just shirush
New member
חדשה
היי, קוראים לי שיר, אני בת 19, חיילת. יש לי חבר מדהים בגילי, אנחנו ביחד כבר שנה וחצי ובמרץ האחרון הוא התגייס לנחל.. נחלאווי כמו שאומרים
כיף לנו ביחד ממש ומאז שהתגייסנו אנחנו מנסים לנצל את הזמן שיש לנו כמה שיותר..למרות שהוא זה שנטחן בצבא, תמיד הוא חוזר הביתה עם איזה מתנה קטנה בשבילי או מכתב, לא יכולתי לבקש מישהו יותר רומנטי ממנו.. כמו כל הבנות כאן גם לי ממש קשה עם הפרידות האלה ורק בזמן האחרון הפסקתי קצת עם הבכי המעצבן הזה כל פעם שאנחנו נפרדים.. בזמן האחרון עובר עלי משהו מוזר.. ואני לא יודעת אם זה קשור לזה שאני לא רואה אותו מספיק או שזה לא קשור אליו.. כל פעם שאנחנו מדברים בפלאפון אני אומרת לו כמה שאני מתגעגעת וכמה שבא לי כבר שהוא יחזור ומבטיחה לו מלא פינוקים וכאלה דברים.. וכשאנחנו ביחד אני פשוא מתעצבנת מכל מיני דברים קטנים שהוא עושה, אז אני מתנהגת אליו גם בצורה מעצבנת, ואז כשאנחנו נפרדים זה שוב מתחיל אותו דבר.. אם למישהי יש רעיון למה זה ככה או מה אני צריכה לעשות אני אשמח אם היא תשתף.. והדבר השני שמפריע לי זה הקטע עם החברים.. אני לא אמורה להתלונן על זה כי באמת 90% מהזמן שלו הוא איתי, אבל תמיד כשהוא נמצא עם החברים שלו אני מרגישה כאילו הוא נהנה בלעדי וזה פשוט מבאס.. ואני משתדלת שלא להראות לו את זה אבל לפעמים נפלטת איזה הערה ואז מתחיל ריב מעצבן ואני לא מצליחה לשלוט על זה.. זהו.. אני אשמח להקשיב ולעזור כמה שאני יכולה, יש יתרון קל בלעשות יומיות
חג שמח לכולן
היי, קוראים לי שיר, אני בת 19, חיילת. יש לי חבר מדהים בגילי, אנחנו ביחד כבר שנה וחצי ובמרץ האחרון הוא התגייס לנחל.. נחלאווי כמו שאומרים