חדשה.....

חדשה.....

היי, אני לירון באתי לבוסטון כשעליתי לכיתה ז', לשנה שנתיים מקסימום, עכשיו כבר תחילת שנה רביעית ולא נראה שההורים מתכוונים להזיז מפה תתחת בזמן הקרוב. אני חולה מגעגועים הביתה...... אני מתארת לעצמי שחלק ממכם במצב דומה.... אז סתם רציתי להגיד היי..... :) ולשאול אתכם על עצמכם, על המצב שלכם, ואיך אתם מתמודדים.... מקווה שטוב לכם....

EROTOMANIA

New member
....

יש לי חברה מפקיסטן שטוענת שההורים שלה עבדו עליה ואמרו לה שהם נשארים רק לשנה אחת ועד עכשיו הם תקועים כאן. אבל אני מתגעגעת לישראל לפעמים. זה פוחת כל יום, כי אני לא בקשר עם אנשים משם כל כך.. בכל מקרה, ברוכה הבאה. את מוזמנת לקטר. אה, ואני מקייפקוד, שעתיים מבוסטון :)

kit k@t

New member
דעות קדומות

אגב, זה מה שרוב העולם אומר כשהוא שומע שבן אדם הוא מישראל... מה רע בפקיסטן? קאט

יא באמת מה רע?../images/Emo12.gif

יש לי גם חברה מפקיסטן! היא חמודה לאללה (
)

Ez sLeeP

New member
אני לא איש של דעות קדומות בד"כ,

אבל אני שומר לעצמי את הזכות להיות 'קדמוני' מפעם לפעם. ולא משהו רע בהכרח. תגובה אינסטנקטיבית לא מוסברת. *מתנצל אם פגעתי במישהו*

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אממ... רובנו מתגעגעים... בכל זאת- חברים, משפחה... אבל מתרגלים. ולמה שלא תדברי עם ההורים שלך אם את רוצה לחזור? הכי טוב זה לשתף. ספרי עוד על עצמך- יש חברים? אין? איך המנטאליות שם? התמכרות נעימה

תודה על התגובות

וואי אני מתה על הקייפ..... חחח למה את שם? הורים? תודה לאל יש לי חברים פה... אבל הקשרים שלי עם החברים בארץ כ"כ הרבה יותר חזקים.. פשוט אין מה לעשות... ואני לא אמריקאית... אולי הגישה שלי לא נכונה, אבל אני ממש לא מרגישה שייכת למקום הזה, מה שאני לא אעשה אני תמיד אהיה זרה, אף פעם לא ארגיש לגמרי בנח..... חוצמזה, זאת שמקייפ קוד, את לא מרגישה שהאמריקאים כאלה ריקים??? הם פשוט לא אנושיים לדעתי, כאילו חמודים נחמדים סבבה, אבל אין להם את ה... לא יודעת, היכולת להזדהות, האכפתיות שיש להרבה ישראלים... הרבה מהם כאלה רובוטים... כ"כ עסוקים בלהיות מנומסים כל הזמן ששוכחים מה באמת חשוב בחיים.. זה מעצבן. ואלוהים יעזור לי, פחח אני מדברת עם ההורים על ימין ועל שמאל.. על כל סיבה שאני מביאה להם למה אני רוצה לחזור יש להם 5 כנגדי והם לא מסכימים אפילו לשמוע מה יש לי להגיד. לעזאזל. מה שאני רוצה לעשות זה לחזור בקיץ הזה...... אני עקשנית מאוד, סיכוי טוב שאני אצליח לשכנע אותם... הם פשוט עקשנים גם.. וזה קשהההה בטירוף.... אבל אני מקווה שיהיה בסדר. הלוואי שהם היו מבינים קצת יותר. אני יודעת שהם לא עבדו עליי, הם בעצמם לא התכוננו לזה, אבל זה לא פייר שהנעורים שלי יהרסו בגלל שהם פוחדים לשלוח אותי לגור עם סבא.. הם צריכים להתפשר, אני כבר מספיק התפשרתי בעצמי בשבילם, באמת. טוב יאללה ברברתי מספיק... חחח תודה שהקשבתם... :)

k e r e n l

New member
מסכימה איתך.. בחצי מהדברים../images/Emo13.gif

אממ... שמעי, את עכשיו כבר בתיכון, כיתה י'(נכון
)... כמוני
תחשבי מזה לחזור עכשיו לארץ
תחשבי את הרמה של המתמטיקה
יהיה לך הרבה להשלים, בגרויות השנה.. באמת בא לך להשלים הכל
תשארי פה עוד 3 שנים, ותחזרי... ואני כל כך מסכימה איתך לגבי האמריקאים
כאילו, חברים שלך בכיתה.. אחרי זה, הם לא נפגשים אחר הצהריים
כולם כל כך צבועים
מנומסים מידי

חחח צבועים לאללה!!!

כן כיתה י :) בקשר להשלמות זאת אחת מהדילמות שלי... דווקא במתמטיקה לא תהיה לי בעיה כי למדתי ברמה יותר גבוהה משל הארץ.. אבל זה לא הקטע... סתם כאילו, אני יכולה לעשות early graduation ולחזור בסוף י"א... ואז נפטרתי מכל ההשלמות והבגרויות.. אבל השאלה אם שווה לי להתגעגע עוד שנה... ואני לא יודעת אם שווה לי.... וממש עצוב לי לפספס את הטיול לפולין את יודעת.. בע בכל אופן איפה את גרה? וכמה שנים את בארה"ב? :):):)

my class in israel

is really megubeshet... and they have a ti'ul snati (3 days) october 28... and i soooooooo want to be there...

feeler

New member
אני מבינה שאת מכיאה אותי, רק קצת קש

ה לי להבין מי את עדיין....

למעלה