חדשה.

Slow Cheetah

New member
חדשה.

"החלטתי" לפני יומיים שאני בי, למרות שאני שחשבתי אם אני כזאת כבר שנים. זה הגיוני שאני אהיה בי אבל אמשך יותר לגברים ואחשוב עליהם יותר באופן כללי בצורה מינית (ניסיתי יותר להסתכל ככה עליהם, אני מודה)? החלטתי לספר על זה לחברים קרובים אבל להורים לא, אני לא חושבת שיש טעם אם רוב הסיכויים שאני לא אממש את האהבה לבנות (בייחוד אם אבא שלי עדיין מתווכח איתי לגביי כך שהומוסקסואלים ודומים להם בעצם סתם נמשכים אחריי שאר החברה ואין כאלה אמיתיים)- מה אתם ממליצים? בכל מקרה, סליחה על ההודעה המוזרה
אני לילך, בת 16 (כמעט וחצי) וגרה באיזור ירושלים.

pcychotic

New member
היי

זה הגיוני מאוד ובעצם מה שקורה בד"כ לדעתי.. אני נמשכת לנשים ולגברים,עד שחוויתי קשר קשר ראשון עם אישה נמשכתי לגברים הרבה יותר ולא בכוח אלא זה הרגיש טבעי,כיום אני נמצאת עם זוגתי כבר שנה וקצת ואני מוצאת את עצמי מסתכלת יותר ויותר על נשים. זה בסדר,זה נורמלי(יש שיחשבו שלא חחח)וזה לא צריך לשגע אותך מעכשיו. בעניין ההורים,אני חושבת שתחשבי על זה טוב טוב,אני יצאתי שבוע שעבר בפני אמא שלי והמצב עדיין מתוח אז אין לי ידיעה מה קורה או יקרה,אבל תדעי שיש חשיבות לדבר ואם את מרגישה שאת בטוחה בעניין הלספר אז עשי מה שטוב לך. למה רוב הסיכויים שלא תממשי את אהבתך לבנות? היה לך כבר קשר או איזשהו מגע עם בחורה?

Slow Cheetah

New member
אני לא חושבת שאני אספר,

אבא שלי באמת לא מאמין בזה שיש כמעט כאלה שנמשכים לבני המין השני ועם אמא שלי אני לא מסתדרת באופן כללי.... אבל סיפרתי לחברים והם קיבלו את זה בלי בעיות (היו כאלו שחשבו שזה מגניב). כי אני באמת פחות נמשכת לבנות מאשר שאני נמשכת לבנים, ואני לא עומדת להתחיל עם מישהי (הרוב במילא סטרייטיות) ואף אחת לא מתחילה איתי והכל. ולא היה עדיין

sutul

New member
"ואף אחת לא מתחילה איתי"

כתוב לך על המצח "נמשכת (גם) לנשים" המדינה עוד הומפובית וזה לא כל כך מקובל שבני אותו המין מתחילים אחד עם השני ברחוב (מלבד אנשים שבחזות שלהם המיניות די ברורה) אני מניח שאת עוד לא מסתובבת במקומות "קהילתיים" או שפתחת כרטיס באתר הכרויות שמאפשר לך לפנות לשני המינים "אני לא עומדת להתחיל עם מישהי" את יכולה לראות את הנולד?!?.. NEVER SAY NEVER

Slow Cheetah

New member
לא הבנתי את הקטע עם המצח ../images/Emo9.gif

ואני יודעת שלא מקבלים... ואני לא מסתובבת בכאלה, ואין לי צורך לפתוח כרטיס, אני לא כל כך מחפשת קשר כרגע בשביל להרשם במיוחד. אני לא יודעת מה יהיה, אבל באופן עקרוני אני לא עומדת לעשות את זה

pcychotic

New member
טוב..

