חדשה

XoLilMissLolaoX

New member
חדשה

היי לכולם!!! אני לי וזו כבר העונה ה-4 שאני עוקבת אחריה באמריקן איידול! העונה הקודמת הייתה הטובה ביותר לדעתי... השנה אני בעד קייסי טים ולי

LeAnnDylan

Well-known member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני בטוחה שעם הפייבוריטים האלה תתקבלי פה בברכה לפחות אצל חצי (החצי המרייר) מהפורום
אני דילן ביי דה ווי גוד טו האב יו היר

LeAnnDylan

Well-known member
אני רואה לפי החתימה שאת מעריצה של אדם

רשמת שצפית בארבעת העונות האחרונות מי היו הפייבוריטים שלך חוץ מאדם?

XoLilMissLolaoX

New member
אדם הוא הפייבוריט שלי מכל העונות../images/Emo23.gif אבל גם

דיויד קוק
שכבר לא שומעים ממנו וחבל ולפני זה אהבתי את ג'ורדן ספרקס ובלייק לואיס שבגמר הזה לא היה אכפת לי מי מהם ינצח...חח
אבל אין על אדם הוא באמת יצליח לדעתי...

XoLilMissLolaoX

New member
אההה באמת??../images/Emo6.gif

לא ידעתי שהוא עובד על דיסק חדש...
התכוונתי שהוא לא מופיע במקומות גדולים בתוכניות....לא משווק את עצמו כמו פעם...בטח זה ישתנה לקראת הסיום של הכתיבה של הדיסק החדש...מקווה חחח

LeAnnDylan

Well-known member
אני לא מבינה למה אומרים שלא שומעים מקוק

אני לא נמנית בין המעריצים שלו (אין לי שום דבר נגדו, הכוונה הייתה שאני לא נכנסת לאתרים שלו ומחפשת עליו פיסות אינפורמציה חדשות) אבל אני תמיד שומעת עליו עידכונים חדשים ועושה רושם שהוא כן על המפה. מוזר..

XoLilMissLolaoX

New member
חחח גם אני לא...../images/Emo13.gif

פעם הייתי כזאת וגם אז לא ראיתי שום דבר חדש...מוזר אבל אני כן נחשבת מעריצה שלו והייתי רוצה לשמוע על דברים חדשים ממנו...לא יודעת אבל אני לא היחידה שאומרת את זה הוא גם לא משווק את עצמו כמו פעם...

SHTRUDIDI

New member
גם אני לא מבינה למה אומרים את זה

הוא עובד, מופיע ושומעים ממנו לא מעט. באופן טבעי עכשיו כשהוא עובד על הדיסק הוא נמצא פחות בתוכניות למיניהן, אבל אני בטוחה שברגע שהדיסק ייצא הוא יחזור להופיע גם בתוכניות שונות בטלוויזיה.

lorenzo35

New member
את אדם כולנו מוקירים ! אבל מי זה דיויד קוק?

הסיבה שלא שמעת עליו , כי הוא מעולם לא היה מפורסם , ונחשב כאחד האיידולים הכי נשכחים , גיי'סון קאסטרו , וברוק וויט הרבה יותר מפורסמים ומצליחים בעולם , והם דווקא לא זכו באותה עונה . ודרך אגב.... ברוכים הבאים ! כיף לראות אנשים כמוך שמעריכים אומן אמיתי כמו אדם , כי הוא הפייבוריט שלי גם בכל העונות , בניגוד לנספחים שלא בורכו בכישרון , ורק מוציאים כסף על יחסי ציבור ...עיין ערך דיויד קוק וכריס אלן.

lorenzo35

New member
ממליץ גם לך . כי לא עברתי על שום תקנון

לא זכור לי שדיויד קוק וכריס אלן חברים בפורום ונעלבו ממה שרשמתי , וגם אם היו חברים , לא השתמשתי בשפה גסה , ולא עברתי לפסים אישיים, כל ניסיון שלך לצייר את את ההודעה כעבירה על התקנון,,, היא טעם לפגם .

