חדשה

אה לא סתם ידידה שלי חחח

בעיקרון דרך אחת שקוראים לה ליטל מנהריה.. היא פשוט ידידה שלה אז היא הביאה לי את האי סי שלה .. אבל אף פעם לא פגשתי אותה..

holly shit

New member
חחח אז גילית תמונה שלך..

התחלת להפיץ אותה באינטרנט (טוב פה) כמו מטורף, תגוון קצת תראה לנו תמונות בעמידה, שכיבה, ערום..מה שבא לך. חח סתם אבל באמת התמונה הזאת מסתובבת פה הרבה בזמן האחרון.

כן שמתי לב

אבל תאחלס אני בסך פעם אחת שמתי אותה כאן! אם תשימי לב כל שאר התמונות שלי לא אני שמתי.. אפילו לא אחת (חוץ מזאת)

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif כן כן!!

בנים עם שיער ארוך זה שקסי!
אז אתה שקסי! מה לא מובן פה?????!?!!?!?!?

עשית בדיקת עיניים בזמן האחרון??

וזה עוד תמונה מכוערת שלי!! אין סיכוי שאת אשכרה חושבת ככה!! אבל יודעת מה!! אם את באמתחושבת ככה אז.. דיי נו

הי הי ! אני בן אדם צנוע !!

אז אני לא מקבל מחמאות! טוב בסדר אז אני יפה חכם מוכשר ואליל.. אבל אני עדיין צנוע!!

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

גם אני לא ממש יודעת לקבל מחמאות.....
בייחוד מאור-עורלה!!!!!!!!!!!!!!

holly shit

New member
אני מבינה אתכם..

גם אותי כל הזמן עוצרים אנשים אומרים לי וואי ילדה את כ"כ יפה, חכמה, כישרונית,חמודה..את פשוט מושלמת!! ואני כל הזמן אומרת להם די די אני לא כזאת נכון שאני נראית מושלמת אבל גם לי יש חסרונות, אוף זה כ"כ קשה! בקיצור אני מבינה למה אתם מתכוונים. כל מה שנכתב למעלה^ מבוסס על סיפור אמיתי כן בטח, נו טוב.

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif חחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחח
גם לי פעם אמרו שאני מושלמת... בעעעע.... החברה הלסבית שלי אמרההההההההה "וואי את כזאת כוסית! את כזאת יפה.!" בעעעעעע "את לגמרי מושלמת!" לא.............

למעלה