חדשה

2ofir

New member
חדשה

וואי מאוד התרשמתי כאן מהעבודות פשוט מהממות! אני מציירת רק פיקסלים ודוליים..ורציתי קישור להורדת התוכנה קורל אני עובדת בתוכנות:פוטו שופ,פיינט שופ פרו9,אנימציין שופ3 טוב אני הרבה יותר קטנה ממכם אני רק בת 12 חח אני ישים כאן דולי שעשיתי תגיבו ותתחשבו בזה שאני קטנה חח

j i m m y

New member
אישית אני מאוד מעריך את העבודה שאתן

עושות עם הדוליז. אם את מתמחה בציור בפיקסלים, אני ממליץ לך להתמקד בזה, ולהמשיך מעבר לדוליז בלבד: את יכולה לבנות להן בתים וכו', ועדין להשאר ברמת הפיקסל.

pillit

New member
הדוליז האלה

זה אתר שבו את מרכיבה פנים וגוף ומלבישה אותם ? יש לך לינקים לכאלה אתרים ?

2ofir

New member
לא חח

את פשוט מציירת גוף,בגדים,פנים,שיער,והכל

SCaToPHaG

New member
אם כך, את מוכשרת.

עצה לעתיד: תורידי קצת במינון ה"חח" ה"חחח" וה"פחח".

מיכאל ג

New member
די, לא יפה.

אולי יש לה גודש בגרון? אולי היא צרודה? יש איזו שפעת שמסתובבת בזמן האחרון, אתה יודע.

pillit

New member
סליחה

זה פשוט מאוד מזכיר מאוד את סוג האתרים האלה http://templatesbybarbie.vilabol.uol.com.br/templatesbydeby/dollmaker2.html אולי את יכולה להעלות עוד עבודות ? או את הסקיצה של הבובה הזו ?

2ofir

New member
מזתומרת סקיצה?

אני יעלה עוד עבודות פשוט תפוז לא נותן לי משומה

j i m m y

New member
פילית

אחרי שמשחקים עם הדוליז האילו (כמו שהראת), אז צוברים ניסיון ומתחילים לבנות לבד, מתמונות של שחקניות וכו'. פשוט מעתיקים את הקונטור החיצוני ואז בונים את הדמות פיקסל בפיקסל. זה מה שהיא עשתה ככל הנראה.

pillit

New member
נו באמת

נראה לך שילדה בת 12 תדע לעשות הבהקים בשיער, כאלה ( שעשויים בטכניקה ורזולוציה שונים לגמרי) ואם זאת- תטעה כך לחלוטין- בחזייה ? היא פשוט ציירה לה בגדים לא צריך להסחף

vaiu

New member
אני דווקא

לא ממש התרשמתי מההבהקה בשיער... אני התרשמתי מהעבודת אנטומיה, צבעים, והגיל שלה ואגב, יש סוג כזה של חזיות, אני לא בטוח שזה טעות...

pillit

New member
חזיות

יש מכל הסוגים אבל אם הן מקיפות ציץ עגול ( ומאוד בשל כמו בציור) אז גם הקו שלהן צריך להיות עגול ולא ישר כמו של משהו צעיר מאוד, שמנסה לצייר בגדים על דמות שהרכיב מחלקים מוכנים. משהו, שבתור הוכחה לכמה הוא טוב במחשב- מעלה תמונה של משהו אחר ( שוב) וצובע שם את השפתיים- בצורה מזעזעת. משהו שחושב שנכנס לעוד פורום של ילדים בני 12. מתוך נסיון בהוראת ציור של 7 שנים של ילדים מכל הגילאים כולל כמה מבריקים במיוחד הייתי ממלצה לך כן להתרשם מההבדל הענק בטכניקות , ולשפוט לפיהן. ברור שאת האנטומיה היא לא ציירה לבד, נו באמת...

greeneye

New member
נאמ.

קצת הסבר לכאלה שלא מבינים: יש דבר שנקרא דוליז. אתם בהחלט יכולים להתעניין, יש פורום כזה בתפוז. האתר ששמתם למעלה, זהו דולמייקר. דולמייקר אכותי. מה שעושים בדוליז, זה כניסה לאתרי דוליז, בהם יש דבר הנקרא בייס, גוף ערום וקירח. מלבישים, מאפרים, ועושים שיער, ולפעמים אביזרים, בדרך כלל בפוטושופ או בצייר של המחשב. אבל מציירים אותם. ולא שוכחים לתת קרדיט לאמן שצייר את הבייס. זה מצריך כישרון דווקא. אם יש לך כמות בלתי נבדלת של כשרון, אתם מוזמנים לצייר את הבייס בעצמכם. הנה דולי ישנה שעשיתי בצייר את כולה (כולל הבייס). אגב, הצללת שיער בפוטושופ זה הדבר הכי קל בעולם, גם לילדה בת 12. אני עשיתי דוליז בגיל הזה.

pillit

New member
בלי להעליב

רואים שזה באמת ציור של משהו צעיר. בציור שלמעלה- ההבדל - ב-י-ן- ההצללות בשיער ל-ב-י-ן הטכניקה של הבגד- הוא שהעיד שהדמות לא צוירה על ידה- כמו שאכן היא התוודתה הרבה יותר מאוחר מדי. כך שברור שהצללות בשיער הן פשוטות. אבל מי שטורח עליהן ברמה כל כך מקצועית כמו אצלה ( ולא אצלך)וללא ספק- ברזולוציה שונה לגמרי משאר הציור-- לא ישאיר את החזיה עקומה ושטוחה ( מבחינת טכניקה- לא מילוי) ולכך התכוונתי. בפורום ששיא הוויכוחים בו הוא על - טרייסינג- אמנות או לא מין הסתם- אין מקום לדוליז מורכבות מחלקים שצוירו על ידי אחרים.

pillit

New member
נו באמת

עכשיו את מעלה תמונה שסרקת, או הורדת מאיפהשהו, וצבעת עליה ברישול ? לפורום הזה ? את בטוחה שאת בפורום הנכון ???

2ofir

New member
האמת אתם צודקים...

זה לא הפורום בשבילי אני באמת מנסה להיזכר למה באתי לכאן...

למעלה