לא היה לך משהו כי את בגיל נורא צעיר עדיין ואני למשל התנשקתי פעם ראשונה עם חברה אבל סקס ומערכת יחסים התחלתי לפני שנה וקצת ואני רק בת 22.5 מה גם שאת ירושלמית ואני יודעת טוב מאוד כמה שזה לא קל למצוא מישהי בירושלים למרות שכל העיר מפוצצת לסביות,הומואים ובי. אני שמחה שהחברים שלך קיבלו באהבה..אל תשללי את העובדה להתחיל עם מישהי,את תופתעי לגלות כמה זה נעים ומזמין. המון הצלחה מתוקה,אם תצטרכי משהו או שסתם תרצי לדבר או להתייעץ,תפני אלי בפרטי ואני אשמח. לילה טוב (=

sutul

New member
היי לילך

בוקר טוב וברוכה הבאה יש המון ביסקסואלים שחושבי יותר לכיוון מין אחד ופחות לשני ולפעמים זה מתחלף יש כאלה שמגדירים את זה כ"תקופות" אני נוטה לחשוב שה"תקופה" שלנו מתחלפת כביכול רק כי אנחנו פתאום מתאהבים במין השני כל אחד והתאוריות/ רגשות/תחושות והדרך שנוח לו להגדיר את עצמו אני בחרתי לספר לבני משפחה שאני ידעתי שיתמכו בי לאבא לא סיפרתי למרות שאני כבר לא חושב שאקבל ביקורת רעה

sutul

New member
לדעתי זה לא באמת "מתחלף"

אלא קורה שאנחנו מתאהבים פתאום במישהו מהמין שאנחנו נמשכים אליו פחות (אם אנחנו לא מסוג הביסקסואלים שהמשיכה שלהם שווה) ואז את יוצאת עם אותו המין וזה כאילו "תקופה" מאחר שאנחנו ביסקסואלים אז באון פוטנציאלי כלמי שמתאהב בשני המינים יהיו לו "תקופות"

Blackice

New member
אני חש אחרת

אני חוויתי את התקופות הללו בלי קשר להתאהבות. במהלך קשר משמעותי וממושך (שנה ומעלה) יצא לי לחוות תקופות שונות- והייתי מאוהב רק בבת הזוג שלי באותו הזמן. כך שזה לא קשור (אצלי) להתאהבות, זה.. סתם משהו שמשתנה. אני כן מסכים שזה לא משהו ש"מתחלף", אלא פשוט תקופה מסויימת שאני יותר שם לב לבנים חתיכים ויותר חושב על בנים, ואז תקופה אחרת שאני יותר שם לב לבנות שוות וחושב על בנות. אבל זה בנים או בנות באופן כללי, לא אדם ספציפי. וגם התקופות הללו לא הפריעו לי להמשיך להמשך ולהיות מאוהב בבת זוגי... אגב, לא כל הבי עוברים תקופות. חלק כן, חלק לא. אצל חלק זה יותר ברור ואצל חלק פחות. אבל זו כן תופעה נפוצה ומוכרת. ארז

SSAAMMEEYY

New member
שלום לך :)

אז קודם כל ברוכה הבאה לפורום ביסקסואלים
את לא ממש שונה מחלק גדול מאיתנו, אני מאמין שרובנו נמשכים למין אחד קצת יותר ככה שבעניין הזה את לא ממש לבד, לדעתי לא צריך להתעסק כלכך בהשוואה הזאת כי כמו שאוהד(sutul) אמר, יש גם תקופות שבהן זה יכול להשתנות. ראי הוזהרת! :) לגבי היציאה מהארון, אני דווקא מסכים איתך שאין כלכך הרבה טעם בלספר לכל אחד, בייחוד לאלה שלא מקבלים את זה, ובעיקר מהסיבה שרובנו בסופו של דבר מתחתנים וחיים עם המין השני, ככה שאנחנו לא תמיד נאלצים לספר לכולם על הנטייה בשביל לחיות את החיים שאנחנו רוצים. אם ההורים יכולים לקבל אז זה מצוין לשתף אותם, אבל במצב שתיארת זה לא ממש נראה ככה... בכל אופן, אני מאחל לך השתלבות נעימה בפורום, את יכולה לשתף אותנו כאן בכל נושא שרק תרצי. אז.. שיהיה לך יום מקסים^^
איתי.

sutul

New member
יש משהו שאני לא מסכים איתך

"ובעיקר מהסיבה שרובנו בסופו של דבר מתחתנים וחיים עם המין השני" יש לנו כמה חברי פורום שדווקא נמשכים יותר לבני/ות מינם שאם זה היה מתאפשר בארץ הם היו מתחתנים עם אותו המין

