איפה בדיוק הכפשתי מתמודדים? סעיף 4-5 אומר
הנה לך סעיף 4-5. על טעם וריח אין מה להתווכח. לא מסכימים ביניכם על משהו? מיצאו דרך להביע את זה, בלי להעליב זה את זה, ובלי להיכנס לפסים אישיים. דברים כאלו - במסרים, במייל, בקיצור- לא כאן. ריבים, התנצחויות, קללות, הערות גזעניות, השמצות והעלבות של מתחרים בתכנית ו/או של חברי פורום אחרים - כל אלו יימחקו מייד, ומסר אזהרה ישלח לגולש הסורר. במקרים קיצוניים - הגולש אף ייחסם. אל תשתפו פעולה עם טרולים למיניהם, ואל תאפשרו לריבים להתפתח. 5. אמירות בנוסח "קלי הזאת מפגרת", או "אני שונאת את סיימון! שימות כבר!" ולא משנה כמה זה נכון לדעתכם, לא תתקבלנה, יש דרך להביע דעה – מצאו אותה. וזאת מהסיבה הפשוטה שהודעות כאלו פוגעות במספר גולשים. רשמתי שלדעתי הם לא בורכו בכשרון של אדם והם רק נספחים שמשקיעים ביחסי ציבור, למה לדעתך זה רע ? אה.. בגלל שאני לא חושב כמוך ? . לא השמצתי .לא העלבתי , לא נתתי הערה גזענית , פולשנית ,וכדומה. זה סעיף 4 סעיף 5 אומר אמירות בנוסח קלי הזאת מפגרת , או אני שונאת אותו שימות כבר " לא תתקבלנה . ובצדק . איפה ראית אותי רושם את זה ? אני אוהב את אלן דג'נרס ואת לא ..אז עברת על התקנון ? כי ראיתי אותך "מביעה " את מה שאת חושבת עליה כמה וכמה פעמים . יותר לא אתייחס לדיויד קוק ולא אזכיר את שמו , אהה ודרך-אגב .....מהיום יש לי חתימה שפשוט כיף לי להציץ בה . פשוט החלטתי לשדרג את הכרטיס שלי .