חדשה ^.^

Mana Sama

New member
חדשה ^.^

אני סיון..או קסואי..רצוי קסואי =P המפ..הייתי במערכת יחסים עם 2 בנות (לא בו זמנית) אמ..עכשיו יש בעיה.. אני עדיין נמשכת לאקסית האחרונה שלי..מאוד. היא נפרדה ממני כי היא חושבת שהיא יותר סטרייטית,והיה לה חבר אחריי,דבר שמאוד הפריע לי אבל לא אמרתי לה כלום. כי אין מה לעשות,אם לא מתאים לה קשר כזה אני לא אכפה עליה. עכשיו,היא נפרדה מחבר שלה לפני איזה חודש ויוצא שאנחנו מתנשקות עדיין וכל זה..ואני לא מבינה למה אנחנו בעצם לא חוזרות להיות ביחד..אני חושבת שזה בגלל שהיא רוצה חופש להיות עם מי שהיא רוצה מתי שהיא רוצה..והאמת זה יותר נוח. אבל אני רוצה אותה. זה מתסכל. החרכתי את עצמי להתאהב בידיד שלי כדי לשכוח מזה. אולי פשוט כי מלא בנות רוצות אותו אז זה רק גרם לי להגיד "נו יאללה,הוא באמת חתיך וחמוד והכל,אז למה לא?" וככה יצא שאני באמת מאוהבת בו עכשיו ואני נקרעת בין שניהם. לא בקטע של המיניות-אם עדיף לי בן או בת כי אני יודעת שאני נמשכת לשני המינים באופן שווה. אני פשוט לא יודעת את מי אני רוצה יותר אבל מה שכן אני יודעת שהוא לא ממש שם עליי..הוא רק מחשיב אותי כידידה שלו,איתה לפחות קורה קצת משהו. מה אני אמורה לעשות? =S

וואי וואי חתיכת תסבוכת..

תראי, כשמישהו בא עם בעיה כללית או לא כזו אישית כמו שלך לפחות, אפשרי לעזור, בגדול הבעיה שלך היא ממש אישית ואין לי דרך לדעת מה את מרגישה עמוק בפנים.. אפילו בעצמך רשמת שאת לא יודעת במי לבחור, אז מי אנחנו שנדע.. את מבינה? בגדול הדבר היחיד שאני יכול להציע לך זה שפשוט תגידי לאקסית שלך שאת לא יויו ומתי שהיא תרצה קצת "להתפרק" אז היא תתקשר אליך, ואת מבחינתך צריכה כבר לדעת ולהבין שזה פשוט לא בריא לך כל העסק ושאת חייבת להמשיך הלאה!! בכל מקרה, ברוכה הבאה לפורום ממי, קבלי
+ עוגה ONTHEHOUSE אני רן.

Mana Sama

New member
בעע אני יודעת..

סליחה שפרקתי את זה כאן..פשוט היה יל קשה לקחת את זה איתי יותר..המ..האמת שאנחנו נפגשות כל יום..היא נהייתה החברה הכי טובה שלי ^^בגלל זה קצת קשה להמשיך הלאה,כי אני פוגשת אותה על בסיס יומי ואנחנו מתפקדות גם כמו כל זוג חברות רגיל =Sבכלרופן תודה,אתה יצור נחמד ^.^אני מקווה שאתה אוהב שוקו ->

מה? חח מה זה השטויות האלה?!!

לעולם אל תתנצלי על הודעה שרשמת בפורום חחחח בשביל מה אנחנו כאן ממי? =)

Mana Sama

New member
יו יחתיכת יצור מתוק!

*מוחצת* אני לא מתפלאה איך כולם אוהבים אותך ^^

sabag12

New member
../images/Emo54.gifברוכה הבאה ../images/Emo140.gif.

החתיך מעליי כבר אמר הכל נכון שהוא חמוד ?
.

Scifi5

New member
ברשותך, נקודה נוספת למחשבה...

