חדשה

חדשה

היי, לפני המון זמן הייתי חברה בפורום מעין זה וזה עזר לי מאוד... חשבתי שלנסות שוב לא יזיק..
אני עוברת עכשיו תקופה קשה ונגמלת מויפאקס אחרי שנה וחצי של שימוש. היום זה כבר היום הרביעי ותסמיני הגמילה קשים... לא יוצאת מהבית, כאבי ראש צורבים, בחילה ועצבות
מי אני? בגדול: מסיימת תואר בימים אלו, מבולבלת על חיי, חיה בזוגיות עם מתוק שגם הוא עם דיכאון וחרדות...
זהו...
נעים להכיר

Gali04

New member
שלום

האם ההפסקה נעשתה בהדרגה? לעיתים ההדרגה צריכה להיות עד שבועיים ובמינון גבוה אפילו עד חודש. תלוי מהו המינון שלקחת. האם עשית זאת בייעוץ פסיכיאטרי?
&nbsp
אני לקחתי ויפאקס במינון גבוה במשך שנים והפסקתי על דעת עצמי בלא התייעצות הפסיכיאטר ותופעות הגמילה היו קשים והרסניים. חזרתי לכדור לאחר 3 שנים של הפסקה אבל שום שינוי לטובה לא התקבל.מצטערת שהפסקתי!!!!

היי

הייתי על המינון הכי גבוה וזה לא הרגיש שונה.. בגדול לא מרגישה שתרופות זה הדבר שהכי עוזר לי
ספורט ואוכל בריא מייצבים אותי יותר טוב

Gali04

New member
גמלי הכדור לא עוזר

הכדור לא עזר לך בכלל בכל השנה שלקחת?
&nbsp
אם אורח חיים תקין ומאוזן גורם לך להתייצבות נפשית זה מעולה - עלית על ה-פתרון עבורך. כי לא לכולם שמירה על אורח חיים טוב ובריא עוזר עם הדיכאון. מה שכן, גם אם זה לא עוזר לדיכאון זה בטח עוזר לבריאות הפזיולוגית.

היי

אני כבר כמעט חצי שנה על המינון הנמוך ביותר (אחרי ששמונה חודשים הראשונים הגעתי למינון הכי גבוה). ההורדה נעשתה בעזרת פסיכיאטר. מלכתחילה קצת מצטערת שהתחלתי עם זה.., באופן אישי התקופות הכי טובות שלי הם כשמקפידה לעשות ספורט ולאכול טוב...

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי יקירה

קודם כל ברוכה הבאה לפורום, כאן תמצאי משפחה חמה ואוהבת:) גם כשאני הפסקתי ויפאקס התוצאות היו קשות. האם את מנסה כדור אחר?
האם ניסית לשלב גם שיחות? לי זה מאוד עזר

היי

בעבר לקחתי ציפרלקס לכמה חודשים בודדים בהתמודדות בתקופה של פוסט טראומה אבל הפסקתי (בליווי הפסיכיאטרית) וכמה שנים לא לקחתי כדורים
התחלתי שוב לפני שנה וחצי ועכשיו רוצה להפסיק...
הייתי המון שנים בטיפול שיחתי אבל קצת עייפתי מזה. החלפתי לאורך השנים הרבה מטפלים נהדרים גם גוף-נפש וגם שיחתי אבל עייפתי מזה (למדתי תואר טיפולי אז אולי קצת עייפתי מזה בגלל זה) וקצת הפסקתי ללכת בחודשים האחרונים...
באופן כללי התקופה המבלבלת מאוד משפיעה

למעלה