חדשה ....

Hag22

New member
חדשה ....

לאחר חיפושים מצאתי את מקומי.. נושא שמאוד מפריע .. דיי כבר לעונות או מתאים לי עם הבגדים של הזקנות !!! אשמח אם תתנו מידע על חנויות באזור ת"א של מידות גדולות. תודה ..

ברוכה הבאה...

דווקא הקולקצייה החדשה של סתיו-חורף של "עונות" צעירה ויפה מאוד... ( לפי דעתי לפחות). בכל אופן ממליצה לך להסתכל בקישורים של הפורום , תוכלי למצוא כתובות של חנויות למידות גדולות בכל הארץ. בהצלחה,

Hag22

New member
ראתי שם חצאית פצצתית ..

אבל המכנסיים שלהם פשוט של זקנות.. או עם דוגמאות לא מובנות עליהם ..

יש באלנבי בת"א את החנות של "אנה"

יש שם מבחר מכנסי ג'ינס של חברת "קומו" ממש יפים וצעירים במידות גדולות.

DREAM111

New member
היי וברוכה המצטרפת

אז קודם כל מצטרפת לדברי חיפאית גם לדעתי הקולקציה החדשה של עונות פשוט פצצות לגבות
קולקציה צעירה קלילה ובדים נעימים. לגבי הגינסים שלהם יש דוגמאות רבות ומדליקות. גינסים מדליקים יש גם לקומו אצל אנה לדוגמא וכמוכן יש לורדה&לילית גינסים גם מדליקים וצעירים. אולי באמת כדאי להציץ בקישורים ולראות מה מתאים לך לפי איזור הטיולים שלך בת"א. קניה מהנה.

maya 25

New member
רציתי לחדש ש....

בh&o משביר מחסני אופנה יש מידות דיי גדולות כלומר עד xxl ויש שם בגדים במחירים לא בשמיים אני קונה שם שווה לנסות.... וברוכה הבאה
מאיה

החורזת**

New member
מאיה, אפשר לשאול באיזה סניף?

כי בסניף בקניון אילון ובסניף בצומת בילו ממש לא מצאתי ומזער הדגמים שהיו להם היו דגמי סבתא.

maya 25

New member
התכוונתי לסניף קניון איילון....

אני לא יודעת מתי היית שם אבל אני קניתי שם לאחרונה מספר בגדים חביבים לחורף אבל המידות שם לא מידות ממש גדולות יותר ביניים 46-48.

למעלה