חדשה:)

חדשה:)

טוב אז אני אתי,17 מאשדוד אני מסתכלת לפעמים בפורום והחלטתי להחשף אז אה זהו ואני מקווה להשתלב...דרך אגב המשפחות שלכם יודעות עליכם? איך הם הגיבו? בדר"כ החברים יותר מבינים כמו אצלי אבל סיפרתי לאח שלי(אני ממשפחה דתיה) והוא לגמרי תקף אותי ואמר לי שאני מגעילה ושהוא לא מאמין שאני אחותו,והוא גם איים לספר את זה לכל מי שאני מכירה ואני עכשיו בחרדות שכל העולם יידע את זה...

CountingCrows

New member
יש פה הרבה אנשים שעוברים הרבה

פעמים מצב רוח רע....
אני תמיד ממליץ על מוזיקה....
לי זה תמיד משנה פאזה...
אז החלטתי לרשום לכם שיר של הלהקה שעל שמה הכינוי שלי אני ממליץ עליה בחום אבל לבינתיים זה אחד השירים הכי טובים שלהם תתעמקו במילים: Counting Crows- Amy Hit The Atmosphere
If I could make it rain today And wash away this sunny day down to the gutter I would just to get a change of pace Things are getting worse, but I feel a lot better And that's all that really matters to me Well, Amy hit the atmosphere Caught herself a rocket ride out of this gutter And she's never coming back I fear Anytime it rains she just feels a lot better And that's all that really matters to me We've waited so long For someone to take us back home It just takes so long Meanwhile all the days go drifting away And some of us sink like a stone Waiting for mothers to come There has to be a change I'm sure Today was just a day fading into another And that can't be what a life is for And anything she said well she feels a lot better And that's all that really matters to me We've waited so long For someone to take us back home It just takes so long Meanwhile all the days go drifting away And some of us sink like a stone Waiting for mothers to come I wanna know, I wanna know, And all I really know is I wanna know And all I really know is I don't wanna know And all I really know is I wanna know And all I really know is I don't wanna know [last two lines repeat]

קודם כל ברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif

האמת שהמשפחה שלי לא יודעת.אבל כמה מהחברות כן, והן בהחלט קיבלו את זה בצורה הכי טובה שיכולה להיות.לא יכולתי לבקש משהו יותר טוב. זה עצוב שמישהו מהמשפחה שלך לא מקבל משהו שהוא חלק ממך.. אבל אני בטוחה או יותר נכון מקווה שאם הזמן הוא יסכים יותר להקשיב ויותר להבין ובסופו של דבר יקבל אותך. לדעתי הוא אמר דברים מתוך כעס..תני לו להירגע ותדברו שוב.. בהצלחה !

היי ../images/Emo9.gif

ברוכה הבאאאאאה... אני מורן, בת 19.. אני אספר לך בקיצור :] אמא שלי תפסה אותי סיפרה לאבא הוא זרק אותי מהבית
החזיר כי התחננתי שזה ייגמר ואני אצא מיזה ועכשיו שאני משקרת להם.. בעע!

תודה לכם

לי גם באמת מוסיקה עוזרת רק שלפעמים היא מכניסה לדיכאון ולפעמים היא משמחת,לא אכפת לי שאנשים יידעו אני לא מתביישת אבל גם שזה לא עניינם וגם בעיר שאני גרה בה יש מלא פרימיטיבים ומפגרים...בכל זאת עבר קצת זמן מאז שסיפרתי לאחי והוא מתנהג אליי עכשיו כרגיל נראה לי הוא החליט להדחיק את זה ולקוות שזה יעבור לי חחח...

סיפרתי כמעט לכולם...../images/Emo54.gif

חוץ מלאבא שלי. ההורים שלי גרושים, ולא מדברים הרבה, אז אין סכנה שאמא שלי תגיד לו. עם אמא שלי לא היתה בעייה - ידעתי מראש שלא תהיה בעייה. אבל אבא שלי... זה סיפור אחר. אני לא חושבת שתהיה לו בעייה, הוא לא כזה, אבל אני פשוט נבוכה נורא להגיד לו את זה. הבנאדם כל-כך שמרן וצנוע וביישן, אף-פעם לא שמעתי אותו אפילו אומר את המילה "סקס" או מדבר על זה. הדבר הכי קרוב להומואים שהוא אי-פעם אמר היתה איזו בדיחה מטופשת שאפילו לא מזכירה במפורש את המילה "הומו". בקיצור, אין לי מושג איך להגיד לו, ואני גם לא לגמרי בטוחה שאני צריכה להגיד לו. ולפי דעתי מה שאת צריכה לעשות - זה לבקש ממנו לא לספר, אפילו לשקר לו ולהגיד שיצאת מזה, העיקר שלא תנתקו את הקשר. אולי בשלב מאוחר יותר, אחרי שהוא יירגע, תוכלי לנסות לדבר איתו שוב. בינתיים תנסי לצנן את העניינים.

אנאבל

(איזה שם יפה!)מה שאמרת זה ככה בדיוק עם שני ההורים שלי,לא נראה לי שבחיים אמרו תמילה הומו או לסבית בבית שלנו שאיו סיכוי שבסיכויים שאני יספר להם(אני בכלל לא מדברת עם ההורים שלי איזה שנה),מה גם שאנחנו לא משפחה שחולקת דברים אישיים ואחרי שסיפרתי משהו אישי זה חזר אליי בבום.

איזה עסק ביש.. \=

דבר ראשון נשמה, ברוכה הבאה
דבר שני אין לך מה להיות בחרדות נשמתי, אני מאמין שזה היה עניין של עצבים שוק והלם רגעיים.. הוא אחיך אחרי הכל ואני ממש לא מאמין שהוא ילך לספר לאנשים עליך.. בכל מקרה, שמח שנפתחת אלינו, ברוכה הבאה שוב, אני רן

ברוכה הבאה, אתי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני חנה, 29, מחיפה. עצוב לשמוע איך הגיב אחיך
אצלי אין כ"כ מה לספר- אני יודעת שאני דוּ, אבל לא יוצאת עם אף אחת... ואצלי כולם מאוד גיי-פרנדלי בבית (אמא הייתה מעריצה של "בנות פסיה"...), אז לא תהיה בעיה. חוץ מזה הראיתי לה את התמונה הזאת שהכנתי
הקטע הוא שתמיד הייתי FAG-HAG, אז אולי חושבים שזה קטע מזה...
בכל אופן- אני לא מסתירה כלום
תרגישי בנוח בפורום

אה, לגבי חברות שלי-

לחברה הדתייה לא סיפרתי, כנ"ל לעוד חברה, החברות שהן דומיניות בעצמן התלהבו/שמחו/לא הופתעו (מדובר בשתי חברות), והחברה הכי טובה בטוחה שזה סתם שגעון שיעבור לי...
אבל אין לה בעיה עם ה"שגעון" הזה... אם תהיה לי בת-זוג, אספר לכולם, כולל הדתיה

Mis Anna

New member
ברוכה הבאהההה

תהני כאן אני אנה
שימי זין על כולם את מי שאת והם מי שהם..

SSAAMMEEYY

New member
היי לך

גם לי יש משפחה הומופובית ואני בחיים לא יספר להם, פשוט אין מצב... ואל תדאגי, לא נראה לי שהוא יספר למישו...

למעלה