חדשה!!

חדשה!!

שלום, אני הגר, בת 16 מבאר-שבע. אני חושבת שברי סחרוף הוא אחד האמנים המעולים שהפיקה ארצנו הקטנטונת! גיטריסט ברמה שאין לתאר! למישהו יש פרטים על ההופעה המתוכננת ב"פורום" בבאר-שבע ב-26.4??? ולמה הוא לא יופיע ברוק עצמאות?!?!?

crazy M

New member
ואני חושבת בדיוק כמוך!!!

אין כמוהו.. באמת אחד האמנים הכי מוצלחים במדינתנו הקטנטונת.. אז קודם כל ברוכה הבאה לגבי ההופעה ב"פורום" בבאר-שבע.. לי אין פרטים אבל אני בטוחה שכאשר יהיו פרטים הם יתפרסמו כאן מהר מאוד עוד לפני שנספיק לשים לב.. <<נכון???>> באשר לרוק עצמאות--- כולנו שואלים את אותה השאלה.. מקווה שתהני..

yuli c

New member
wellcom!!!

אני יעל, בת 18 מגבעתיים. תהני בפורום המקסים הזה!!!

מייקל21

New member
היי הגר

ברוכה המצטרפת! יש לי רק שאלה קטנה - למה התכוונת שכתבת "אחד האומנים המעולים שהפיקה ארצנו הקטנטונת..." כפי שאת יודעת סחרוף הוא לא פרוייקט, וגם לא דיסק שמונח על מדפי טוואר-רקורדס... סתם הערה והארה. מייקל

מייקל יקירי...

אט אט בחלוף הזמן אתה ושאר חברי הפורום תכירו אותי ואת אחד הדברים שאני יותר טובה בהם...לדבר בציניות...
עכשיו יותר טוב?! הכל בחיבה כמובן

מייקל21

New member
מצויין מיתר יקירתי

אני אוהב ציניות. אני עצמי תקיף, ישיר ומאוד ציני. ג'וינ דה קלאב סיס...

Queen BItch

New member
שלום לחדשה!!!

קודם כל ברוכה הבאה והכל...ידה ידה! (סתם סתם סתם...
מה אמרת בקשר להופעה מתוכננת בפורום ב 26.4?!?!?!?! כי אני מהאזור של באר שבע וכבר כמעט שנתיים לא ראיתי אותו בהופעה! אם מישהו יודע אנא עדכנו אותנו דרומיות!

מהיכן את בדיוק?!

אמממ....האמת שלפני שנה בדיוק ב-25.4 הייתה הופעה של האחר בפורום באר-שבע... אחת ההופעות המדהימות שנכחתי בהן! וגם קניתי חולצה
אני עוקבת בעקשנות אחר מודעות העיתון! ואעדכן בהתאם!

למעלה