חדשה הגיוני שכתבתי פה פעם טיפונת...אני אנה בת 14 וחצי רוכבת ווסטרן..
P PinkHorse New member 4/6/05 #2 היי../images/Emo70.gif אני אמורה להיות האנה היחידה בפורום חח אבל זה בסדר נתחלק על התפקיד. אז אני אנה. בת 15, רוכבת 3 שנים בחוות נועם אינגליש (קפיצות). ומאוהבת בקיסר השתלבות נעימה|4u|
היי../images/Emo70.gif אני אמורה להיות האנה היחידה בפורום חח אבל זה בסדר נתחלק על התפקיד. אז אני אנה. בת 15, רוכבת 3 שנים בחוות נועם אינגליש (קפיצות). ומאוהבת בקיסר השתלבות נעימה|4u|
V Vintage Queen New member 4/6/05 #3 היי אנהה../images/Emo100.gif../images/Emo115.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif מה קורה?! קוראים לי סתיו ואני בת 16 וחצי רוכבת (אינגליש-קפיצות ) באורוות גן-שמואל ויש לי סוסה משלי שקוראים לה מיסי מקווה שתהני פה...
היי אנהה../images/Emo100.gif../images/Emo115.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif מה קורה?! קוראים לי סתיו ואני בת 16 וחצי רוכבת (אינגליש-קפיצות ) באורוות גן-שמואל ויש לי סוסה משלי שקוראים לה מיסי מקווה שתהני פה...
מ מורי5 New member 4/6/05 #4 ../images/Emo109.gifהיי../images/Emo140.gif אני מור בת 21 וחצי רוכבת באורוות הקיסר בבית חנניההה רוכבת אינגליש-קפיצות ~השתלבות נעימה~
../images/Emo109.gifהיי../images/Emo140.gif אני מור בת 21 וחצי רוכבת באורוות הקיסר בבית חנניההה רוכבת אינגליש-קפיצות ~השתלבות נעימה~
P P oo k a New member 4/6/05 #6 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifוולקאם!../images/Emo65.gif ברוכה הבאה, אני נטע, רוכבת ווסטרן, חסרת סוס[ ]
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifוולקאם!../images/Emo65.gif ברוכה הבאה, אני נטע, רוכבת ווסטרן, חסרת סוס[ ]
ה הלוחשת לסוסים היחידה New member 4/6/05 #7 וולקאם../images/Emo24.gif אני שיר, בת 15 וחצי רוכבת באורוות הקיסר התמכרות מהירה
° °•NizaN•° New member 4/6/05 #9 היי אנה ../images/Emo24.gif מה נשמע!?! אני ניצן בת 14 וחצי רוכבת שנתיים וחצי בחוות ויצו נהלל מתחרה דרסז' וקפיצות ויש לי שני סוסים השתלבות נעימה!!!
היי אנה ../images/Emo24.gif מה נשמע!?! אני ניצן בת 14 וחצי רוכבת שנתיים וחצי בחוות ויצו נהלל מתחרה דרסז' וקפיצות ויש לי שני סוסים השתלבות נעימה!!!
H horse is my life New member 4/6/05 #10 הייי../images/Emo140.gif קוראים לי נויה אני רוכבת באורוות הקיסר בבית חנניה אינגליש קפיצות וזהוו השתלבות נעימה =))
הייי../images/Emo140.gif קוראים לי נויה אני רוכבת באורוות הקיסר בבית חנניה אינגליש קפיצות וזהוו השתלבות נעימה =))
F fliperit New member 4/6/05 #11 הייי גם אני רוכבת ווסטרן....ברוכה הבאה למחנה!!! קוראים לי נגה..אני בת 16, יש לי חצי פנסיון על קווטר טהור...אני מתחרה בריינינג..
הייי גם אני רוכבת ווסטרן....ברוכה הבאה למחנה!!! קוראים לי נגה..אני בת 16, יש לי חצי פנסיון על קווטר טהור...אני מתחרה בריינינג..
מ מקנידו וונוס New member 5/6/05 #12 שלום../images/Emo13.gif אני ורד בת 14 רוכבת אינגליש בחוות אמיר בי-ם קפיצות ודרסז'. השתלבות נעימה
M MorH New member 5/6/05 #13 ../images/Emo174.gifברוכה הבאה=))) אני מור בת 14.5 רוכבת בניר דוד אינגליש תהני=]]...
מ מורניייייי New member 5/6/05 #14 ../images/Emo97.gifהיי../images/Emo140.gif אני מורן בת 14 ויותר מוחצי רוכבת בחוות צח אנגליש - קפיצות מתחרה בקפיצות במטר ויש לי סוס משלי שקוראים לו אפולו השתלבות נעימה
../images/Emo97.gifהיי../images/Emo140.gif אני מורן בת 14 ויותר מוחצי רוכבת בחוות צח אנגליש - קפיצות מתחרה בקפיצות במטר ויש לי סוס משלי שקוראים לו אפולו השתלבות נעימה
ע ענבריי 10 New member 5/6/05 #15 היייי!!!! אני ענבר.... בת 10 וחצי!!! רוכבת ב|כתר חוות צח מתחרה קפיצות... אין לי סוס השתלבות נעימה
H HaDaSoOsA New member 5/6/05 #17 הייי אני נעמה, בת 15 וכמה חודשים... אני רוכבת ווסטרן בחוות הרי יהודה ואני מתחרה בריינינג על הדסה.. אין לי סוס השתלבות נעימה
הייי אני נעמה, בת 15 וכמה חודשים... אני רוכבת ווסטרן בחוות הרי יהודה ואני מתחרה בריינינג על הדסה.. אין לי סוס השתלבות נעימה
• •°•סוסהוליסטית•°• New member 5/6/05 #18 |קסם../images/Emo33.gifוולקאם!../images/Emo140.gif אני נעה בת 14 רוכבת שלוש שנים בחוות אמיר דרסאז' וקפיצות השתלבות נעימה!
|קסם../images/Emo33.gifוולקאם!../images/Emo140.gif אני נעה בת 14 רוכבת שלוש שנים בחוות אמיר דרסאז' וקפיצות השתלבות נעימה!