכת שלו. מכשף מיומן לא משתמש בדרך שונה, הוא פשוט יודע לבצע מהלכים מאגיים יותר באלגנטיות, יותר בלי לגרום לתופעות לוואי. שמחה שסיקרנתי אותך. איזה תחושה היית רוצה להרגיש? שלוקחים ממך אנרגיות, או לקחת מאחרים?

ljs

New member
הניסוח שלי לא היה מוצלח

התכוונתי לומר שאני מסכים עם אלון, שאמר שהוא יעשה את זה רק ברשות ולמטרה חינוכית. לא שאני חושב שכיף ששואבים ממך אנרגיה, פשוט זה נשמע לי נכון ללמוד מה התחושה כשזה קורה.

gwizard

New member
הכל אפשרי

אני לא יכול לפרט על דפי פורום ציבורי את הטכניקות הגנה כי כל טכניקת הגנה מחייבת ידיעה והתנסות בתקיפה ואני לא מתכוון לפרסם איך לתקוף. זה באמת יהיה לא אחראי. מספיק אם אומר כי בהחלט ניתן לחסום שאיבה בעזרת כישוף מגן או קמעות למיניהם. אני לא עוסק בקללות (למרות שאני לא שולל ולא מגנה), אך ישנם שיטות אחרות, חלקם פסיביות וחלקם אקטיביות. מכשף מיומן קשה יותר לזהות כי אדם רגיל עם בעיה בריאותית/נפשית (=הערפד הממוצע) לא תורח להסתיר את עצמו בכלל וחלק רב בכלל לא מודעים שהם עושים את זה. מכשף כן מודע וכן תורח להסתיר את עצמו היטב. אגב, פרט להרגשת העייפות שאפשר בהחלט לקשר לכל מיני סיבות אדם רגיל לא ידע בכלל שמישהו מנצל אותו. רק אלו שיש להם רגישות ו/או מיומנים בעבודה אנרגטית ידעו שמשהו לא בסדר.

ljs

New member
מה התועלת

הגדולה למכשף לטרוח כל כך, אם אנרגיה הנשאבת מאנשים לא יעילה יותר מכל אנרגיה אחרת? נ.ב. שלחתי מסר.

gwizard

New member
בדיוק

כמו שאמרתי בהודעה המקורית, אין שום תועלת פרט אולי למטרות לימוד, זאת אומרת, כאשר מורה מלמד תלמיד. כמובן שאני מניח שאנו מדברים על אנשים בעלי מוסר ולא צעירים חסרי מנוח מלאי מרד נעורים קדוש.

ljs

New member
../images/Emo191.gif../images/Emo208.gif../images/Emo201.gif../images/Emo123.gif

ורד 34

New member
יש כזה יצור, משלים אנרגטי שבמיקרה

והוא לא חיי או פגוע הוא פוגע בך לא בכיוונה ולא במזיד אבל זה קורה כמו שאצלך, שאם את לא מרגישה טוב הוא בידכאון או מרגיש לא טוב גם וכאשר המשלים שלך מת פשוט אין אנרגיה משלימה בישבילך, ועד שהמשלים לא יולד את תהיה פגיעה להכל יש דרך טיפול. יש אפשרות ליצרוב משלים אנרגטי חדש בישבילך. זה נעשה בדרך מיוחדת

למעלה