חדשה

vaiu

New member
יפה

אגב, אף פעם לא ממש הבנתי את הביטוי "לצייר בפיקסלים" - זאת אומרת שאתם מציירים בתוכנות ראסטריות?! (פוטושופ, צייר) קצת קשה לי להאמין שילדה בגיל 12 שצוחקת חח מכל דבר מבינה כל כך באנטומיה, ומסתדרת עם פוטושופ וכאלה וחברה שלי מכירה אתר שקוראים לו dollzmania וזה נראה בדיוק כמו אחד מהעיצובים שם...

2ofir

New member
...........

זה לא לצייר בפיקסלים זה לצייר פיקסלים ואני עובדת בתוכנות פיינט שופ9 אנימציין שופ3 ופוטושופ וגם יש לי אתר kesem2.coo.co.il אני גם לומדת html ואני בקורס בטכניון לגרפיקה ממוחשבת זה שאני בת 12 זה לא אומר שאני לא יכולה לדעת מהחיים שלי למה אתה לא הבנת במחשבים בגיל 12?

ll191

New member
מה שהם שואלים זה

האם ציירת את כל הציור לבד או רק עשית חלקים כמו הבגדים?

vaiu

New member
אהה...

אני קצת קשה הבנה, אז מה זאת אומרת, מציירת פיקסלים? כאילו, לא יותר פשוט לך לצייר ציור רגיל ממוחשב, ולהפוך אותו לתמונה עם פיקסלים? משהו לא מובן פה האמת היא, שבגיל 12 עוד ציירתי בצייר, בניתי אתר ללהקת מטאל האהובה עליי בפורטל "נענע" והתלהבתי משני העובדות שציינתי פה... אז יחסית לבת 12 את די מתקדמת תמשיכי ללמוד, ותעברי לתוכנות וקטוריות, כדי שכולם יוכלו ליהנות מעבודות איכותיות בלי יותר מדי פיקסלים...

מיכאל ג

New member
זה קטע של סגנון

יותר מאשר איזו בעיה טכנית ש"מתקדמים" ממנה הלאה. תבדוק את האתר www.eboy.com

vaiu

New member
אין קשר לסגנון

גם אם אתה נולד עם כישרון טבעי לציור, ויש הרבה כאלה, צריך יותר מכישרון טבעי בשביל להבין טוב באנטומיה, שהיא לא רעה בציור

lein

New member
כמה דברים...

1. את חייבת לציין מאיזה אתר לקחת את הגוף. 2. את מכירה את הפורום "דוליז" בתפוז? אם לא, את יכולה לבקר שם, מכינים שם גם בובות כמו שהראת לנו, ויכולים לעזור לך להשתפר. בהצלחה.

למעלה