חדשה תקבלו אותי?
ש שר הקסמים New member 28/3/06 #5 לא נראה לי... את צריכה לעבור קודם ``שקילת השרביטים`` לפני שאת מצטרפת לפורום...
ש שר הקסמים New member 28/3/06 #6 לא נראה לי... את צריכה לעבור קודם ``שקילת השרביטים`` לפני שאת מצטרפת לפורום...חחח סתאם! ברוכה הבאה וטוב שיש עוד אנשים שמצטרפים ומשפיעים לפורום הנכבד... מאחל אני לך, שיהיה לך המון, המון השתלבות נעימה ומוצלחת.....
לא נראה לי... את צריכה לעבור קודם ``שקילת השרביטים`` לפני שאת מצטרפת לפורום...חחח סתאם! ברוכה הבאה וטוב שיש עוד אנשים שמצטרפים ומשפיעים לפורום הנכבד... מאחל אני לך, שיהיה לך המון, המון השתלבות נעימה ומוצלחת.....
L Looking4CoolName New member 28/3/06 #8 תעזבו אותה בשקט... ../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif כן. את מוזמנת לפורום. פשוט החבר'ה'לח פה קצת קשוחים איתך [ ]... ברוחע הבעה אני אבי, 15. [email protected] שיהיה לך המשך יום בחירות מדהים ושגשוג כלכלי מבטיח! -יתר צפייה בתשדירי בחירות. תתעלמו-
תעזבו אותה בשקט... ../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif כן. את מוזמנת לפורום. פשוט החבר'ה'לח פה קצת קשוחים איתך [ ]... ברוחע הבעה אני אבי, 15. [email protected] שיהיה לך המשך יום בחירות מדהים ושגשוג כלכלי מבטיח! -יתר צפייה בתשדירי בחירות. תתעלמו-
ח חיפושית בתחפושת New member 31/3/06 #27 מה פתאום קשוחים? ואני דניאלה בת 12 מסן:[email protected] ואימייל:[email protected]
A A Radcliffe New member 28/3/06 #9 וולקאם....!../images/Emo129.gif ממ..... מי את!? מה שמך!? בת כמה?! מאיפה?! אני עמית.... וזה וולדי- וזאת לילי- וזה איגי-************* [הוא מטושטש] [ככה כותבים נכון?! ] וויזלי
וולקאם....!../images/Emo129.gif ממ..... מי את!? מה שמך!? בת כמה?! מאיפה?! אני עמית.... וזה וולדי- וזאת לילי- וזה איגי-************* [הוא מטושטש] [ככה כותבים נכון?! ] וויזלי