חדשה

YoungFlattop

New member
טרי נוראית../images/Emo5.gif

אני יודעת שאני צפויה וקיטשית אבל אני ממש לא אוהבת אותה, היא טיפשה ומעצבנת. אבל פאק וקורט כאלה חמודים
ופ'ין קצת עצבן אותי בפרקים האחרונים.. שיחזור כברררררר

LeAnnDylan

Well-known member
טרי כזאת קרועה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

היא ואחותה זה אחד הדברים המצחיקים בסדרה

YoungFlattop

New member
אני בעייתית../images/Emo3.gif אנשים טיפשים מעצבנים אותי חחח

גם אם הם מצחיקים, בשלב מסוים נמאס לי מהם והם רק מציקים לי

X יו יו S

New member
אני גם לא אוהבת

לא זכרתי בכלל מי זאת אגב חשבתי בהתחלה שהכוונה לזאת שלמדה בבית ספר בעבר ואז ויל החזיר אותה להשתתף במקהלה (אני מדברת על זאת שהייתה שופטת אורחת באיידול אין לי מושג מה שמה ואם אני לא טועה דילן מאוד אוהבת אותה) אני הכי אוהבת את קורט הוא מצחיק וחמוד ומי זה פאק? השחקן פוטבול? מה מספר האחרון ששודר בארה"ב?

LeAnnDylan

Well-known member
אפריל../images/Emo23.gif

קריסטין צ'נווית'
גם אותה אני מאוד מאוד אוהבת אבל היא לא קבועה בסדרה
פאק זה השחקן פוטבול עם המוהיקן (זה שהכניס את קווין להריון) והפרק האחרון ששודר זה 13

X יו יו S

New member
זהו

בגלל שחשבתי שאת מתכוונת אליה חשבתי שהיא תופיע בעוד פרקים אוקי הוא גם מצחיק ואגב מי זאת קריסטין צ'נווית' כיאלו מי היא עשתה לפני זה ? אוקי פרק 13 אז אנחנו קרובים אליכם

LeAnnDylan

Well-known member
קריסטין מוכרת בעיקר (לי לפחות) מהמחזמר וויקד

היא שם את גלינדה ועשתה תפקיד מדהים
היא גם שיחקה בבית הלבן ובפושינג דייזיס (אאל"ט בעברית זה נקרא החיים עפ"י נד)

YoungFlattop

New member
פאק זה אכן השחקן פוטבול

המספר האחרון אני חושבת ש-13.. באפריל זה אמור להמשיך.. זו שהייתה שופטת אורחת היא קריסטין צ'נווית והיא כזאת חמודההה, ממש אהבתי אותה בGLEE

YoungFlattop

New member
תראי באינטרנט, הכי קל../images/Emo8.gif

אם את רוצה אני אשלח לך מסר עם אתר שבו אפשר לראות את זה

זה בסדר, גם אני לא ראיתי את זה אף פעם

אבל ממה שהבנתי מדובר בסדרה מיוזיקלית (מהשורש "מיוזיקל")

lorenzo35

New member
מיקי וייס תתפלאי אבל רוב חברי הפורום מצדדים

בי וחושבים בדיוק את מה שאני רושם , אני מקבל המון תגובות , פידבקים ומשובים חיוביים מכל חברי הפורום , לא היה ולא נברא "שרשרת עלבונות למתמודד " ולנסות לגמד " מתמודד" ההיפך הוא הנכון , בכל זאת לא אדבר יותר על "אותו "מתמודד " עקב רגישות יתר . ובזה מסתיים לו סאגת המתמודד "הנעלב " .

Mikey Weiss

New member
אם לא היה ולא נברא אז כנראה שלא קראת את עצמך

וגם לא את מה שכתבו לך מעליי. אם תקח לתשומת לבך, אשמח. אם לא, רק בריאות והמשך דיונים מהנים עם חברי הפורום שנהנים לדבר איתך. וממה שכתבת ממש לא הבנת מה אמרתי לך... תדבר על מה שאתה רוצה ומי שאתה רוצה. אנחנו לא עושים צנזורה. הייתי אומרת לך את אותו הדבר בדיוק גם אם היית מדבר על מתמודד שאני לא אוהבת. זה לא קשור. דרך ההתבטאות שלך היא לפעמים מאד מאד לא נעימה, ואני ממש לא היחידה שהעירה לך על זה.

lorenzo35

New member
מיקי וייס זה פורום .ובפורום מתבטאים גם בצורה

לא נעימה , לא הכל צריך להיות "נעים " בגלל זה זה פורום . שומעים גם דברים לא נעימים . גם את רשמת דברים לא נעימים , זה שלא הערתי לך מזמן זה כבר דבר אחר . וכן את היחידה שהעירה לי .

YoungFlattop

New member
בגלל שזה פורום אפשר להתבטא בצורה לא נעימה?

למה? גם בפורום מדובר באנשים אמיתיים מאחורי הרשת הוירטואלית שלא נעים להם לקרוא את הזלזול הזה שבא לידי ביטוי בהודעות שלך, בין אם מדובר במתמודדים שהם אוהבים ובין אם לא.

למעלה