חדשה :)

s3shs3s

New member
חדשה :)

היי קוראים לי שחר, אני בת 17 וחצי משוהם, ביסקסואלית\פאנסקסואלית ^-^
אני לא בטוחה איך להגדיר את עצמי, והאמת גם לא מאוד אכפת לי
אבל בדרך כלל אנשים מאוד לוחצים עליי להגדרה עצמית ולכן אני אסביר את צורת המשיכה שלי, ככה שאם למישהו\י יש שם מובהק לזה אני אשמח להיות מעודכנת P:
כן, כמו פאנסקסואלית לא משנה לי המגדר של הבן אדם ואני נמשכת לאישיות ולא למראה חיצוני
הדבר הנוסף שהוא זה שמבלבל אותי ןאץ האנשים שאני מדברת איתם על זה, זה שאצלי המשיכה המינית יכולה לנבוע רק מתוך משיכה רגשית
מה הכוונה? לפי מה שקראתי והבנתי מרוב האנשים שדיברתי איתם עד עכשיו, בדרך כלל מה שמגיע קודם היא משיכה מינית לבני אדם ואז משיכה רגשית
אצלי זה לא ככה, ועוד לא יצא לי לדבר עם אנשים שמרגישים כמוני לגבי הנושא
אני מסוגלת להימשך רק לבן\בת אדם שיש לי איזשהו רגשות אליהם, אני לאו דווקא צריכה להיות מאוהבת בהם, מספיק שיהיו לי רגשות אליהם גם אם הם קטנים
יש אנשים שאמרו לי שהשם של זה זה דמיסקסואליות, אבל הם מוגדרים בתור אמיניים כאין להם רגשות לאף אחד מה שמאוד לא נכון לגביי..
אנשים שואלים אותי - אם אני נמשכת רק לאופי ואני לא אמינית, אז האם אני מפנטזת ועל מה
כשאני מפנטזת, אני לא חושבת על בן\בת אדם ספציפיים. מה שעושה לי את זה היא המחשבה על המגע המיני עצמו עם אדם\אישה שאני אוהב, כאשר הם חסרי דמות מסויימת
זה מאוד מוזר וקשה להבין, אבל הייתי שמחה לדעת אם יש לזה שם כדי לא לבלבל אנשים מסביבי
והייתי עוד יותר שמחה לדעת אם יש אנשים כאלה שאני אוכל לדבר איתם, כי כרגע אני מרגישה מאוד לבד במערכה הזאת :\
אני מרגישה מאוד שונה ושאין אנשים שמבינים אותי ):
בכל מקרה, תודה למי שקורא ומנסה להבין בכל מקרה, אני יודעת שזה מאוד מסובך ^^"

Apikachu L

New member
ברוכה הבאה!
גם אני יחסית ככה

אם כי, כן יש לי אופצייה קטנה של משיכה בלי להכיר, אבל מדובר במשיכה שונה לגמרי ממשיכה שנובעת מהכירות. לי נקרא שאת דווקא מגדירה את עצמך לגמרי סבבה, אבל הבעיה היא של הסביבה.

כמה תיקונים: יש אמיניים שהם כן הומו/הטרו/בי/פאנ רומנטיים - וכן רוצים מערכת יחסים רומנטית בלי מגע מיני.

למה שלאנשים יהיה אכפת על מה את מפנטזת? זה חובה לפנטז בכלל?

s3shs3s

New member
יאי 8D

הכוונה היא שאני לא אמינית בשום שלב בחיים שלי. אני בכלל לא רוצה מערכת יחסים שהיא רק רומנטית, יש לי משיכה מינית תמיד!
אני יודעת שיש כאלה, ופשוט הדגשתי שאני לא אחת מהם
זה לא חובה לפנטז, אבל כאילו..
כל הפואנטה היא שאנשים חושבים שבגלל שאני נמשכת רק לאנשים שיש לי רגשות אליהם אומר שהמשיכה המינית שלי קטנה יותר או לא קיימת בכלל, מה שמאוד לא נכון ><

אני שמחה לדעת שאת בערך מרגישה כמוני בכל אופן 3>

orald

New member
אני מציעה שתצטרפי אלינו בפורום א-מיניים גם.

זה בהחלט נשמע שאת א-פורה ואולי סוג של דמיסקסואלית.

orald

New member
חשבתי שאני א-פורה...

ככל הנראה אני לא, פשוט יש לי תקופות, ללא קשר להורמונים(שבין כה וכה הפסקתי לקחת), שאני פשוט לא מתעניינת במין כל כך או בכלל, אבל כן מתעניינת במשחק מקדים ושאר דברים יותר רומנטיים.
אני בטוחה שזה מאד יבדר את הבוסית שלי.

את זוגתי זה פחות מבדר.

Apikachu L

New member
תודה על התשובה.

סליחה אם אני כזה חטטן.

רגע, כל הקטע ביחסי מין בין נשים זה משחק מקדים, לא?

האמת, פורום א-מיניים כזה מקסים שלפעמים אפילו סוטה כמוני שורצת שם.
ואולי כי גם אני לאחרונה התחלתי לפתח תסביכים משלי ולא להתעניין במין במיוחד...
נראה לי לכולם יש תקופות. נעע... זה סתם כי גם הם אוהבים LOLCATS. ובכלל, שרשור הLOLCATS הטוב ביותר שראיתי היה בפורום א-מיניים, אז למעשה נחשפתי לנושא בצורה רצינית יותר.

קבלי חיבוק וירטואלי, על חשבון הבית.

orald

New member
אני שם רק בשביל לתפוס בחורות...

כמו כל אדם בעל/ת איבר מין זכרי בפורומים של תפוז.

וכרגע, להזכירך, אני עדיין מסוגלת ליותר "ממשחק מקדים" גם ללא צורך בעזרים חיצוניים.

s3shs3s

New member
מה זה א-פורה

ואני די בטוחה שאני ממש לא א-מינית. אני אוהבת לעשות סקס עם מי שאני אוהבת ואני רוצה לעשות סקס גם כשאין מישהו שאין אוהבת פשוט לא עם מישהו מסויים.. S:

orald

New member
אני מציעה שבאמת תבקרי בפורום א-מיניים.

א-מיני אין משמעותו רק מי שלא מעוניין לקיים יחסי מין בכלל. זו רק ההגדרה הכוללנית והפשוטה שמשתמשים בה לצורך הסברה ראשונית, כמו ש"טרנסג'נדר" כולל הרבה מעבר להיפוך מגדרי מוחלט של מצבי הקצה גבר/אישה. יכול להיות שאת לא, אני מודה שמצבים כמו שלך מעט מבלבלים אותי, אבל אני לא מומחית בנושא עדיין.

s3shs3s

New member
זה לא? S:

א-מיני זה לא אדם שלא רוצה לקיים יחסי מין בכלל? O_O
אני ממש מבולבלת עכשיו אז XD
תוכלי לשלוח לי קישור לפורום? :)

orald

New member
אוי לא,אל תגידי ש*אני* שלחתי אותך...

סתם, סתם, אני חברה מאד מקובלת ובכירה בפורום, כולם מעריצים אותי(כאילו, זה מה שאני חושבת, והם עדיין לא יצאו בהכרזה שאני טועה, לכן אני צודקת!) ומי שלא כבר הועף(אל תשאלי, קנוניה אפלה של פמינאציות לסביות ראדיקליות שאני ועוד מישהי, ומנהלת הפורום, בראשה, ככל הנראה).

אז, אה...תהני?

למעלה