חדשה

luna25

New member
חדשה

הי לכולם אני בת 25 והמון זמן על תקן משתתפת פסיבית. במיסגרת עבודתי אני גרה בספרד וזה מקשה על כל תהליך הבדיקות שלי בשל מיגבלות השפה .הובחנתי בארץ כפוליציסטית לפי בדיקת אולטרסאונד .עשיתי שוב בדיקת אולטר בספרד וכן בדיקת דם ביום הרביעי של המחזור .מה מעידה תוצאה ?LH=5.36 FSH=5.76 מקוה שלא התפרצתי כה באמצע ובהצלחה!

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

לא התפרצת בשום אמצע, זה בכלל בהחלה, ואם יהיה לך מזל זה עוד מעט יהיה גם סוף והתחלה חדשה בפורום הריון
בדיקת הדם תקינה, כלומר אין לך עודף של LH. השאלה מה אומר הUS. כאן יש צורך במעקב של כמה פעמים כדי לראות אם נוצר זקיק מוביל. ורצוי גם בדיקת פורגסטרון ביום ה21 לודא שאכן בייצת. בכל מקרה גם לפולציסטיות מובהקות מתפלק מחזור תקין מידי פעם. האם הבדיקה בארץ היתה חד פעמית? באיזה יום של המחזור היא נעשתה? מי היה הרופא שאבחן אותך? קורה שלפםעמים לנשים יש מבנה פולציסטי ויחד עם זה הן מבייצות בצורה תקינה, כך שלא תמיד US חד פעמי מספיק כדי לקבוע אבחנה חותכת. שיהיה בהצלחה נועם

luna25

New member
המשך

בUS שנעשה בארץ נמצאו המון זקיקים וכן נוזל רב בדוגלס (?) בUS שעשיתי בספרד ביום ה-12 של המחזור הרופא אמר שיש זקיק בגודל 15מ ומיום ה-13 לתחיל ביום כן יום לא ואם החודש לא יצליח להתחיל בלקיחת כדורים דומה לאיקקלומין בארץ למשך 4 חודשים ללא מעקב זקיקים (זו המדיניות בספרד) אגב בדיקת הזרע של בעלי תקינה (עשה פעמים- פעם בארץ יצא בינוני ופעם בספרד יצא טוב). הבדיקה בארץ היתי חד פעמית ולא ביום מסוים אלא סתם הלכתי לא שום הכונה מצד הרופאה. תודה על הכל ואיזה כיף שיש אתכן

נועם@בת

New member
על פי בדיקה חד פעמית קשה לקבוע

בודאות שאת פולציסטית. זה גם תלוי באיזה יום של המחזור את עושה את הבדיקה. לקיחת איקקלומין בהחלט יכולה לעזור, אבל יש פספוס גדול בלקחת אותו ללא מעקב, כי אי אפשר לדעת אם המינון שיבלת יעיל או לא. תנסי בכל זאת ללחוץ (עם מעט הספרדית הדלה שלך
) שיעשו לך מעקב, או לפחות בדיקת דם לפרוגסטרון ביום ה21 כדי לדעת אם הושג ביוץ. בהצלחה נועם

luna25

New member
עוד שאלה קטנה

הופנתי לעשות בדיקת דם ביו היום 24-26 האם זה בסדר?

luna25

New member
שכחתי עוד משהו

עשיתי בספרד בדיקת חצוצרות והכל בסדר!!

neta2

New member
היי לונה, ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

הולה, מקוה שלא תהיי בפורום הזה הרבה זמן! נשמע לי תקין תוצאות בדיקותייך, ומה שנותר לי הוא לאחל לך בהצלחה.. דש לספרדים, לפחות חם לך כמו לנו???
בהצלחה

נוג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

היי, אז אכן בעיה לעבור טיפולים בארץ זה שיש את מחסום השפה, אבל זה גם אפשרי היו כאן בנות שטופלו בחו"ל וגם הרו. שיהיה בהצלחה ושתעברי במהרה לפורום השכן נוג

