חדשה

sharonkeynan1

New member
חדשה

היי אני חדשה כאן,ולא יודעת אם הגעתי לפורום הנכון,אנסה אני כבר כמעט חודש מתמודדת עם פרידה מבן זוג,כולל מגורים יחד,רוצה לציין שהפרידה באה ממנו בדיעבד,הראש אומר שהפרידה היתה נכונה גם לי אבל עדיין יש לי רגשות כלפיו אני בן אדם דיי בודד ,אין לי כמעט חברים[2] משפחה גרה רחוק[הורים זה לא פיתרון לחברה] אתמול התחלתי לעבוד משרה מלאה במפעל אני הולכת לשתי קבוצות תמיכה שונות בתור בן אדם שצריך אנשים סביבו,זה לא מספיק לי הכי קשות השבתות,הלבד והבדידות מורגשים יותר אני שוכרת דירה קטנה ביבנה[מהסיבה היחידה שיחסית זול פה] לא מכירה פה איש האם יש מישהו מהאזור שלי, האם יש למישהו רעיונות תודה מראש שרון

שירשולי

New member
ברוכה הבאה לך..../images/Emo140.gif

מבינה את הקושי שלך,מעבר לאייזור לא מוכר בלי אף אחד. תנסי להיתחבר דרך תחביבים שונים. אוליי להכיר אנשים ,דרך העבודה. נשמע שעם כל הקשיים את עוזרת לעצמך בקבוצות,תמיכה,שזה מצויין. לגביי הפרדה...אני מאמינה שלאט לאט,את תיתגברי,פרידה תמיד קשה. אבל אפשר להיתגבר עלייה. אני מהדרום כך שלא מאייזורך אבל בטוחה שתימצאי את,עצמך במהרה.

wood walk

New member
הדשא של השכן

זה עובד יפה בארצות הברית, את יכולה לנסות. תכיני עוגה או מאכל סמלי כלשהו, ובשבת בבוקר גשי בחיוך אל הדלת שממולך וספרי להם שאת השכנה החדשה. אם את מובכת את אפילו יכולה לפתוח את השיחה בגילוי נאות שאת מנסה משהו שמקובל לעשות בארצות הברית ומסקרן אותך לדעת אם הדבר אפשרי גם בארץ. גישה כזו לבטוח תרכוש לך אם לא חברים - ידידים.

הי שרון!

גרתי פעם ביבנה, אם כי זה היה לפני די הרבה שנים. בזמנו היתה די הרבה פעילות במתנ"ס - כדאי לבדוק, אולי יש חוגים, מסגרות התנדבות, משהו שדרכו תוכלי ליצור קשר עם אנשים בסביבה ולהרגיש שייכת לקהילה. הרעיון עם העוגה שהציעו לך בהחלט מקובל בארץ. אני גרה בארה"ב ופה אף אחד לא ניגש אליי עם עוגה, ולעומת זאת בארץ זה קרה. בהחלט יכול להיות נחמד לגשת לשכנים להגיד שלום. זה לא מבטיח לך חברים, אבל תרגישי פחות זרה.

שרון, ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo24.gif

בהחלט הגעת למקום הנכון
לעבור פרידה זה לא קל, במיוחד שזה סוחף אחרי זה גם עוד מעברים כמו מעבר דירה ועזיבת עבודה. אני מציעה לך לנסות למלא את חייך, להרחיב את האופקים שלך, להתחבר לתחביבים שמעניינים אותך וכך גם תכירי אנשים חדשים. פורומים זה מקום נהדר להכיר אנשים-פשוט תתחילי לכתוב בכמה וכמה פורומים עם נושאים שמעניינים אותך, הצטרפי למפגשי פורום וכו'.

למעלה