חדשה!

the queen zohar

New member
חדשה!

בתור שמנה אני לא חדשה...מינקות יש לי עודף משקל...ויש לי את בעיית הבגדים...אני יכולה לקנות בגדים רק מבגדי נשים,למרות שאני רק בת 11...למישהו יש שמות של חנויות בגדים לשמנים באיזור ת"א?

ר V י ט ל

New member
מממ.. מצטערת על השאלה המציקה

אבל איזה מידה את מחפשת? כך נידע פחות או יותר לאן להפנות אותך. ברוכה הבאה לפורום!

DREAM111

New member
ברוכה המצטרפת וגם אני מצטרפת

לשאלתה של רויטל מה היא מידתך כדי שנוכל לעזור בהכוונה.

הי זוהר - תנסי בחנויות של תמנון

אני לא יודעת איפה יש בתל-אביב, אבל בחנויות של תמנון - שאני מכירה ברחובות ובצומת בילו אבל בטח יש גם במקומות אחרים - יש בגדים צעירים ויפים, במחירים מאד נוחים, עד מידה 46 של נשים (המידה הזו עולה עלי, שאני מידה 48-50 במרבית המקומות, ונראית עלי יפה). יש שם גם דברים גדולים יותר שמוגדרים כבגדי גברים, אבל אני לא ממש רואה את ההבדל בין טי-שרט לגבר לטי-שרט לאשה, או בין ג'ינס לגבר וג'ינס לאשה. את יכולה לחפש גם בפוקס-מן לפי אותה גישה, שהבגדים גדולים יותר והסגנון יכול להיות כיפי וחביב, במיוחד מכיוון שאת עדיין צעירונת. בהצלחה לך!

the queen zohar

New member
זו הבעיה...

אני מחפשת בגדי ילדים,לא בגדי נשים/גברים. וגם באיזורי,(רשפון,כפר שמריהו,ויישובים קרובים אחרים)נהוג ללבוש את האופנה האחרונה,והיא לא כוללת כל כך בגדי נשים/גברים או חנויות של תמנון... אני גם צריכה נעלי ילדים/בני נוער במידות 37-39 בגרסה רחבה...

זוהר, תמנון מוכרים בגדי ילדים, נשים

וגם גברים. הג'ינסים והטישרטים שלהם מתאימים בהחלט לילדים. אני יודעת כי אני קונה גם לילדים שלי שם... אותו דבר תופס לגבי פוקס. היום האופנה של ילדים היא כל כך כמו זו של הגדולים שזו לא ממש בעיה. אני מאד מבינה את הקושי שלך. הבת שלי הייתה תקופה די ארוכה בגיל ובגודל כאלו שהייתה זקוקה לבגדי ילדים (למשל, חולצות בלי מקום לציצים...) אבל מבחינת מידות התאימה כבר רק לבגדי נשים. זה שלב לא פשוט בכלל ואני מאחלת לך המון הצלחה! מקומות כמו תמנון, דלתא, לורד קיטש - כל מקום שיש לו ג'ינסים וחולצות טריקו - אמור להיות מסוגל לעזור לך. את מוזמנת לפנות אלי במסר אם את רוצה.

the queen zohar

New member
חיפשתי בחנויות אלה...

מדדתי אלף חולצות,ורק אחת התאימה לי... אני מחפשת גם בגדי יומיום וגם בגדים חגיגים,אבל לא בהחרך ג'ינס.חשבתי אולי לתפור לעצמי בגדים.מה דעתכם בנושא?

wasaby

New member
לגבי בגדים חגיגיים

נסי אולי את הבגדים של יעל אורגד. הם במידות של נשים והם בדרך כלל מאוד צבעוניים ושמחים כך שיתאימו גם לילדה. לגבי בגדים ליום-יום, בפוקס וטי-אנ-טי יש בגדי נערות שהם יותר גדולים ממה שמקובל בחנויות ילדים ועדיין מתאימים בצורתם לילדה. יש למשל בפוקס חולצות עם מיקימאוס מודפס או תפור בפאייטים, וחצאיות וורודות באורכים שונים.

למעלה