חדשה..

v e n u s 1

New member
חדשה..

היי אני חן בת 15 מראשל"צ.. אממ יש לי שאלה.. קראתי הרבה מאמרים על מאגיה בהרבה אתרים.. מה הלאה? מה השלב הבא? אני רוצה לעבור לשלב המעשי אבל אני יודעת שאני לא יכולה סתם ככה לגשת לזה..שזה הרבה יותר מסובך ממה שזה נראה..! אני אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי או משו.. תודה!!!!

Diableror

New member
תוספות

www.magick.co.il -מספר תרגילים http://www.shazam.co.il/forum/viewtopic.php?t=349 במאמרי הפורום יש גם לא מעט. Diableror

עוד לפני שתתחילי במדיטציות

שהם בהחלט צעד חשוב בהתחלה, הייתי ממליץ לך להתחיל יומן. מספר העמודים הראשונים צריכים לדעתי להיות מוקדשים לכמה שאלות בסיסיות: 1) מה לדעתך היא מאגיה? 2) למה את רוצה לעסוק במאגיה? 3) מה בינתיים למדת על מאגיה? וכו'. (כמובן, כל זה אישי ואת לא חייבת לספר לאף אחד אחר). אח"כ, בהמשך, לכתוב ביומן את תוצאות המדיטציות, או גם אם זה רק רישום ש"עשיתי מדיטציה ביום כך וכך, בשעה כך וכך במשך כך וכך דקות. הרגשתי כך וכך (גם אם לא הרגשת כלום, תכתבי את זה)".

v e n u s 1

New member
מדיטציה...

זה משו שאני עושה כבר הרבה מאוד שנים... את התרגילים של הדימיון מודרך לא מזמן התחלתי...תודה לכם!

RainBird

New member
מסובך לאין שיעור, אבל פשוט כמו לקחת נשימה ראשונה. ברוכה הבאה וברוכה תהיי.

TUTI18REUT

New member
ספר לחשים

היי בובית! יש לי רעיון ממש טוב בשבילך, קני לך מחברת גדולה ושם תרשמי את כל האינפורמציה שיש לך לגבי מאגיה, את יכולה לרשום שם לדוגמא את הלחשים, חלומות והמשאלות שלך. וגם לרשום על אביזרים לכישוף, נרות ירח וכו'.. את המידע את יכולהלמצוא באתרים השונים, יש המון כאלה. אני עשיתי את זה לפני כשנה בערך כשהתחלתי להתעניין במאגיה ואני מאוד אוהבת את הספר שיצרתי. אני רושמת ומתעדת בו הכל. בהצלחה.

למעלה