חדשה

BiAAcH

New member
ברוכה הבאה....

אם את יכולה ספרי קצת על שטויות שעשית....

אוקיי

בזמן האחרון יצא לי לשתות דלק חח זה דפוק אני יודעת גם שתיתי פעם אחת בושם והסנפתי אקמול חחח זה ממש דפוק אמממ ולא זוכרת מה עוד אבל עשיתי המון שטויות של אנשים לא חכמים במיוחד חחח

חחח אהבתי את הסיס

חחח ניראה לי שאני יעמץ אותו חחח אם לא איכפת לך אההה אולי ביגלל שאני לא מכירה פה אפחד שאנשים יספרו משהוא על עצמם משהו זה יכול להיות ממש נחמד

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif טוב אז ככה..

אני כרמן...אממממ... בת 15 מת"א.... אהההההה לפני כמה ימים זכיתי רשמית לתואר סטלנית ע"י הסטלן ארבל...חחחחחחח יותר נכון אני ובובי זכינו לתואר הזה.. ואממממ... סתם אני אוהבת ג'קאס ודירטי סאנצ'ז... ואממממ.... יש לי עצה בשבילך...: אל תסניפי תה!

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif חחח אקמול לא ניסיתי...

סיגריה מהאף דווקא כן.... שורף לאללה....

ואקמול זה עוד יותר גרוע

ממש ממש לא ממולץ חחח ואי שמתי לב שגם את גם מאלה שעושות כל מיני דברים מפגרים אז מה עוד עשית????

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif אמממממ....

ניסינו להתמסטל מוורדים..חחח זה היה טיפשי ביותר...! אה והיום אכלתי גלידה וניל עם קטשופ וזה לא מומלץ! מגעיל ביותר! כמעט הקאתי להם שמה על כל הרצפה פאקינג שיט! זה דוחה.. יווווו ד"א לכל מעשני הנרגילות..מומלץ במקום המים לשים חלב! זה ממסטל לאללה...חחחחחחח (חן אמר לי
..... אם הייתם קוראים בבלוג הייתם יודעים!!!!)

אויי דוכה

רוצה לנסות משהוא טעים אבל נישמע מגעיל רצח טוסט עם גבינה צהובה ושוקולד חחח את יודעת מה יותר ממסתל מנרגילה עם חלב (נרגילה עם חלב זה מזה מרדים ) נרגילה עם כלור אבל זה ממש לא ממלץ תזהרי עם זה חברה שלי רצתה ליקפוץ מהחלון מזל שהיו אנשים שלא עישנו חחח

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif חחחחחחחחחחחח

תנסי מלפפון חמוץ עם שוקולד! או גלידה בטעם תות של האגן דאס בעעעעעעעעעעעעע יש לזה טעם של..אני לא יגיד כי אז תשאלו "מה טעמת זה וזה וזה" ולא לא טעמתי זה וזה וזה... זה פשוט מגעיל! יווו ידיד שלי אמר לי לנסות מלאווח עם מייפל...חחחחחחחחחחחחחחח נשמע מגעיל אבל הוא אמר שזה טעים... ננסה

חחח שווה לנסות

מלאווח עם מייפל זה באמת טעים ואייי עשית לי חשק לנסות את המלפפון החמוץ עם השוקולד כמה נורא אההה ומה זה האגן דאס ???

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif חחחחחחח

לא משנה מה זה ההאגן דאס.... זה פשוט מגעיל! חחחחחח חחחח גם לאכול שפתון של לובלו זה מגעיל....! חחחחחחחחח

מה הבעיות של שתיכן!?

אף פעם לא אכלתן אוכל נורמלי?! טוב שלא תגידי צלפפון עם שוקולד וקטשופ או איזה מרק עם גלידה! טוב שלא.. מה מרעיבים אותכן או משו בבית?! תאכלי מלאווח עם רוטב עגבניות.. או מלפפון רגיל עם מלח או חביתה עם גבינה.. זה אוכל נורמלי! אה אגב נסו פעם להכין ביצה מקושקשת עם רוטב צ'ילי מתוק.. בן זונה!!

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif חחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני שונאת חביתה!!!

אין בעיה

אם אתה שם את הצילי על משהו שהוא קשור במו פירה אז סבבה אבל מה הקשר לביצה חוץ מזה ביצה מקושקשת זה טעים אם כל הגבינות שיש במקרר ושמנת וחלב ואייי זה הכי טעים ואייי איך רואים שאני רעבה ואין לי כוח ללכת לאכול חחח

חה! אני הולך לאכול עכשיו הרבה דברים

ותנסי פעם.. תכיני ביצה מקושקשת ואז דיי לקראת הסוף תשימי רוטב צ'ילי מתוק.. זה יוצא חבל על הזמן!

למעלה