שלום, עליך לעשות את מה שטוב לך ולא מה שטוב לאחרים ואני אסביר. יש בפנייך כמה אופציות: 1. לנתק את הקשר עם הידידה שלך, כי זה ברור שלא עושה לך טוב. וגם לנתק את הקשר עם הידיד שרואה אותך רק בתור ידידה. 2. במידה ואת מסוגלת (ורק את יודעת את זה) לשמור על קשר עם הידידה שלך בלי שזה יגלוש ליחסים מיניים, מכיוון שרק תפגעי מכך. השאלה היא האם את מסוגלת לעשות את מה שטוב לך! מה שלא יגרום לך למצוקה. לא תמיד חייבים להיות בקשר עם אנשים שגורמים לך להרגיש רע עם עצמך. Scifi5.

Mana Sama

New member
אוף..אני לא יודעת..

אני לא מסוגלת לנתק קשר עם אף אחד מהם..ארג..זה רע =S אני יודעת שזה לא טוב לי שאני בוכה בגלל המצב הזה והכל,אבל אני באמת לא יכולה לחשוב על יום בחיים שלי בלעדיהם

Scifi5

New member
אני חושב שאת כן יודעת...

היי, את בעצמך אמרת ש-"אני יודעת שזה לא טוב לי שאני בוכה בגלל המצב הזה..." מה יותר ברור מזה. יקירתי, חלק מהבגרות שלך הוא לעשות מה שטוב לך ולא לאחרים. אני מציע שתעשי זאת בשלבים. דבר ראשון נתקי מגע עם החברה. נסי שבוע, שבועיים, וראי לאם הדברים הולכים. אם את לא מסוגלת, אל תנתקי מגע עם שניהם יחדיו. Scifi5.

ברוכה הבאה קסואי../images/Emo87.gif

לבקשתך אני קורא לך בשם הזה
באשר לתסבוכת שאליה נקלעת- מניסיוני- להתנתק משניהם מיד. זה יפגע בך בסוף וזה חבל. אם כי פתחת לעצמך חלק מהתסבוכת בכך שאמרת שהוא לא שם עלייך והיא קצת יותר שמה עלייך. נסי את הכיוון הזה ותודיעי לנו בפורום

drnaji

New member
קסואי חמודה ../images/Emo26.gif

דבר ראשון תרגעי ואל תהיה בלחץ כי הבעיה שלך פתירה. אז ככה,אני חושב שלא משנה מה קורה ובאיזה בלגן את נמצאת בתוך תוכך,אם תחפשי ממש טוב,את יודעת מי את אוהבת יותר. במידה ואת ממש לא או שאת אוהבת אותם באותה מדיה אז מה שאני מציע לך זה פשוט לקחת פסק זמן,נגיד איזה שבוע,שבו תשבי ותסגרי על עצמך מה את מריגשה כלפי כל אחד מהם. די רצוי שלא תראי\תפגשי\תדברי איתם באותה תקופה כדי שההחלטה תהיה די נכונה. את צריכה להבדיל בין הרגשה של אהבה לבין הרגשה של אהבה בין חברים. זה משהו די אישי ושונה אצל כל אחד אז אני לא יכול להרחיב על זה. אמרת שהחבר שלך די לא שם עליך,ואני אומר לך שאם הוא לא שם עליך אז בשביל מה את צריכה אותו
מגיע לך חבר שכן ישים עליך,שיכבד אותך וברור שיחשיב אותך כחברה שלו ולא כידידה שלו
במידה ואת מרגישה שגם החברה שלך מנצלת אותך או לא יודע מה אז תנסי להתנתק גם ממנה,כי חבל על כל הכאב שיהיה כרוך בזה. לסיכום,אני מציע לך שתשבי עם עצמך ותבדקי טוב טוב מי את אוהב יותר ועם מי את רוצה להיות בעתיד. את נמצאת בגיל ההתבגרות ובגיל הזה נוטים לקבל החלטות לא נכונות ולעשות שטיות אז תשדלי לקבל את ההחלטה שאת הכי שלימה איתה. המון המון המון
ואם תרצי משהו אני כאן

למעלה