חדשה...

fifi18

New member
חדשה...

שלום, אני חדשה כאן מקווה שזה המקום הנכון שבו אוכל לפרוק קצת. אז אספר קצת, אני בת 20 ואני חייבת להגיד שהשנה האחרונה בחיים שלי הייתה השנה הנוראית ביותר. הכל התחיל מזה שלפני שנה נכנסתי להריון ולאחר שלושה וחצי חודשי הריון עברתי הפלה טבעית חשוב לי לציין שבן-זוגי לא ממש היה מעוניין בהריון הזה לכן תמיכה ממנו בעניין הזה לא ממש קיבלתי.כארבעה חודשיים לאחר ההפלה בן-זוגי החליט שהקשר שלנו לא מתאים לו ופשוט סיים את זה כאילו לא היה דבר(היינו יחד כשנתיים) לאחר כמה זמן שהיינו פרודים גיליתי שיש לו מישהי שמבחינתו היא הבחורה שלו למשך החיים שלו(בחודש האחרון שהוא היה איתי,הוא כבר היה איתה בקשר) אני חייבת לציין שאיך שהוא סיים את הקשר הייתה צורה מגעילה ביותר וזאת אומרת שפשוט ביום אחד הוא אמר לי שזה לא זה ולא נתן לי שום דבר להתבטא ולשחרר את כל מה שיש לי עליו, וגם עכשיו אחרי חצי שנה שאנחנו לא יחד יש כל-כך הרבה דברים שהייתי רוצה לומר לו בכדי להקל על עצמי ואין לי את האפשרות הזו. לאחר כל זה לפני כחודשיים וחצי אבא שלי נפטר ואחרי זה אני מרגישה לא אני בשום דבר. את העבודה שלי אני לא יכולה לסבול ובמיוחד את האנשים שיש שם. אין לי שום חשק לצאת,לבלות,לראות אנשים או בכלל לדבר עם אנשים,לא מעוניינת ללכת לעבודה פשוט רוצה לשבת בבית עם עצמי! חשוב לי לציין שמבחינת החברות שלי אין הרבה תמיכה מבחינתך אני מגזימה אולי באיזשהו שלב הן צודוקות אבל לא יכולה לעשות כלום. מצטערת על הארוך, אך הייתי צריכה לפרוק קצת כי אני מרגישה חנוקה כל-כךךך! תודה.
 
עברת הרבה בתקופה קצרה,אולי אפילו יותר מידי

מכדי להכיל ונראה שאת מרגישה חנוקה,אז קודם כל הרגישי בנוח לפרוק מהלב,לספר,לשתף,להתייעץ-אנחנו פה בשבילך
. אני חושבת שחשוב אולי לקחת כמה ימי חופש מהכל לעצמך,תני לעצמך לפרוק הכל,לצאת מהבית לא להישאר עם הדיכאון אלא תני לעצמך להתפנק,לפרגן לעצמך.
 
פיפי היקרה ../images/Emo201.gif

את ממש לא מגזימה! כל אחד מ-3 בדברים שעברת הוא דבר קשה מאוד ודרוש כנראה זמן רב כדי להתגבר עליו, אבל לעבור את 3 הדברים ביחד בתקופת זמן קצרה כל-כך זה קשה מנשוא, בעיקר כשאין לך את תמיכת החברות. אני לגמרי מבינה לליבך. האם יש לך בכל זאת קרוב משפחה או חבר שאיתו את כל יכולה לדבר? ואם לא, אז אולי פסיכולוג? נראה שאת מממש ממש זקוקה לזה
 
למעלה