בדיקות שצריך לעשות! המלצה../images/Emo41.gif

הי LUNA, קודם כל -אני יכולה לאמר לך שאומנם להיות פוליצסטית זה לא חויה נעימה -אבל הן בהחלט מצליחות להכנס להריון -אז תתעודדי( כמובן אם אין עוד בעיות שונות ומשונות) עשיתם בדיקת זרע??? -מאד חשוב צילום רחם - יש ממצאים שבצילום רחם יכולים להסביר הרבה דברים לפי בדיקת הדם באמת לא נראת בעיה של פוליצסטיות שמאופינית ביחס של 2:1 בין LH ל FSH מה שאצלך נראה תקין מומלץ גם לעשות מעקב זקיקים באולטראסואנד -טבעי בלי כדורים או זריקות -לראות אם מתפתחים זקיקים - אולי לתת זריקת כוריגון שמטרתה לתזמן את הביוץ -ןאח"כ לבדוק אם אכן בייצת ע"י בדיקת פרוגסטרון שבוע אחרי הביוץ בהצלחה בספרד החמה ??(בלי מזגנים אהה??) מיכאלה

ציפי31

New member
שאלה בנושא **רלוקיישן**

לבעלי הציעו הצבה בחו"ל לשנתיים. הסיבה היחידה שבגללה אנחנו כל כך מהססים היא שנצטרך להפסיק את הטיפולים. האם את זכאית לטיפולי פריון במסגרת הביטוח שעשית בחו"ל? איך זה הולך?

פפושקי

New member
תפתחי הודעה או שתשימי ../images/Emo32.gif

על מנת שידעו שמדובר בנושא שונה. אני מצטערת, אבל אין לי תשובה לשאלתך. נחכה לשאר החברים...

luna25

New member
רלוקישן

אצלי זה קצת שונה מכיון שלא התחתלתי שום טיפול לפני הנסיעה. במיסגרת הביטוח בספרד פניתי לרופא נשים וביקשתי טיפול. נכון לעכשיו טיפול תרופתי בדיקות דם ו-US לא עלו כלום. אולי זה קשור לחוקי המדינה. אך כרגע לא חויבתי בכלום .

מ ו ח

New member
../images/Emo20.gif ברוכה הבאה

היי לונה מקווה שתעברי את הטיפולים בקלות, ובמהרה יהיה לך ילד

luna25

New member
שאלה

בהנחה שהיה החודש ביוץ והחום ממשיך ליהיות גבוה האם זה מעיד על משהו החום הוא 36.8/36.7?

מיכל25אב

New member
תשובה בערבון מוגבל...

עד כמה שאני יודעת זה לא חום גבוה אבל זה לא אומר כלום....בהצלחה וברוכה הבאה...אני עוד לא מכירה...

ש מ י י ם

New member
גבוה זה דבר יחסי

השאלה מה היה לפני הביוץ.. חום השחר נשאר פחות או יותר קבוע עד יום הביוץ. יום אחרי יום הביוץ החום עולה ב - 0.3-0.5 מעלות ונשאר גבוה במשך 14 יום עד לקבלת המחזור: נקרא השלב הליטואלי ואז שוב יורד. במידה ויש הריון סממן אחד (ולא בהכרח) שהחום נשאר עדיין גבוה. אך שוב זה שונה מאחת לשניה ויש נשים שחום השחר שלהן לא אינדיקציה לקביעת יום הביוץ. לגבי 36.7-36.8 השאלה מה היה לך לפני? אצלי למשל חום 36.7 -36.8 מעיד על ביוץ ונשאר כך רק (לצערי) למשך 14 יום

luna25

New member
מבולבלת

עכשיו אני באמת מבולבלת. חום השחר זה שניה לפני שקמים מהמיטה בוקר. איך לפי החום אני יודעת שהיה ,יש ,יהיה, ביוץ?

למעלה