חדשה...

sharona a

New member
חדשה...

מוזר לי להיות שייכת לפורום זה, כשלושה חודשים עברו מאז, והכל השתנה. בעלי, חברי הטוב נפטר בפתאומיות. הוא הותיר אותי, את ילדנו תאומים (בן ובת) בני 10 חודשים אז, היום כבר בני שנה וכלבה. אז כן, אני עסוקה בתפקוד היום יומי, בעבודה, בהענקה לקטנטנים, בלהתמודד עם האובדן הכל כך פתאומי וכלכך כואב. המון מחשבות, המון שאלות, המון כאב וגעגועים. אני מוצאת את עצמי מוצאת פתרונות כאלו ואחרים לטיפול ב יום יום. אבל איך אפשר להכיל את הכאב ואת הגעגוע הכלכך תהומיים?

yazi22

New member
הכאב והגעגוע

לא שואלים אותנו. הם כאן. אתך. וגם אנחנו... כולנו. אתך.

sharona a

New member
ובכל זאת, למרות הסובבים

משפחה וחברים שעוזרים, אני מרגישה לבד עם הכאב והגעגועים, לבד בלעדיו הוא לבד בלתי אפשרי, לא מוצאת נחמה או עזרה בשום גורם אחר. התחושה היא שאף אחד לא יכול להבין את העוצמה והנפח של הגעגועים אליו.

yazi22

New member
התכוונתי כאן בפורום

מי שנמצא כאן, כל אחד בדרכו, חווה דברים דומים בעצמו, ולכן הוא יכול להבין אותך. נכון יותר, להבין לא אותך, אלא את הכאב והגעגוע שאת חשה. זאת לא עזרה ולא נחמה. אולי מעין שותפות. אולי גם זה משהו להתחלה.

eaz1514

New member
כאן המקום לשתף ולחלוק רגשות

כאן תמצאי אוזן קשבת, הזדהות וחלוקה בנטל ומעל הכל הבנה כי כולנו חווים את אותן חוויות. תתפלאי אבל לומדים לחיות עם הכאב והגעגוע, הם לעולם לא עוזבים אותנו אבל לעיתים מרפים וכשהם מכים בעוז תמצאי כאן מילה חמה וכח להמשיך. לצערי אינך לבד, כל מי שכאן במצבך, פחות או יותר, כולנו עם אובדננו הפרטי אבל ביחד הוא יותר נסבל.

gshalmonit

New member
לבד...

אני כל כך מבינה אותך. לאבד חבר טוב, גם לי זה קרה והכאב הזה של הלבד שגם כשכולם נמצאים תמיד מסביב ועוזרים ומקשיבים זה עדיין לבד! מין הרגשה כזו כי חסר לך חצי מהלב ואף אחד (שלא חווה את מה שאנחנו חווים) לא מבין מזה כשאת אומרת שאת כל כך לבד. אני מרגישה כמוך, והגעגוע... זה קשה, זה קורע, זה לא ברור, זה... לא קורה?! ואנחנו כאן וצריכים להמשיך הרבה, הרבה בשביל הילדים שלנו ובסוף אולי, אולי גם בשבילנו! והימים עוברים ויומולדת לילדים... ויום נישואים... וזה קשה והמוח החכם שלנו מלמד אותנו לחיות עם הכאב הנורא הזה ולעבור עוד יום ועוד יום ועוד יום. אני איתך, תהיי חזקה! רק את יכולה לעזור לעצמך! את חייבת! אין ברירה אחרת! יש מי שתלוי בך ואת לא לבד!

למעלה