תודה
ח חיפושית בתחפושת New member 31/3/06 #28 עונה... אני דניאלה בת 12 מתל אביב והסביבה ((סורי לא מפרטת) ואני ממליצה לך לבוא לקומונה סגידה לוולדי שם אנו סוגדים לו 28 שעות ביממה (יאי ומודעת לעובדה)
עונה... אני דניאלה בת 12 מתל אביב והסביבה ((סורי לא מפרטת) ואני ממליצה לך לבוא לקומונה סגידה לוולדי שם אנו סוגדים לו 28 שעות ביממה (יאי ומודעת לעובדה)
ב באה מכאב New member 28/3/06 #10 ברוכית! את מוזמנת להצטרף (אבל אני לא יודעת כמה זמן תירצי להישאר כאן ) *שורקת בתמימות*
ח חיפושית בתחפושת New member 31/3/06 #32 לא הוא סתם כינוי, סתם חברה שלי בחרה ואז נתנה לי אותו ואני אימצתי אותו כמו ילד קטן ^^
ד דניאל נשר New member 28/3/06 #19 מה פתאום שנקבל אותך? ../images/Emo123.gif נאכל אותך בלי מלח! חח.. ברור שנקבל אותך. את מוזמנת בברכה. מה שמך? *אני עצלנית, אז אני אל קוראת את כל השרשור* בכל מקרה, אני אור.
מה פתאום שנקבל אותך? ../images/Emo123.gif נאכל אותך בלי מלח! חח.. ברור שנקבל אותך. את מוזמנת בברכה. מה שמך? *אני עצלנית, אז אני אל קוראת את כל השרשור* בכל מקרה, אני אור.
ח חיפושית בתחפושת New member 31/3/06 #34 ^^ שמי דניאלה ולא היה כתוב משהו מיוחד בשירשור חוץ משני מילים
Y yakovf2 New member 28/3/06 #23 ../images/Emo24.gif../images/Emo151.gifברוכה הבאה !!! שהיה לך כתיבה נעימה.