LeAnnDylan

Well-known member
לא טענתי שהם חברים בפורום

לא שזה מנע ממך לעצבן גם כאלה. אבל גם הכפשת מתמודדים לא מתקבלת בברכה ובכל ההודעות שלך זה בדיוק מה שאתה עושה קרא שוב את סעיפים 4-5 ותגיד לי אתה אם לא חטאת.

lorenzo35

New member
איפה בדיוק הכפשתי מתמודדים? סעיף 4-5 אומר

הנה לך סעיף 4-5. על טעם וריח אין מה להתווכח. לא מסכימים ביניכם על משהו? מיצאו דרך להביע את זה, בלי להעליב זה את זה, ובלי להיכנס לפסים אישיים. דברים כאלו - במסרים, במייל, בקיצור- לא כאן. ריבים, התנצחויות, קללות, הערות גזעניות, השמצות והעלבות של מתחרים בתכנית ו/או של חברי פורום אחרים - כל אלו יימחקו מייד, ומסר אזהרה ישלח לגולש הסורר. במקרים קיצוניים - הגולש אף ייחסם. אל תשתפו פעולה עם טרולים למיניהם, ואל תאפשרו לריבים להתפתח. 5. אמירות בנוסח "קלי הזאת מפגרת", או "אני שונאת את סיימון! שימות כבר!" ולא משנה כמה זה נכון לדעתכם, לא תתקבלנה, יש דרך להביע דעה – מצאו אותה. וזאת מהסיבה הפשוטה שהודעות כאלו פוגעות במספר גולשים. רשמתי שלדעתי הם לא בורכו בכשרון של אדם והם רק נספחים שמשקיעים ביחסי ציבור, למה לדעתך זה רע ? אה.. בגלל שאני לא חושב כמוך ? . לא השמצתי .לא העלבתי , לא נתתי הערה גזענית , פולשנית ,וכדומה. זה סעיף 4 סעיף 5 אומר אמירות בנוסח קלי הזאת מפגרת , או אני שונאת אותו שימות כבר " לא תתקבלנה . ובצדק . איפה ראית אותי רושם את זה ? אני אוהב את אלן דג'נרס ואת לא ..אז עברת על התקנון ? כי ראיתי אותך "מביעה " את מה שאת חושבת עליה כמה וכמה פעמים . יותר לא אתייחס לדיויד קוק ולא אזכיר את שמו , אהה ודרך-אגב .....מהיום יש לי חתימה שפשוט כיף לי להציץ בה . פשוט החלטתי לשדרג את הכרטיס שלי .

YoungFlattop

New member
זו הדרך שבה אתה מביע את דעתך..

באמת שזה לא מעניין אותי אם אתה חושב שאדם יותר טוב מדיוויד קוק או שאדם הוא הדבר היחיד הטוב שיצא מאיידול וכו', אבל הצורה שבה אתה מביע את דעותייך מאוד לא נעימות לקריאה. אני מוצאת את עצמי, אחרי קריאת חלק מתגובותיך, עם תחושה מאוד לא נעימה, וזאת אך ורק בגלל הצורת כתיבה שלך והזלזול שבא לידי ביטוי בדבריך.

lorenzo35

New member
אז רגע תני להבין ...אם הייתי מחמיא לאותו

"מתמודד " ש..כל כך אהוד עלייך.. אז בטח היית מוצאת את עצמך עם תחושה נעימה בחלק מתגובותי נכון ? אבל זהו לא אתייחס לאותו "מתמודד" עוד .

YoungFlattop

New member
ממש לא

אתה לא צריך להחמיא לאף אחד שאתה לא חושב שצריך להחמיא לו, בהחלט מותר לך להחזיק דעה משלך גם אם היא שונה משלי. הביטויים שאתה משתמש בהם ("אבל מי זה דיוויד קוק?", "נספחים שלא בורכו בכישרון , ורק מוציאים כסף על יחסי ציבור ...עיין ערך דיויד קוק וכריס אלן") מעידים על זלזול ולכן זה לא נעים לי לקרוא את הודעותיך.

למעלה