SSAAMMEEYY

New member
אתה לא חייב

להסכים עם זה... אז נכון, ישנם אנשים מהפורום שנמשכים יותר לבני מינם. ויש כאלה שלא. ישנם אנשים מכל הרמות של סולם קינסי כאן ובכל מקום אחר. ולא אמרתי שלא! אז אני עדיין לא בדקתי מה היה המצב הסטטיסטי בארץ אם נישואים חד מיניים היו מתאפשרים, אבל אני יודע שכרגע, לפחות, זאת עובדה. ורובנו מתחתנים עם המין השני (-נכון לעכשיו) העניין הוא שלנו, יש את הסיכוי לחיות חיים מאושרים גם עם המין השני ולכן יש כמה מאיתנו שיכולים להישאר בארון לנצח. (אם זאת הבחירה) והומוסקסואל מוחלט, למשל יהיה חייב בשלב כלשהו לצאת מהארון כי בסופו של דבר השאיפה של הומוסקסואל היא לחיות עם בן זוג מבני מינו את זה הרבה יותר קשה להסתיר, אם בכלל זה אפשרי. אם אתה רוצה לחיות את שארית חייך עם גבר, אני מניח שתצטרך מתישהו לצאת מהארון, לא? ואם תבחר בסוף לחיות ולהתחתן עם אישה? אמא ואבא חייבים לדעת שאתה ביסקסואל? ובפרט שהם(נגיד, כמו בהרבה מצבים) הומופובים? לא נראה לי שכאן יש צורך כלכך גדול ביציאה מהארון.

sutul

New member
יש איזה אחד-שניים

שהם בי-פרנדלי / דו-סמפטטי מעבר לזה.. כן כולם בי

Blackice

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

את מוזמנת להתנחל איתנו על הספות, ה
מומלץ והוא על חשבון הבית (או הפורום)... אני בי, מחוץ לארון כבר שנים רבות, וזה לא מפריע לי שיש יותר בנות שאני נמשך אליהן מאשר בנים. כל עוד ההגדרה של "בי" יותר מתאימה לך מאשר הגדרות אחרות (סטרייטית? לסבית? קווירית?) אין שום בעיה להשתמש בה... אבא עם דעות לא גיי-פרנדלי היא בעיה מוכרת. בהחלט אין מה למהר לספר למשפחה- כשתרגישי בנוח לספר להם, אני בטוח שתמצאי את האומץ. בגלל שאת עדיין תלוייה כלכלית במשפחה שלך לא מומלץ למהר לספר אם הדיעות לא אוהדות כי הם יכולים לנקוט באמצעים... בינתיים, את מוזמנת להשתתף בפורום, להגיב ולספר מה שבא לך.. חוץ מזה שכל יום רביעי ב- 17:30 בבית הפתוח יש מפגש של קבוצת הנוער (15-18), אם בא לך לדבר פנים אל מול פנים עם עוד חבר'ה בגילך שעוברים דברים דומים. וברוכה הבאה לפורום!
ארז

Slow Cheetah

New member
אני עדיין תוהה אם זה שוקו או קפה ../images/Emo3.gif

ההגדרה של בי פשוט מתאימה לי יותר מלסבית, כי אני יודעת שאני לא כזאת.... אבל להיות סטרייטית לגמריי אני לא, אז אני לא יכולה לקרוא לעצמי ככה בפני עצמי (בבית הספר ובכל סביבה "עוינת" כן
). אני באמת לא מתכווונת לומר... אני לא חושבת שהוא ינקוט אמצעים נגדי או משהו, אבל נחמד זה לא יהיה. ותודה; המפגשים זה במציאות?

Blackice

New member
שוקו...

הרבה יותר שווה מקפה... המפגשים בבית הפתוח הם אכן במציאות. הבית הפתוח נמצא במרכז העיר, בין כיכר החתולות לרחוב שלומציון. אני חושב שבאתר שלהם (לינק בהודעה הקודמת) צריכה להיות מפה או הוראות הגעה..

MrsPepperpot

New member
*נדחף זה חלק מתפקידי* היי לילך

המפגשים בבית הפתוח ברביעי הם דיי טובים את יכולה לקפוץ לשם ולראות איך הולך וגם לא לחזור זה לא חובה ולא דורש הרשמה מראש... בקשר להורים - אני מחוץ לארון בפני חברים כבר דיי הרבה שנים אבל יצאתי בפני ההורים רק בשנה האחרונה וזה עדין סוג של "נופל בין הכסאות" אמא כן מנסה לרמוז שהיא מבינה ושזה בסדר (לדוגמא היא סיפרה לי שעל התוכנית על הבר-נוער, שהיה בעובדה)

למעלה